Düzce///81

bi tek kendimi sanmıştım herkes benim gibiymiş demek ..gündüzüm koptum evt farkındayım ya nebilim bi koşturmadır gidiyor hayatım zor geliyor ayak uydurmak

günaydın kızlar burfecım hoşgeldın canım özledık senı
hoşbulduk cnm nasılsın?
hayırdır canısı zorunmu yaşıyorsun evliliğinde yoksa

yok cnm allaha şükür yok bi sorun genel olarak yani çocuk okul kursada gidiyorum işler güçler bi koşturmacadır gidiyor kendime zaman ayıramıorum sadece alışmışım demek rahata bu sene oğlum okula başlayınca zor geldi ya

hoşbulduk cnm nasılsın?

yok cnm allaha şükür yok bi sorun genel olarak yani çocuk okul kursada gidiyorum işler güçler bi koşturmacadır gidiyor kendime zaman ayıramıorum sadece alışmışım demek rahata bu sene oğlum okula başlayınca zor geldi ya

evet çok zorlanacaksın okula başlayınca ama ana okuluna gidiyor ya belkim zorlanmazsın

selam arkadaşlar .nasılsınız.
gündüzüm ankaraya degel istanbul dedim bacum...damar tıkanıklıgım oldugu için istanbuılda doktora geliyom...sen nirde oturuyon bakem kanka...belkim bi daha istanbula gelirsem uzak olmazsan gelirim yanına.yada sen gelirsin benim yanıma..

gündüzüm ankaraya degel istanbul dedim bacum...damar tıkanıklıgım oldugu için istanbuılda doktora geliyom...sen nirde oturuyon bakem kanka...belkim bi daha istanbula gelirsem uzak olmazsan gelirim yanına.yada sen gelirsin benim yanıma..

insan bi telefon eder hayırsız
ben avrupa yakasında kağıthanede oturuyorum canım sen hangi tarafa hastaneye geldin cicim
bir daha geldiğinde haberim olsun he
hayırdır ne damar tıkanıklığı çıktı sende geçmiş olsun canım

fazla sığara içmeyin canım ya ben bıraktım vallah allaha şükür içmeyin artık şu vereti ya
dr bilem kızkardeşime kızdı çok içiyorsun diye tüp bebek uygulamasına başlayacak
gittiği dr çok iyi bir uygulamada tutuyormuş akraba tavsiyesiyle gittik ist'de inşallah kardeşiminkide tutarda anne olur ya çok üzülüyor vallah
sende bi gösüksen o dr ye

insan bi telefon eder hayırsız
ben avrupa yakasında kağıthanede oturuyorum canım sen hangi tarafa hastaneye geldin cicim
bir daha geldiğinde haberim olsun he
hayırdır ne damar tıkanıklığı çıktı sende geçmiş olsun canım

ben nişantaşına geldim canım..senin yazdıgın oralar nire...bilmiyorumkismile

of ya bak şimdi üzüldüm .bilseydim yakın oldugunu .inan arardım.buluşurduk.ben vali konagı yapı kredi tesisleri varya ordan bi doktora geldim.

selam arkadaşlar denef geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin bende hastayım bu aralar bende ankaraya geldim doktor görüşmek üzere arkadaşlar

selam arkadaşlar denef geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin bende hastayım bu aralar bende ankaraya geldim doktor görüşmek üzere arkadaşlar

geçmiş olsun canım.hayırdır senin neyin var...ALLAH acil şifalar versin cümlemize...bu genç yaşta hastalık sahibi olduk.hep kocişlerin ailesi yüzünden hahahahdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım.hayırdır senin neyin var...ALLAH acil şifalar versin cümlemize...bu genç yaşta hastalık sahibi olduk.hep kocişlerin ailesi yüzünden hahahahdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
haklısın kanka çok haklısın babalarımızın evinden sapaağlam çıkıp koca evine geldik
halimize bak
hani bir şarkı varya
halime bak dertli çal kemancı başımın taçı diye
dert ve hasta sahibi olduk vallah
hele ben uğramak istemiyorum artık hastanelere

sanada geçmiş olsun yasemen senin neyin var arkadaşım
umarım çiddi bir rahatsızlıgın yoktur
sana denefime ve tüm hastalarımıza allahtan açil şifalar dilerim

of ya bak şimdi üzüldüm .bilseydim yakın oldugunu .inan arardım.buluşurduk.ben vali konagı yapı kredi tesisleri varya ordan bi doktora geldim.
bilirim orayı tatlım neyse bir daha ki gelişinde görüşürüz oldu

X