• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzce///81

bendende hayırlı gecelerrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsınız arkadaşlar ...hepinizi çok öpüyorummm

hayirlicumalarislamcokgld5.gif

günaydınlar herkeze yasemıncım çok gecmıs olsun canım allah hayırlı şifalar versin tez zamanda

merhaba kızlar!!
bende yeni hemşerinizim :) konyada oturuyorum ama düzceyee gelin gelcem. daha yeni nişanlandım. 1 yıl sonra düğün olcak inşş!
önümüzdeki 1 ay içinde ailemle düzceye gelcez inşş!
düzcede nasıl olcak çok merak ediyorum. düzce küçük bi il gül89 'da dediği gibi alışabilcek miyiz acaba???
görüşmek üzre...

merhaba kızlar!!
bende yeni hemşerinizim :) konyada oturuyorum ama düzceyee gelin gelcem. daha yeni nişanlandım. 1 yıl sonra düğün olcak inşş!
düzcede nasıl olcak çok merak ediyorum. düzce küçük bi il gül89 'da dediği gibi alışabilcek miyiz acaba???
görüşmek üzre...

allah mesut bahtiyar etsin canım
düzcenin merkezinemi köyünemi gelin geleceksin
düzcemiz çok şirin bir yer sıkılacağınızı sanmam
inşallah uyum sağlarsınız
şimdiden hoşgeldiniz diyeyim düzcemize
bende istanbulda evliyim

düzce merkeze gelin gelcem.. bakalım inşş herşeyin hayırlısı olur!

merkez'se canınız sıkılmaz canım
arada dolaşmaya çıkarsınız
ama köy olsaydı orayıda bilemem sıkılırmıydınız
merkez daha iyi hayırlı olsun görüşmek dileğimle

kızlar haftaya düzcemde yim ona göre ziyaret edebilirim sizleri öncelikler kankamı sonra
blueworld'u sonra çakılı ziyaret etcem inşallah
ay sabırsızlanıyorum artık diş yapımım bitsin soluğu düzcede alaçam
iki bebeişim düzcedeler özledim yavrularımı

merhaba kızlar!!
görüşmek üzre...

ben 1.5 yıldır burdayım pek alıştığım sölenemez geldiğin yere bağlı biraz
sessiz sakin biyer ama dünyanın en güzel yeride olsa insan memleketini özlüyo ya :sinifsinif:
izmit merkezde sahil kenarında büyüdüm ben kalabalık büyükşehir haliyle burası sakin geldi şimdi izmite çarşıya gittiğim zaman darlanıyorum

hayırlı olsun şimdiden

ben 1.5 yıldır burdayım pek alıştığım sölenemez geldiğin yere bağlı biraz
sessiz sakin biyer ama dünyanın en güzel yeride olsa insan memleketini özlüyo ya :sinifsinif:
izmit merkezde sahil kenarında büyüdüm ben kalabalık büyükşehir haliyle burası sakin geldi şimdi izmite çarşıya gittiğim zaman darlanıyorum

hayırlı olsun şimdiden

canısı sen düzcenin neresinden izmite gelin geldin
düzce gibi si yok bir başkadır düzcem

Back