Düzce///81

hoşgeldin canım a.s. düzce küçük bir yerdir canım istanbuldan sonra bence alışmakta zorluk çekersin bizde izmirde yaşadıktan sonra düzceye geldiğimizde bende çok sıkılmıştım orda istedıgın gıbı gezebiliyorsun gezıcek yer çok fazla ama burda öyle değil.tabi bu benim fikrim bide çevren olursa eğer,daha çabuk alısırsın arkadas sorunun olursa daha çok sıkıntı yasarsın.siz düzcenin neresinde oturacaksınız?

Merhaba canım ben merkezde oturucam inşallah evmmiz tutuldu. Bir kere geldim şu ana kadar dediğin gibi çok küçük bir yer mirmirmirmir

Sen nerde oturuyorsun canım.

Birde malesef çalışamıcağım en çok merak ettiğim şeylerden biride bana göre kurslar varmıdır acaba üniversite mezunuyum aslında burda stilistlik üzerine kurslara gidiyordum ama orda varmı gidebileceğim bilmiyorum

ınşallah çok güzel bir çevrem ve arkadaşlarım olurda sıkılmam zorluk çekmem :Saruboceq:

Selamlar herkese..
kızlar bana bilgi vericek olan yokmu kurslar hakkında acaba bilmiyorumkismile

ben kalıcı konutlarda oturuyorum canım ama senın merkezde oturmam senin için daha iyi en azından canın sıkılınca bir çarşı turu yaparsın.buralarda senin yaşıtın birileri varmı eşinin tarafından falan?halk egıtımın actıgı guzel kurslar oluyor canım burdada onlara katılabılırsın.inşallah tatlım inşallah çabuk alısırsın:Saruboceq:

çakılcım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için opuyorumnanaktan memursen sitesinde tutuldu benim evim. Senin orayla ilgili bir fikrin varmı peki? güzel bir yer midir? CADIARZU

çakılcım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için opuyorumnanaktan memursen sitesinde tutuldu benim evim. Senin orayla ilgili bir fikrin varmı peki? güzel bir yer midir? CADIARZU

rica ederim canım.vallahi orayla ilgili hiç bir bilgim yok gülcümbilmiyorumkismilebelki başka arkadaslardan bilenler vardır yazarlar belki

o zaman kızlar memursen hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Birde kurslar hakkında bilgsi olan varsa sizden bilgi rica ediyorum.

Hangi bölümler var ve eğitimleri kaliteli gitmeye değr mi sizce?

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

hayırlı cumalar herkese
eviniz ocağınız bereketlerle dolsun dualarınız gercek olsun

gül89 h.geldin sayfamıza
düzcemde olsaydım sana yardım ederdim ama bende istanbulda evliyim
düzcemizi seveceğinden eminim canım
buraya geldikten sonra araştırabilirsin nettende araştırma yapabilirsin canım
umarım çabuk alışırsın

hayırlı akşamlar arkadaşlar..

gül canım hoş geldin ilk öncelikle topigimize.inşallah düzcemizede gelince begenirsin.tabi büyük şehirden küçük bir ile gelince sıkıntılar çekersin canım .burası küçük yer .öle sosyal aktifiteler pek yok .kurslar var .ama senin istedigin bölümde olacagını pek zannetmiyorum...resim kursu,ahşap boyama falan var...
memursen evleri bana baya yakın canım...yeni yapıldı zannedersem 2 sene oldu galiba..çok güzel .kapısında güvenlik görevlisi var...ama biraz şehir dışında .ama istersen yürüyerek çarşıya gidebilirsin .20 dakika falan ...
neyse kızlar ben kaçar eşim geldi .görüşmek üzere by

Selam kızlarrrropuyorumnanaktan
Herkese mutlu,huzurlu ,dertsiz ,kedersiz bir hafta sonu diliyorum..
gül 89 canımm inşaallah düzcemizi seversin...Rabbim hayırlı bir evlilik nasip etsin...:Saruboceq:

Selam kızlarrrropuyorumnanaktan
Herkese mutlu,huzurlu ,dertsiz ,kedersiz bir hafta sonu diliyorum..
gül 89 canımm inşaallah düzcemizi seversin...Rabbim hayırlı bir evlilik nasip etsin...:Saruboceq:

sagol canım sanadaopuyorumnanaktan

canım nasılsın? neler yaptın görüşmeyeli uzun zaman oldu

ıyıyım canım sagol sen nasılsın?evet yaa msnyede gırmıyorsun?unuttun beni mafoldumben ne yapıyım vallahi bildiğin gıbı canım ya düğüne ne kadar kaldı senın?

düğün kokuları alıyorum aman allahım ne zaman bakayım bu düğünler
dyyser ve gul89 siz<lerin düğünleri ne zaman bakayım nerelerde yapacaksınız düğünlerinizi
ay ne çok özledim düzce'min düğünlerini hele köy düğünlerini
eskiden ahh ahhhhh 2 traktör komşu düğünlerine giderdik ne eglenceli oluyordu
çilim'liye ,kiraz tarlaya,vakıfa,aynalıköyüne,alcamiye,ishaklara,kürtler köyüne,gülübeler köyüne,ormanköyüne,şavkulluya,ooooooo saymakla bitmez vallah
o eski günlerin gelmesini ne çok isterdim
sizlere sonsuz mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…