Düzce///81

günaydın kızlar.nasılsınız bakayım.ben turp gibiyim.sizleri seviyorum ya...kkda olmaktan çok mutluyum.kendinize iyi bakın.:enbuyukkk::enbuyukkk:

sağ ol canım allaha şükür iyiyiz bizde turp gibi olmaya çalışıyoz:roflol:
Şeniztüm

yaa düzceli arkadaşlarımm sayfamız geriliyor yaa niyee olmadıı haydi düzceliler

düzcelilerin yarısı uyanamamış
ayakta kalanlar belli
günaydın arkadaşlar hepinize mutlu,neşeli günler dilerima.s.

düzcelilerin yarısı uyanamamış
ayakta kalanlar belli
günaydın arkadaşlar hepinize mutlu,neşeli günler dilerima.s.

sabah 7 den beri ayaktayım .arada girebiliyom kk ya.ya senin gelmenede baya varmıs yaw.agustosa denk getirirsen toplantıyı bizim fındık bahçesinde yapmak zorunda kalacaz.bütün kızlarda gelir.hep beraber toplarız fındıkları....tatlicadiarzutatlicadiarzu

sabah 7 den beri ayaktayım .arada girebiliyom kk ya.ya senin gelmenede baya varmıs yaw.agustosa denk getirirsen toplantıyı bizim fındık bahçesinde yapmak zorunda kalacaz.bütün kızlarda gelir.hep beraber toplarız fındıkları....tatlicadiarzutatlicadiarzu

tm sonra bizim fındık bahcesine geceriz ha ne dersiniz:roflol:
günaydın millettttttttttta.s.

günaydın kızlar.ya nerde bu millet hiç kimse ugramıyor galiba artık buraya...:çok üzgünüm:

slm bende sakaryalıyım ama düzcede 7 sene kaldım hamidiye mahallasinde bilirmisiniz ?

slm bende sakaryalıyım ama düzcede 7 sene kaldım hamidiye mahallasinde bilirmisiniz ?

şu an sakaryadamı yasıyonuz.orda benim ablam var nikide haydeç.kk ya üye.bende sakaryada dogdum, ama baba topragı düzce oldugu için ayrıca burda yaşıyorum.sakaryayıda çok seviyorum düzceyide.ablamla tanışırsınız umarım.sevgilerimle

X