Düzce///81

Düzce sporr 3. lige cıkmışşşş kutluyorum takımımızı :dance::dance::dance:

bende düzceliyimm düzcede dogdummve halen buradyımmm merhaba bütün düzceli ve diyer şehirden arkadaşlarımı düzceyii ve türkiyey seviyoruumm varmı türkiye gibiii

yagmur deli merhaba ben senii çok yakından tanıyorummm çalıştığın yeri çok iyi biliyorumm aynı lisedenizz sen beni görsen tanırsınnnn msjlaşmaya devam edelim hastaneye gelince tanıtrım kendimii

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz aydınlık yüzünüzde gülüçük:dance:
kalbinizde mutluluk yuvanızda bereket eksik olmasın arkadaşlara.s.

selam kızlar hava çok güzel di mi?? resmi tatillerde çalışmaktan nefret ediyorumm!! bu arada düzce spora sevindim.dün arabalarla geçiolardı deli gibi :)) a.s.

günaydın millet.yurdumun insanı sıcaklar artınca gevşedik bakıyomda.ne zaman buluşuyoz bakem bi daha .özledim ya hepinizi....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın millet.yurdumun insanı sıcaklar artınca gevşedik bakıyomda.ne zaman buluşuyoz bakem bi daha .özledim ya hepinizi....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

buluşma iyi geldi galiba denefcim hadi bi buluşma daha gerçekleştirin bakemlaelaelaelaelae

düzceli az olurmuu hiç merhaba herkese düzcccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeşil düzcemmm ahh memleketimm

[

:eek:klava:biz gelene kadar yok buluşma filan haaaaa haaaaaaahaaaaaa
kızarım bak böyle:kızgın:

buluşun tabia.s.bu sayfadaki herkese duyurun ki kalabalık olun oldu
haydi bakalım rast gelsina.s

köyümden bir parca sergiliyorum sizlere

640431111057ce6.jpg

devamı geleçek inşallah kardeşimden gecen çekilen resimleri alayım ekliyecem inşallah

günaydınlar düzcemin güzel insanları

ve kk daki tüm üye arkadaşlarım:sm_cool:

gı köyünde pek havalı gözüküyo...çok güzelmiş gardaş...insallah davet edersin benide bi görürüm köyünü..:içelim:

elbette canım geldiğimde seni köyüme götürürüm hem anneciğinde gelmiş olur annemlede annen sayemizde arkadaş olurlara.s

elbette canım geldiğimde seni köyüme götürürüm hem anneciğinde gelmiş olur annemlede annen sayemizde arkadaş olurlara.s

evt analarımızıda tanıstırırız.kaynasırız.sende gelirsin ailenle benim köyüme.benim köyümmü güzel, senin köyünmü güzel kalite kontrol yaparız.:roflol::roflol::roflol:

X