- 27 Haziran 2009
- 9.310
- 3
ooo var mı arttıraaannnn
youthanasia bebem tırnaklardan yoksun olan ben ve takılardan geride başlıcam gel ikimiz geriden başlayak varsın olsun boşver canımm
heveslendim bak şimdi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo var mı arttıraaannnn
youthanasia bebem tırnaklardan yoksun olan ben ve takılardan geride başlıcam gel ikimiz geriden başlayak varsın olsun boşver canımm
Super hulicim sagol tam istedigim konuydu... Bende Katilcam Bu Sefer fotograf makinem olmasa bile telefonla ceker yollicam.. Ayy heyecanlandim simdi .. zemuszemus
Hep merak etmisimdir bende nasil olucak diye hadi kizlar herkes katilsin katilmayan kalmasin...
Korkunc makyajlarda yapabiliriz demi kiz.. :jeyyar:
aa çok güzel ya bi aksilik olmazsa bende katılcam bu yarışmaya daha önceden denemiştim evde kendime süper olcağa benziyo
merakla bekleyeceğim resimleri:)
tsk ederim bebegim merakla bekliyorum bendeHulimm güzel gözlü arkadaşım sevdim ben bu konuyu :)))
Ama illa ki beyaz yüz olması şart değilki arkadaşlar:)
Önemli olan bu gotik makyajda gözlerin öne çıkması..Yani bana göre:)
ooooooo konu acılmışta 4 sayfa ılerlemiş bıleee bize haber eden yokkklava:
inşp bişe cıkmassa bnde katılcammm=)))
Kirpik takmak serbest mi ?
Bende katilacagim :kedi:
ayy bir önceki yarışmada çıkanları gördükten sonra bu yarışmanın sonuçlarını heycanla bekliyorum...
İçimizde gerçek birer makyaj sanatçıları var....
Bu makyajı hiç sevmiormm :S:S Kızların tipindede tip yok :))))
ama sizde qzL durar eminim :))) opuyorumnanaktan
canım benim fırsatım olursa işten güçten katılmayı düşünüyorum ALLAH ım kolaylıklar versinopuyorumnanaktan
tsk bebeisim katilmanida beklerimhulicim hayirli olsun gene super bir yarisma olucek kesin.
insallah bende katilacvagim bu sefeer
kolay gelsin kızlar herkese başarılar dilerim..
hulicim haber verdiğin için saol bitanem ..
pek beceremem ben yaw benim yerimede sizler katılın kızlar...
bol şanslar....hihoyyyt
hayırlı olsun kısslar yarışmamız. hulicim sanada allah kolaylık versin gülüm.
şincik gotik yapcaz ölemiiii. zati bu aralar hastayım suratım bembeyaz dudaklarım renksiz mezardan çıkmış gibiyim. ama saçlarım uymuyor yawwwwwwww.keşkem siyaha boyasaydım, o zaman direkt gönderirdim, makyajsız birinci olurdum hahay:)))
inşallah ben bu yarışmayı kaçırmak istemiyorum fırsatım olursa hemen yapacağım makyajımı katılacağım:))
herkese kolay gelsin bakem:))