DÜZ LİSEDEN MEMUR OLMAK

Kpss var ortaogretim 2016 da baraj yok diye gözüküyor ama kurumlar min 70 puan istiyor. Ben katiplik denemistim klavye sinavi ve sozlu mülakat kismi vardi.

kpss girersin..
kpss lise merkezi atama puanı 90 95.. ki bu sene hiç kadro verilmedi lise/önlisan/lisanlara... muhtemelen bu puan şuan 95 üstüdür..
Düz lise mezunun seçeceği alanlar çok dar. Belki hizmetli kadrosuna atanır belkide memur..

açıktan atamalar da var.. örneğin, katiplik ve gardiyanlık . Bu sınavlar içinde 70 puanı aşarsan başvuru hakkın oluyor.. katiplik için klavyeyi iyi kullanman lazım.. gardiyanlık içinde boyunun en az 160 olup, boy ve kilonun birbiriyle dengeli olması lazım..
kpss önlisans 82 puan aldım.. klavyeden 130 küsür yazdım.. mülakattan elendim..

başarılar size

kpss girersin..
kpss lise merkezi atama puanı 90 95.. ki bu sene hiç kadro verilmedi lise/önlisan/lisanlara... muhtemelen bu puan şuan 95 üstüdür..
Düz lise mezunun seçeceği alanlar çok dar. Belki hizmetli kadrosuna atanır belkide memur..

açıktan atamalar da var.. örneğin, katiplik ve gardiyanlık . Bu sınavlar içinde 70 puanı aşarsan başvuru hakkın oluyor.. katiplik için klavyeyi iyi kullanman lazım.. gardiyanlık içinde boyunun en az 160 olup, boy ve kilonun birbiriyle dengeli olması lazım..
kpss önlisans 82 puan aldım.. klavyeden 130 küsür yazdım.. mülakattan elendim..

başarılar size
Hmmm anladim ama gardiyanliktan korkarim :KK43: ancak masa basi istiyorum mumkunmu

Gec kalmissin pek kadro gelmiyor ortaögretim kismindan olsa bile 90-95 puan
Sinav kalkabilir veya memurluk sistemi degisebilir buraya cok bel bgalamak cok dogru degil

X