Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaa ben geldim kimsecikler yok yine kızlar nerelerdesiniz?
bi tek kendimi sanmıştım herkes benim gibiymiş demek ..gündüzüm koptum evt farkındayım ya nebilim bi koşturmadır gidiyor hayatım zor geliyor ayak uydurmak
hoşbulduk cnm nasılsın?günaydın kızlar burfecım hoşgeldın canım özledık senı
hayırdır canısı zorunmu yaşıyorsun evliliğinde yoksa
hoşbulduk cnm nasılsın?
yok cnm allaha şükür yok bi sorun genel olarak yani çocuk okul kursada gidiyorum işler güçler bi koşturmacadır gidiyor kendime zaman ayıramıorum sadece alışmışım demek rahata bu sene oğlum okula başlayınca zor geldi ya
selam arkadaşlar .nasılsınız.
gündüzüm ankaraya degel istanbul dedim bacum...damar tıkanıklıgım oldugu için istanbuılda doktora geliyom...sen nirde oturuyon bakem kanka...belkim bi daha istanbula gelirsem uzak olmazsan gelirim yanına.yada sen gelirsin benim yanıma..
selam arkadaşlar .nasılsınız.
gündüzüm ankaraya degel istanbul dedim bacum...damar tıkanıklıgım oldugu için istanbuılda doktora geliyom...sen nirde oturuyon bakem kanka...belkim bi daha istanbula gelirsem uzak olmazsan gelirim yanına.yada sen gelirsin benim yanıma..
insan bi telefon eder hayırsız
ben avrupa yakasında kağıthanede oturuyorum canım sen hangi tarafa hastaneye geldin cicim
bir daha geldiğinde haberim olsun he
hayırdır ne damar tıkanıklığı çıktı sende geçmiş olsun canım
ben nişantaşına geldim canım..senin yazdıgın oralar nire...bilmiyorumkismile
selam arkadaşlar denef geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin bende hastayım bu aralar bende ankaraya geldim doktor görüşmek üzere arkadaşlar
haklısın kanka çok haklısın babalarımızın evinden sapaağlam çıkıp koca evine geldikgeçmiş olsun canım.hayırdır senin neyin var...ALLAH acil şifalar versin cümlemize...bu genç yaşta hastalık sahibi olduk.hep kocişlerin ailesi yüzünden hahahahdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
sanada geçmiş olsun yasemen senin neyin var arkadaşımselam arkadaşlar denef geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin bende hastayım bu aralar bende ankaraya geldim doktor görüşmek üzere arkadaşlar
bilirim orayı tatlım neyse bir daha ki gelişinde görüşürüz olduof ya bak şimdi üzüldüm .bilseydim yakın oldugunu .inan arardım.buluşurduk.ben vali konagı yapı kredi tesisleri varya ordan bi doktora geldim.