Düzce///81

evt analarımızıda tanıstırırız.kaynasırız.sende gelirsin ailenle benim köyüme.benim köyümmü güzel, senin köyünmü güzel kalite kontrol yaparız.:roflol::roflol::roflol:

canım şöyle diyeyim düzcemin her yeri güzel kıyaslayamam:roflol:

amcamlarda düzce çilimlide oturmuşlardı şimdide düzce merkezdeler dağmadı başhekim yardımcısı.ben boluluyum.bolulu olupta düzceliyle evlenen yokmu aranızda

slm bayanlar nasılsınız bakıyım gündüzüm köyün çok güzelmiş zaten memleketımızın heryerı ayrı bır guzel

bakın ne diyecem düzcemin kızları
okul tatilinde denk getirelim düzce'ye gitme zamanlarımızı
istanbulda oturan düzceliler ve diğer illerde bulunan düzceli arkadaşlar
bir buluşma gerçekleştirelim vallah ne iyi olurdu haaaaaaaa
kararlarınızı bekliyom a.s

bakın ne diyecem düzcemin kızları
okul tatilinde denk getirelim düzce'ye gitme zamanlarımızı
istanbulda oturan düzceliler ve diğer illerde bulunan düzceli arkadaşlar
bir buluşma gerçekleştirelim vallah ne iyi olurdu haaaaaaaa
kararlarınızı bekliyom a.s

sen ne dersen uyarımda bak sonradan yan çizmek yok:mymeka: tamammı hadi bakalım ne kadar katılım olacak sen ben denef 3 kişi oluruz umutlanmajeyyar

sen ne dersen uyarımda bak sonradan yan çizmek yok:mymeka: tamammı hadi bakalım ne kadar katılım olacak sen ben denef 3 kişi oluruz umutlanmajeyyar

vurma lenyasakkelime
ben kesin ağustosta düzcedeyi ablam gelcek ya 20 temmuzda bana uyar
sende ayarlarsın kendini gittiğinde ne kadar kalıyorsunjeyyar

vurma lenyasakkelime
ben kesin ağustosta düzcedeyi ablam gelcek ya 20 temmuzda bana uyar
sende ayarlarsın kendini gittiğinde ne kadar kalıyorsunjeyyar

sen benim küçüğümsün döverimde severimde inşallah bak bi ayarlama yapmaya çalışırım sen gideceğin tarihi belirlersen eğer valla nede güzel olur:dance:

sen benim küçüğümsün döverimde severimde inşallah bak bi ayarlama yapmaya çalışırım sen gideceğin tarihi belirlersen eğer valla nede güzel olur:dance:

büğümüze saygımız var elbet a.s
tm canım ben sana iki üç gün kala haber veririm oldiiiiiiiiiiiiiiiiii:1hug:

temmuzun sonu heyt var bi buluşma 1 ay var herkes kendini ayarlasın kk da buluşma görsün bakalım başka illerde oturan düzceliler ve düzcede oturan kklılar :dance:

slmmmmm hiç ses yok bugun duzcelilerdennnnnnnnnnnnnnnnn

slm arkadaşlarr yaa sitemize bakayımm dedim ee nede olsa düzceliyizz slm veryimmm herkese çokk slmmmmmm iyi günler görüşelim düzceliler

X