Düzce///81

savulun ben geldim..bilmiyorumkismilenabersiniz..zemuszemusarada uğrasamda iyi olduğunuzu bilmek güzel....Şeniz

selam kızlar nasılsınız.beni özleyen varsa buluşma haberlerini ziyaret etsin .sakaryalılarla buluşma yaptık.ablamlarım ve sakaryalılarla..bakalım begenecekmisiniz bizleribilmiyorumkismile

selam kızlar nasılsınız.beni özleyen varsa buluşma haberlerini ziyaret etsin .sakaryalılarla buluşma yaptık.ablamlarım ve sakaryalılarla..bakalım begenecekmisiniz bizleribilmiyorumkismile

ohhhhhhh rahatın yerinde bakıyom bakarız canısı

selam gündüz ve denef bizlerden başka kimse yok denef inşallah bayramda düzceliler buluşmasınıda yaparız

selam gündüz ve denef bizlerden başka kimse yok denef inşallah bayramda düzceliler buluşmasınıda yaparız

he vallah ne iyi olur ben erken den düzcede olacak uzun ya bayram süresi 3.gün dönecem istanbula
12 kasımda yola cıkacam düzceye
18 kasımda istanbula dönüş ona göre ayarlayın bakem kendinizi

ya gündüz kaynanamın gelmesinemi denk gelecek yoksa ..:sinifsinif::sinifsinif:
ekim 26, kasım 26 kaynana bende ...ona göre ayar çekelim yoksam gelemem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…