- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 39
- Konu Sahibi Hayatbazen
Arkadaşlar düz lise mezunları memur olurmu bilgisi olanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani universiteye gitmem lazim sanirimmmKpss var ortaogretim 2016 da baraj yok diye gözüküyor ama kurumlar min 70 puan istiyor. Ben katiplik denemistim klavye sinavi ve sozlu mülakat kismi vardi.
Yaş 33 bu yaştan sonra birşey olurmuyumki arkadasimKPSS den yeterli puanı aldıktan sonra neden olmasın.
70 puan alman lazim dimiMemur olmak için lisenin bir önemi yokki KPSS iyi olsun yeter. İstersen açık lise mezunu ol
Hmmm anladim ama gardiyanliktan korkarim ancak masa basi istiyorum mumkunmukpss girersin..
kpss lise merkezi atama puanı 90 95.. ki bu sene hiç kadro verilmedi lise/önlisan/lisanlara... muhtemelen bu puan şuan 95 üstüdür..
Düz lise mezunun seçeceği alanlar çok dar. Belki hizmetli kadrosuna atanır belkide memur..
açıktan atamalar da var.. örneğin, katiplik ve gardiyanlık . Bu sınavlar içinde 70 puanı aşarsan başvuru hakkın oluyor.. katiplik için klavyeyi iyi kullanman lazım.. gardiyanlık içinde boyunun en az 160 olup, boy ve kilonun birbiriyle dengeli olması lazım..
kpss önlisans 82 puan aldım.. klavyeden 130 küsür yazdım.. mülakattan elendim..
başarılar size
İNSALLAH... GECEMEZSEM YİNE GİREBİLİRMİYİM90 ve ustu puan alirsan olursun
Tabiki.İNSALLAH... GECEMEZSEM YİNE GİREBİLİRMİYİM
Yani universiteye gitmem lazim sanirimmm
Ne memuruben düz liseden memur oldumm..
Ne memuru