- 17 Mayıs 2009
- 10.114
- 2
- 42
Merhaba herkeze.. gulcan22 ben de çilimlide oturuyorum siz merkez de misinz ??
hoşgeldın canım nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr benim anne tarafı düzceli aslen yaka köyündenler ama şuan aynalıköyde oturuyorlar ordan olan varmı?
canım çok geçmış olsun neyi vardı oğlunun acil şıfalar dilerimben yakınım aynalıköyüne ama kaymakçı köyün kızıyım ve istanbulda evliyim
yani doğma büyüme istanbul
aynalıköyünde ablam evli ama şuan orda değil yabancı ülkede
siz istanbuldamı oturuyorsunuz ailenizle neresinde
kızlar hepiniz nasılsınız uzun zamandan beri yoktum aranızda
oğlumu ameliyat ettirdim perşembe günü cuma çıktık hastaneden bir bakayım dedim sizlere boşluk bulmuşken
gündüzüm çok gecmıs olsun tatlım oglunun nesi var?allah hayırlı şifalar versın kendıne ıyı bak olurmu öptüm çok
canım çok geçmış olsun neyi vardı oğlunun acil şıfalar dilerim
ben yakınım aynalıköyüne ama kaymakçı köyün kızıyım ve istanbulda evliyim
yani doğma büyüme istanbul
aynalıköyünde ablam evli ama şuan orda değil yabancı ülkede
siz istanbuldamı oturuyorsunuz ailenizle neresinde
kızlar hepiniz nasılsınız uzun zamandan beri yoktum aranızda
oğlumu ameliyat ettirdim perşembe günü cuma çıktık hastaneden bir bakayım dedim sizlere boşluk bulmuşken
kız mavi okyanus ne ettin sen insan msn adresini buraya yazarmı nengülcan msn dresimi ekle tanışalım özel mesaj yazamadım zambak41 @mynet. com
değerli kardeşim istanbulun neresinde oturmaktasınız bende ist yim kağıthanedebizimkiler doğma büyüme istanbullu baba tarafım siirtli anne tarafım düzceli dedem çocukken yaka'dan istanbula taşınmış 40 yıl sonra memleketine döndü hiç birşeyi yoktu sıfırdan arsa aldı ev yaptı oturyolar dayımlarla işte dedemin annesi kaymakçı köyünden gelin gelmiş yaka'ya. ben yazları gidiyorum dedemlerin yanına ama kimseyi tanımıyorum yaşıtım bekar görüştüğüm kimse yok orda ((
OĞLUN İÇİNDE GEÇMİŞ OLSUN CANIM
düzceli hanımlar ben bırde bişi sormak istiyorum memleketınızde gezılecek piknik falan yapabilecegimiz güzel yerler önerebılırsenız sevınırım.şimdıden tesekkurler hepınıze