Düzce///81

ya gündüz kaynanamın gelmesinemi denk gelecek yoksa ..:sinifsinif::sinifsinif:
ekim 26, kasım 26 kaynana bende ...ona göre ayar çekelim yoksam gelemem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ekim 26 sende mi k.validen bayram kasım 16 canım ben 12 kasım da düzcemdeyim 18 kası kocaeli istanbuldayıkaydirigubbakcemile3

bayramın arafesin de mi olsun ne 12 kasım cuma 13 kasım cumartesi 14 kasım pazar
15 kasım pazartesi arife
bence cumartesi veya pazar uyar arife günü olmaz telaş günü bayram 1.gün hiç olmaz
kurban kesilecek 2.gün annaannemlere akraba ziyaretlerim olur ve 3. gün vınnnnnnnnnnn
mapushaneeeeeeekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
tüh desene bende şans olsa anam beni erkek dogururdu
bayramda kaynana bende o zaman mafoldumbenmafoldumben

tüh desene bende şans olsa anam beni erkek dogururdu
bayramda kaynana bende o zaman mafoldumbenmafoldumben

üzüldüm şimdi sende canını sıkma ya
inşallah buluşma yapıllır ayrı ayrı yerlerde oldugumuzdan buluşamıyoruz ya

bayramının 3 günü olabilir kesinse telefon numaraları alırız özelden yollarız

iyi akşamlar arkadaşlar bu akşam deprem korkusu atlattık inşallah birdaha olmaz buluşmaya gelirsek bayram harıcı çok zor çocukların okullu var bayramda olsaydı iyi olacaktı

iyi akşamlar arkadaşlar bu akşam deprem korkusu atlattık inşallah birdaha olmaz buluşmaya gelirsek bayram harıcı çok zor çocukların okullu var bayramda olsaydı iyi olacaktı

sen ne zaman yola cıkarsın yasemin
ben dediğim gibi 12 kasım cuma akşamı
15 kasım pazartesi okul olacağını zanmıyorum canım

gündüzüm eğer eşim arife günü çalışmazsa 13 kasımda yola cıkarız o zamana kadar haberleşiriz

ben büyük bi ihtimalle katılamam canlar buluşmaya .kayınvalide bende. bayramda büyük olunca gelen giden bitmez.gelenlerde beni sorarlar nerde bu gelin diye :sinifsinif::sinifsinif:

ben büyük bi ihtimalle katılamam canlar buluşmaya .kayınvalide bende. bayramda büyük olunca gelen giden bitmez.gelenlerde beni sorarlar nerde bu gelin diye :sinifsinif::sinifsinif:

not yazarsın ihsaniyet namına gelenler
ben buluşmaya gittim gelene kadar bakınız diye
şaka bir yana canısı üzülme ya eğer eşimi ikna edebilirsem gıcık kocamı gelirim ama bekleme sakın yolumu ümit vermiş gibi de olmayım oldu
direksiyon başında oldugundan hakimiyet onda isterse getirir istemezse getirmez
ama bende olaydı direksiyon hakimiyeti kimseye munadar etmez gelirdim kısmet diyelim bakalım

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun düzcede havalar nasıl burda buzhane gibi donuyoruz

Cumanız hayırlı olsun kızlar gündüz ben cevaplayayım burasıda cok sogukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…