Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canımgünaydınlar herkeze yasemıncım çok gecmıs olsun canım allah hayırlı şifalar versin tez zamanda
aminn canım seninde inşaallahopuyorumnanaktankandiliniz mübarek olsun canlaropuyorumnanaktan
merhaba kızlar!!
bende yeni hemşerinizim :) konyada oturuyorum ama düzceyee gelin gelcem. daha yeni nişanlandım. 1 yıl sonra düğün olcak inşş!
önümüzdeki 1 ay içinde ailemle düzceye gelcez inşş!
düzcede nasıl olcak çok merak ediyorum. düzce küçük bi il gül89 'da dediği gibi alışabilcek miyiz acaba???
görüşmek üzre...
düzce merkeze gelin gelcem.. bakalım inşş herşeyin hayırlısı olur!
merhaba kızlar!!
bende yeni hemşerinizim :) konyada oturuyorum ama düzceyee gelin gelcem. daha yeni nişanlandım. 1 yıl sonra düğün olcak inşş!
önümüzdeki 1 ay içinde ailemle düzceye gelcez inşş!
düzcede nasıl olcak çok merak ediyorum. düzce küçük bi il gül89 'da dediği gibi alışabilcek miyiz acaba???
görüşmek üzre...
ben 1.5 yıldır burdayım pek alıştığım sölenemez geldiğin yere bağlı biraz
sessiz sakin biyer ama dünyanın en güzel yeride olsa insan memleketini özlüyo ya :sinifsinif:
izmit merkezde sahil kenarında büyüdüm ben kalabalık büyükşehir haliyle burası sakin geldi şimdi izmite çarşıya gittiğim zaman darlanıyorum
hayırlı olsun şimdiden