Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız? denef,yasemin geçmiş olsun sizlere aman kendinize dikkat edin hiç bir şeyide kafaya takmaya değmez inanın bozulan sağlık geri gelmiyor sonra..bende 2 haftadır hastanelerdeyim düzce topiği dökülüyomu ne bu yaa
canım geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.damar tıkanıklıgı falan olabilirmi..o konudada araştırma yapıldımı...
slm kızlar nasılsınız? ben çok iyiyim yarın sabah düzceye gidiyorum halamda orada senayda yani havalarda güzel bol bol gezeceğim morale ihtiyacım var iyi gelecek inş sizlerde olsaydınız keşke buluşurduk bi denk gelemiyoruz neyse canlarım öpüyorum sizleri
kaynanan nere gittide sana geliyor canısı rabbim sabırlıklar versin gülümhayırlı pazarlar arkadaşlar.
gündüzüm fırsat bulduk ça gelmeye çalışıyorum.burayı asla ihmal etmem.salı günüde kaynanam geliyo.koşturmalarım bitmez artık.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.burfem tekrar dan geçmiş olsun.en azından teşhis konulmuş.ona göre tedavin olur canım...
hayırlı günler canlar...opuyorumnanaktan
sanada günaydın arkadaşım
oh oh ne güzel vallah bizim içinde eğlenin oldislm kızlar nasılsınız? ben çok iyiyim yarın sabah düzceye gidiyorum halamda orada senayda yani havalarda güzel bol bol gezeceğim morale ihtiyacım var iyi gelecek inş sizlerde olsaydınız keşke buluşurduk bi denk gelemiyoruz neyse canlarım öpüyorum sizleri
gündüzüm gı kaynanam 3 ayda bir bir bana geliyo.1 ay ben bakıyom ya...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bir ay eve hapis yaşıyommmmmmmm.bırakıp hiç bir yere gidemiyorum..