Düzce///81

slm kızlarr nasılsınız buluşmamı var? bayramın 2. veya 3 günü olursa iyi olur senayda ile bizde geliriz günü kararlaştırında uyarsa geliriz bizde

slm kızlarr nasılsınız buluşmamı var? bayramın 2. veya 3 günü olursa iyi olur senayda ile bizde geliriz günü kararlaştırında uyarsa geliriz bizde

aksilik olmazsa evet siz ne zaman çıkarsınız yola ben 12 kasımda düzcemdeyim
2.gün olabilir 3.olmaz ist dönecem çünkü

bayramın 1, gününün akşamı geliriz biz 2. günü olabilir buluşma bi engel olmazsa :)

hayırlı uğurlu olsun o zaman
ama nasıl anlaşacağız kızlar
annemde net yok hiç olmazsa tel nolarınız olaydı arardık birbirimizi

gündüzcüğüm benim sende tel olacaktı yoksada bende var senin yasemininde teli alırsın haberleşiriz

merhaba bende Düzce'liyim,
tanıstıgımıza sevindim a.s , umarım baska arkadaslarda vardır.
görüsmek uzere

slm kızlar nasılsınız?buluşma yapıyormussunuz bende eger uygun olursam katılmak ısterım öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

günaydin arkadaşlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle ve artık gelin sayfamıza neden kimseler gelmiyor

SELAM KIZLAR ASLINDA BENDE ÇOK GELMEK İSTİYORUM .AMA kayınvalidem bende olacak bu bayram ..gelen gidenden fırsat bulup çıkamam evden .ay ben şimdi çok özendim size

SELAM KIZLAR ASLINDA BENDE ÇOK GELMEK İSTİYORUM .AMA kayınvalidem bende olacak bu bayram ..gelen gidenden fırsat bulup çıkamam evden .ay ben şimdi çok özendim size

üzülme be kanka ya canın sağ olsun bakalım daha buluşabilecekmiyiz bilemem
ben 13 kasım sabahı çıkacam yola
cuma günü eşim işleri anca bitirir
hadi kızlar ona göre ayarlayın bakam kendinizi
he artık olmaszada mahşere kalır buluşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…