Düzce///81

günaydın düzce'li kızancıklarım nasılsınız bakemmmmmmmmm
umarım neşeniz boldur heeeeeeeeeee:sm_cool:

evet bu düzce 81 sayfasına bir üye daha gelmiş bulunuyor taktim edeyim sevil'mek
kızkardeşim oda üye sitemize ama pc si olmadığından pek giremiyor arada
ev sahibesinin pc sinden takip ediyor
telden talimatla girip bu sayfamızda yer almıştır duyrulur!!!!!!!!!!

kahve delisi ve denef arkadaşlarım telaş yapmayın oldu :teselli:

ozaman aramıza hosgeldın sevılmek düzcelıler gıtgıde artıyor ne guzel

evet bu düzce 81 sayfasına bir üye daha gelmiş bulunuyor taktim edeyim sevil'mek
kızkardeşim oda üye sitemize ama pc si olmadığından pek giremiyor arada
ev sahibesinin pc sinden takip ediyor
telden talimatla girip bu sayfamızda yer almıştır duyrulur!!!!!!!!!!

kahve delisi ve denef arkadaşlarım telaş yapmayın oldu :teselli:
tamam bacım mesaj alındı.sevil'mek hoşgeldin canuma.s.(basın açıklaması iyi olmuş)

günaydın kızlar....nasılsınız bakem ben cok iyiyim.gardasım geldi düzceye mawiruya.çok mutluyum.çok özlemişim ya..ayrıca denizli buluşmasında ablamla kız kardeşim var fotolarda.merak eden bakabilir bana benziyorlarmı sizce.gülse ablam, mawiruya kız kardeşim.yorumlarınızı bekliyorummm.hepinizi çok öpt

:dance:günaydın düzcem bizler iyiyiz sizler iyisiniz o zaman bir zorun yok
hadi gözün aydın denef72 bacım slm söyle

sagol canım.çok mutluyum çok....ben süperim yaaaaaaa.burdan damat beye tesekür edeyim.kardeşimi bize getirdigi için...a.s.a.s.a.s.

yok bide getirmeseydi ula evleniyorsak köle gitmiyoz Kötü Kazen
kocaeline
bizde ana baba evlatlarıyız getirçekler tabiÇok üzgünüm çoook

düzceli hatunlar hepinize merhabalarrr a.s. ya kızlar ben düzceliyim ama hamiş olduğum için fazla memleketle ilgilenemiorum bu ara kendimi bebişe adadım :dance: arada size de ugruorum okuorum falan ama genelde yazmıorum bu arada aranızda hamiş var mı ?? hepinizi öpüyorum kocamannn Şeniza.s.:nazar:

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli cok basım agrıyo bugun benim yaa.s.

slm bayanlar cıkmadan sızlere bır ıyı aksamlar dıyım dedım insanın hemserısı bır baska oluyor canım

hayırlı cumalar ve hayırlı geceler hepınıze bu sayfaya girince kendımı duzcede gıbı hıssedıyorum

slm guzel düzce nin güzel hatunlarııııı ne kadar guzel bi hava var değil mi bu guzel havada calısmaktn nefret ediyorum yaaaaaaaaaa Şeniz:teytey:a.s.:sm_cool:

slm guzel düzce nin güzel hatunlarııııı ne kadar guzel bi hava var değil mi bu guzel havada calısmaktn nefret ediyorum yaaaaaaaaaa Şeniz:teytey:a.s.:sm_cool:

aynen arkadasım.4 duvar arasında olmak bu güzel havada sıkıyo insanı.piknige gidecen şimdi oh ne güzel olurdujeyyarjeyyarjeyyar

X