Düzce///81

denef geçmiş olsun canısı inşallah n-iyidir şimdi hepinize slmlar

sagol bacım.çok şükür annemde damar tıkalı çıkmadı .çok mutluyum..:Saruboceq:sen nasılsın canım

denefciğim çok geçmiş olsun
merak içindeyim inşallah annen iyileşir canısı
önemli birşeysi çıkmaz inşallah
haberini bekliyoruz

sagol canım.şu an düzcedesin galiba.insallah denk geliriz..

herkese selamlar....kimsecikler uğramamış yine topiğe....
denef nerelerdesin canım gelişmeleri merak ediyorum...

bacım kusura bakma zamanım olup size yazamadım.ama ancak fırsat bulup mesaj atabildim sana...annem ayaklandı şu an çok iyi...:Saruboceq:
merhabalar arkadaşlar şuan düzcedeyim düzcede olmak çok güzel bayramda da düzcedeyim inşallah buluşuruz

hoş geldin bacım...düzcemize..

canım en kısa zamanda bekliyoruz...kolay gelsin..

denefcim senin adına sevindim allah saglık sıhhat versin
burfe cim bende cumartesi taşınıyorum kolay gelsin sanada banada bende birsüre uzak kalabilirim son günlerim yani

merhabalar arkadaşlar bugün benım en üzgün olduğum günlerdeden anneannemı kaybettım çok üzgünüm

denefcim senin adına sevindim allah saglık sıhhat versin
burfe cim bende cumartesi taşınıyorum kolay gelsin sanada banada bende birsüre uzak kalabilirim son günlerim yani

kedicik kolay gelsin canım sanada ..taşınmak zordur ama en güzel yanı herşey elden geçer tertemiz olur...inşallah hakkında hayırlısı olsun ..

denef çok sevindim canın annenin sonuçlarının temiz çıkmasına...zaten mesaj atmasaydın ben arıycaktım seni inan...çok meraklandım çünkü...çok şükür ki damarlarında tıkanıklık yokmuş:Saruboceq:
Allah onları başımızdan eksik etmesin inşaallah..sağlık sıhhat versin :Saruboceq:

iyi geceler kızlar ben geldim evime taşındım yerleştim ufak tefek işler dışında pek bişe kalmadı nette dün açıldı neler yaptınız görüşmeyeli?kedicik cnm çok zor gerçekten allah yardımcın olsun inş bir an önce sende yerleşirsin ama senaydanın dediği gibi herşeyde elden geçmiş oluyor için rahat oh mis gibi oturursun yeni evinde inş..denefcim geçmiş olsun cnm çok sevindim annenin sonuçlarının temiz çıkmasına allah onlara uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin inş:Saruboceq: yasemincim seninde başın sağolsun çok üzüldüm allah sabır ve kalanlara sağlık versin cnm :1hug:

günaydın kızlaaar ya nerelerdesiniz yine benden sonra kimse uğramamış gündüz hala düzcede anlaşılan neyse öpüyorum sizler:1hug:

süpriz_mucize ben düzceden sesleniyorum sizlere
dayımlardayım düğünümüz var onun için pc ye geçtim hemen özledim sizleri
hepinizi sıcaklardan değil canım uzaklıktan yani
denef72 kankim fındık toplamakta garibim
bende anca oh be diye bildim fınfık bitti sonunda
malesef denefle buluşamadık gülse'de düzcede denefte
yarın sakaryaya gidiyor haydeç'in yanına
kısmet bayrama
yasemin başın sağolsun canım annannenin mekanı cennet olsun ben
kaçar kızlar dügün başladı bu akşam kına var yarında
merve düğün salonunda düğün
pazar günü evimde olacağım özledim evimi ve pc mi
görüşmek üzere fıstıklar

iyi akşamlar arkadaşlar findık toplayan arkadaşlara kolay gelsın teşekkurler arkadaşlar dostlar sağolsun

iyi akşamlar kızlar....amanın kimsecikler yok yine....herkes birtarafta..gündüz ohh ne güzel tadını çakart düzcenin düğünler falan süper..hadi pzaratesi görüşürüz inşaallah..denefim Allah yardımcın olsun canım sıcaklarda zordur fındık bilirim babamlarında var çünkü bekarken az toplamadık kaydirigubbakcemile
burfeninde dün akşam oğluşunun doğum gününü kutladık opuyorumnanaktan..burfeciğim çok becerikli maaşşallah..evini yerleştirdi bide bir sürü misafir ağırladı ...Allah boraya hayırlı bir gelecek nasip etsin inşaallah...anne ve babasına bağışlasın..burdanda kutlamak geldi içimden...yerimsenibenöpüyorum kızlarrrr a.s.

heyyyy kızlar ben geldim evimdeyim özlemişim sizleri
burfe allah oğluşuna uzun ömürler versin
niçe mutlu senelere yeni yaşı hayırlı olsun
evet ya fındık zahmetli bi iş allah kolaylık versin fındık başında olanlara
evet senaycığım güzel bir gün geçirdim
tüm özlediklerimi göremediklerimi düğünde gördüm
bu ayrılık bu sefer bana çok dokundu annem ve babamdan ayrılmak evimizi sessiz koyup gidiyorsunuz dedi ve ben senağlama çok ağladım
çocukları çok seviyorlar onların yoklugu koydu annemle babama

hoş geldin gündüzüm...valla kız yokluğun belli oldu topikde, kimsenin pek uğradığı yok heee...evet ya sorma o dönüşleri bende hep o burukluğu yaşarım..birde bir kaç gün fazla kaldıysam daha zor oluyor.. neyse canları sağ olsun sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil...

iyi geceler kızlar evt kızlar cuma akşamı oğlumun yaş günüydü 5 yaşına girdi gözümün önünde her gün biraz daha büyüyor bu sene ana okuluna başlayacak allah nasip ederse halacım çok teşekkür ederim hepberaber büyütüyoruz borayı yanlız bırakmadınız yine bizi çok teşkkürler gündüzüm sağol canım allah seninkilerede sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inş herkesinkine.deneflerin fındığı bitmedi anlaşılan ah benim anam babamda fındık topluyolar bitmedi hala allah tüm toplayanlara yardım etsin herkese sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…