Düzce///81

slm kızlar nasılsınız? denef,yasemin geçmiş olsun sizlere aman kendinize dikkat edin hiç bir şeyide kafaya takmaya değmez inanın bozulan sağlık geri gelmiyor sonra..bende 2 haftadır hastanelerdeyim düzce topiği dökülüyomu ne bu yaa

selam canım.ne oldu hayırdır.kim rahatsız.
aslında sadece bu topikte degil ,genel anlamda, diger topiklerdede kopmalar var ..ben bir kaç topige daha yazılar yazıyorum.kimseler gelmez oldu...her yer böle canım..

cnm kendim için gittim hastaneye bir bacağım şişiyordu bir sürü şey çıktı lenfödemden tutta hipotroid,polikistikover ve bir sürü hormonel sorunlar çıktı yaa 2.çocuk düşünmüyordum ya allah bana sordu sanırım stresliyim biraz neyse yinede bu günümüze şükür allah daha kötüsünden korusun

canım geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.damar tıkanıklıgı falan olabilirmi..o konudada araştırma yapıldımı...

canım geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.damar tıkanıklıgı falan olabilirmi..o konudada araştırma yapıldımı...

teşekkür ederim cnm evt daha önceden bakılmıştı o yönde bi sorun yok lenfödem teşhisi konuldu..derdi veren allah dermanınıda verir inş

kızlar burfe yasemin ve denef geçmiş olsun tekrardan sizlere açil şifalar dilerim
hiç bir zaman rabbime asi gelmeyin
sağlıklarınıza kavuşmanız dileğimle

topiği ayakta tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışacagız
bende farkındayım kimseler yok artıkın

hayırlı pazarlar arkadaşlar.
gündüzüm fırsat bulduk ça gelmeye çalışıyorum.burayı asla ihmal etmem.salı günüde kaynanam geliyo.koşturmalarım bitmez artık.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.burfem tekrar dan geçmiş olsun.en azından teşhis konulmuş.ona göre tedavin olur canım...
hayırlı günler canlar...opuyorumnanaktan

hayırlı günler bacularım.
yasemin canım.sanada kucak dolusu sevgiler.kendine iyi bak emi..opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız? ben çok iyiyim yarın sabah düzceye gidiyorum halamda orada senayda yani havalarda güzel bol bol gezeceğim morale ihtiyacım var iyi gelecek inş sizlerde olsaydınız keşke buluşurduk bi denk gelemiyoruz neyse canlarım öpüyorum sizleri

ooo canım düzceye geliyosun.şenaydaya da çok selam söle....buluşma yapılsaydı glmek isterdim .amaaaaaaaaaa.malesef kayınvalidem bende onu tek bırakamıyorum...:a015::çok üzgünüm:

kaynanan nere gittide sana geliyor canısı rabbim sabırlıklar versin gülüm

sanada günaydın arkadaşım

oh oh ne güzel vallah bizim içinde eğlenin oldi
kız neden denefi ziyarete gitmiyorsunuz yakınsınız işte düzce de sizde düzcedesiniz
senayda araba varken bi gidin görüşün daaaaaa
neyse kısmet bi denkleşemiyoruz vallah ya ist oldugumuz halde de görüşemiyoruz
aslında insanlar çok istese uzağı yakın yapar yanim neyse
bende okulllar kapandıktan sonra düzcemde olurum inşallah
küçüğüm bi iğleşsin de

gündüzüm gı kaynanam 3 ayda bir bir bana geliyo.1 ay ben bakıyom ya...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bir ay eve hapis yaşıyommmmmmmm.bırakıp hiç bir yere gidemiyorum..

gündüzüm gı kaynanam 3 ayda bir bir bana geliyo.1 ay ben bakıyom ya...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bir ay eve hapis yaşıyommmmmmmm.bırakıp hiç bir yere gidemiyorum..

allah kolaylık versin kanka artık senle ben cennetlikmi cehennemlikmiyiz bilmem
bizimkide bi yataga düşerse varya vay halime
kimsede yanaşmıyor seninkiler gene 1 aylığına alıyorlar aman aman allah yataklara düşürmesin
inan şu 2 ay hiç oturma yüzü görmedim hep dr lerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…