- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
slm arkadaşlarr yaa sitemize bakayımm dedim ee nede olsa düzceliyizz slm veryimmm herkese çokk slmmmmmm iyi günler görüşelim düzceliler
okul tatilini bekle gülüm :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlarr yaa sitemize bakayımm dedim ee nede olsa düzceliyizz slm veryimmm herkese çokk slmmmmmm iyi günler görüşelim düzceliler
okul tatilini bekle gülüm :1hug:
hadi bakalım gel teskere gel teskere şarkısını sölemeye başladım....günleri sayıyoz sayenizde.:roflol::roflol::roflol:
düzcelilerin yarısı uyanamamış
ayakta kalanlar belli
günaydın arkadaşlar hepinize mutlu,neşeli günler dilerima.s.
sabah 7 den beri ayaktayım .arada girebiliyom kk ya.ya senin gelmenede baya varmıs yaw.agustosa denk getirirsen toplantıyı bizim fındık bahçesinde yapmak zorunda kalacaz.bütün kızlarda gelir.hep beraber toplarız fındıkları....tatlicadiarzutatlicadiarzu
slm bayanlar nasılsınız nasılsın gündüzüm görünmüyosun
slm bende sakaryalıyım ama düzcede 7 sene kaldım hamidiye mahallasinde bilirmisiniz ?
slm bende sakaryalıyım ama düzcede 7 sene kaldım hamidiye mahallasinde bilirmisiniz ?
Günaydın herkese...Mutlu,huzurlu hayırlı bir gün geçirmeniz dileğiyle.Cumanız mübarek olsun kızlara.s.