Düzce///81

ne olurki şurda bizbizeyiz :)) gulcanda çilimli ye gelmiş özelden mesaj yazamadım bende çilimli merkezde oldğm için tanışırız dedim yazdım

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ?
Şimdi düzcemde olmak vardı ki ilkbaharda süper olur oralar yemyeşil
Biraz daha ısınsında ortalık gideriz inş...

günaydın düzcenin şuğar insançıkları
bir ilkbahar sabahının ardından günaydın

ne olurki şurda bizbizeyiz :)) gulcanda çilimli ye gelmiş özelden mesaj yazamadım bende çilimli merkezde oldğm için tanışırız dedim yazdım

cnm sen çilimlinin tam neresınde oturuyosn.ben mynet e uye olmadıgım için ekleyemedım senı.ama burdan bısıyler yazabılırsın ben aklıma geldıkce bakmaya calısıyorum zaten

ah ahh herkes memleketini özlüyo dimi bende düzcedeyim ama hafta sonlarını iple çekiyorum izmite gitmek için yarın gidicem bende izmite =))
burda kimsem olmadığı için alışamadım hala

düzcenin neresinde oturuyorsunuz arkadaşım bende işte 4 ayda bir filan gidiyorum sık gidemiyorum malüm okullar okullar kapandımmı düzcemdeyim

bu basantı dedıgınız yer nerelerde oluyo köy falan mı burası

mynet üyesi olmanız gerekmiyor hotmail adresileri ekleyebiliyor.daha hızlı iletişim kurarız diye yazmştm.ben kendi dükkanmzda çalşıyorum merkezde.kimi basantı köyü kimi selamlar köyü kimi dede koru diyor gerekli bilgiler bu linkte var resmleri görmenz açısından ekledim ben burda en çok sallanmayı seviyormm

benistanbul esenler de oturuyorum. Dedemin annesinin zdı zeynep kara zeynep derlermiş
ben düzceden bir tek anneannemlerin etrafındaki birkaç komşusundan başka kimseyi tanımıyorum canım yaa:kedi:

yeniden merhaba herkese gerçi kimsecikler yok ama neyse herkese iyi geceler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…