Düzce///81

selamm
gündüzüm sen beni niye sattın bekem .telefonunu dört gözle bekledim...:sinifsinif::sinifsinif:

selamm
gündüzüm sen beni niye sattın bekem .telefonunu dört gözle bekledim...:sinifsinif::sinifsinif:

ağlama balım ya çok özür dilerim
cep telofonum bozuldu k.oğlan rahatsızlaştı ateşi çıktı
arada boğazlarından rahatsızlanıyorda
çıkmadım bir yere non da cepte oldugu için arayamadım
ama bu sefer annemin not defterine kaydettim düzceye geldiğimden birşey anlamadım çocuktan dolayı
cumarteside döndüm ist eşim geldi apar topar
nete de anca girdim yani proplemler üst üste geldi
ne gaaa şansızım ben of ki of :2:
onun için kusura bakma gülüm ya :2:

gündüzüm çok geçmiş olsun canım ...KISMET DEGİLMİŞ.olsun bir dahakinde beklerim artk...kendine iyi bak bacımm

hayırlı ramazanlar arkadaşlar .umarım bu sıcakta orucumuzu tutabiliriz...çok sıcak çok ..susuz nasıl durcam en çok onu düşünüyom ...

Slmlar nasıl gecti ilk gununuz

değerli arkadaşlarım ramazan_şerifleriniz hayır ola hepinize
bereketli aylar dilerim
ilk günüm arkadaşım benim
öldüm susuzluktan aclık hissetmedim ama susuzluk beni bayılttı
iftarı bosarken iki bardak su içtim ve doydum
rabbim kimseyi susuz bırakmasın

slm arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum nasılsınız görüşmeyeli? gündüzüm bende ilk gün çok zorlandım bayılacaktım nerdeyse gecede kalkamamıştım sahura 24 saat açlıktan sonra neyseki iftarı edebildim:)ama şuan fena değil alıştım allah yardım edio bi şekilde geçio zaman ee neler yaptınız görüşmeyeli ben eskisi kadar uğrayamıyorum malesef ama unutulmadınız :))

kayboldunuz vallah he ne buralarda görüşebiliyoruz nede düzcelerde
ramazandan sonra görüşelim dermişim
neyse hayırlı ramazanlar dilerim bende sana
ben hala sususluk geçirmekteyim açlıkla aram iyi hissetmiyorum
ama yağdır mevlam su diyebiliyorum su sususuuuuuuuuuuuuuuuuu

hayırlı ramazanlar arkadaşlar bu sıcakta oruç tutmak zor ama insan bir şekilde dayanıyor

selam kızlar ...evet çok sıcak ALLAH dayanma gücü veriyo ...
artık sıcaklardanmı ne kimseler gelmez oldu (

slm kızlar evt havalar çok sıcak bi yağmur yağsada rahatlasak biraz bu akşam halam senayda ve ablam harbii iftara bendeler hazırlıklarımı bitirmiş durumdayım bekliyorum artıkk he gündüzüm bayramda düzcedemisin buluşalım bayramda kızlar ne dersiniz?

yok arkadaşım bayramda düzce de değilim malesef
anca kurban bayramında düzcede yim

günaydın kızlarrrrrrrrrrr herkez ıyıdır ınsallah

yasemıncım nasıl oldun tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…