Düzce///81

kızlarrr benim anne tarafı düzceli aslen yaka köyündenler ama şuan aynalıköyde oturuyorlar ordan olan varmı?

ben yakınım aynalıköyüne ama kaymakçı köyün kızıyım ve istanbulda evliyim
yani doğma büyüme istanbul
aynalıköyünde ablam evli ama şuan orda değil yabancı ülkede
siz istanbuldamı oturuyorsunuz ailenizle neresinde

kızlar hepiniz nasılsınız uzun zamandan beri yoktum aranızda
oğlumu ameliyat ettirdim perşembe günü cuma çıktık hastaneden bir bakayım dedim sizlere boşluk bulmuşken

gündüzüm çok gecmıs olsun tatlım oglunun nesi var?allah hayırlı şifalar versın kendıne ıyı bak olurmu öptüm çok

oğlumu ameliyat ettirdim perşembe günü cuma çıktık hastaneden bir bakayım dedim sizlere boşluk bulmuşken
canım çok geçmış olsun neyi vardı oğlunun acil şıfalar dilerim

gnaydn60.gif

gündüzüm çok gecmıs olsun tatlım oglunun nesi var?allah hayırlı şifalar versın kendıne ıyı bak olurmu öptüm çok

canım çok geçmış olsun neyi vardı oğlunun acil şıfalar dilerim

[/QUOTE]

sağolun arkadaşlarım oğlumun sağ kasığında fıtık oluştu onun için ameliyat olduk allaha şükür şimdi iyi
sizler ne yaptınız bakalım yeni gelen arkadaşlar h.geldiniz aramıza ama uğramıyorsunuz ya

sağolun arkadaşlarım oğlumun sağ kasığında fıtık oluştu onun için ameliyat olduk allaha şükür şimdi iyi
sizler ne yaptınız bakalım yeni gelen arkadaşlar h.geldiniz aramıza ama uğramıyorsunuz ya[/QUOTE]

çok geçmiş olsun gündüzüm bende dolanıyorum vallahı kkda

Son düzenleme:

bizimkiler doğma büyüme istanbullu baba tarafım siirtli anne tarafım düzceli dedem çocukken yaka'dan istanbula taşınmış 40 yıl sonra memleketine döndü hiç birşeyi yoktu sıfırdan arsa aldı ev yaptı oturyolar dayımlarla işte dedemin annesi kaymakçı köyünden gelin gelmiş yaka'ya. ben yazları gidiyorum dedemlerin yanına ama kimseyi tanımıyorum yaşıtım bekar görüştüğüm kimse yok orda :KK43:((

OĞLUN ıÇıNDE GEÇMıŞ OLSUN CANIM

Son düzenleme:
düzceli hanımlar ben bırde bişi sormak istiyorum memleketınızde gezılecek piknik falan yapabilecegimiz güzel yerler önerebılırsenız sevınırım.şimdıden tesekkurler hepınıze

gülcan msn dresimi ekle tanışalım özel mesaj yazamadım zambak41 @mynet. com
kız mavi okyanus ne ettin sen insan msn adresini buraya yazarmı nen

bizimkiler doğma büyüme istanbullu baba tarafım siirtli anne tarafım düzceli dedem çocukken yaka'dan istanbula taşınmış 40 yıl sonra memleketine döndü hiç birşeyi yoktu sıfırdan arsa aldı ev yaptı oturyolar dayımlarla işte dedemin annesi kaymakçı köyünden gelin gelmiş yaka'ya. ben yazları gidiyorum dedemlerin yanına ama kimseyi tanımıyorum yaşıtım bekar görüştüğüm kimse yok orda :KK43:((

OĞLUN İÇİNDE GEÇMİŞ OLSUN CANIM
değerli kardeşim istanbulun neresinde oturmaktasınız bende ist yim kağıthanede
dedenizin annesi acaba kaymakçı köyünden kimlerdenmişki merak ettim
tabi baya eski bir şey ama annemler tanır sanırım yakada bizim akrabalar var tanırmısın bilmem öğretmen kenan çiçek var neyse geçmiş olsun ileğin için sağol canım

değerli arkadaşlarım hepiniz nasılsınız bakalım bayagıdır görüşemedik ne var ne yok düzcemde
kib oldu

düzceli hanımlar ben bırde bişi sormak istiyorum memleketınızde gezılecek piknik falan yapabilecegimiz güzel yerler önerebılırsenız sevınırım.şimdıden tesekkurler hepınıze

ooo Düzcemin bilhassa Çilimlinin heryeri piknik alanı canım benim zemuszemus
tepeköy,gölyaka kültür parkı ,basantı aklıma gelenler bunlar daha çok var çookkkolumunekankayizsmile

X