süper olucak bu yarışma. zaten makyaj yarışmalarının fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum çok hoşuma gidiyo. bende yetenek olmadığı için sadece bakmakla yetiniyorum.
katılacak olanlara başarılar diliyorum.
akannehirakannehirakannehirbitanem ayın 18 son gün
zaman oldukça kısaymış yaakannehirkatıl canım benim katıl bu yarışmayı ben üstlenmemiş olsaydım kesin katılırdım çok eğlenceli oluyor
kaydirigubbakcemile3artezzz maşallahh yapmışsın bileeee ellerine sağlıkk canım.bakalımm ben bu gece malzemeyii ii kullanabilirsem yapcam ama tabi önce annemle babam uyusun bakalım bi:):):)
akannehirakannehirakannehir
zaman oldukça kısaymış yaakannehir
bir deneme yaptım azönce sankim olacak gibi :kedi:ama özenmeye vakit kalmıyacak..kısa sürede yapmak lazım ..
ne zaman bu yarışma..
canm öylede 2 çocuklu hatunum ben :kedi:görsen koşuşturmamıkaydirigubbakcemile3bitanem 4 gün var koskoca neden olmasın ki balım eminim çok güzel yaparsın kaydirigubbakcemile5
yerimsenibensengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile14'ü sonmuş hadi katıl sende..ne zaman bu yarışma..
canm öylede 2 çocuklu hatunum ben :kedi:görsen koşuşturmamıkaydirigubbakcemile3
gündüz zaten oruçlu oluyoruz okadar boya süremem yüzüme neme lazım kazaya kurban gitmeyeyimakannehir
azönce denedim oda banyoda benmkiler görmeden sadece bir kısmına bişeyler yaptım :kedilmadı onları düzenler eklerim..ama çok keyifli olcak belli
su banyoya zaten çocuklar giremezz eşinde girmediği sürece sorun yok:):)giripte görürsee aaa aşkımm bu gece geyşacılık oynıcazz de tamamdırr:):):)hee o arada foto çekmeyi unutmaaa ama:):)::)
Şenizyerimsenibenamin canım sağolsın..bitanem ALLAH ım yardımcın olsun ama harikasın anladın sen onukaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol:geyşacılık hee:asigim::lepi: :kedi:su banyoya zaten çocuklar giremezz eşinde girmediği sürece sorun yok:):)giripte görürsee aaa aşkımm bu gece geyşacılık oynıcazz de tamamdırr:):):)hee o arada foto çekmeyi unutmaaa ama:):)::)
kaydirigubbakcemile5süper ...:kedi:hahay kıss aynı şeyi bende düşündüm ha. eğerki kocişe yakalanırsam hadi gel geyşa fantazisi yapalım derim:jeyyar:. bide adamın hoşuna gidip sürekli istermişdelikafadulden
bitanem eminim çok güzel şeyler çıkarırsınız opuyorumnanaktanarzucum nasıl tuttun onları yüzünde eğer pudra ile yaptıysan...
Tani duruyor aslında ama fotoyu çekince tüzündeki gibi beyaz çıkmıyor
canım benim tırsma bence sende katıl çok güzel oluyor opuyorumnanaktanay hakketen güzel olcak :sinifsinif:
bende cok hevesleniyorum bu yarısmalara ama dalga geciyorum sanarsınız cok tırsıyorummmm:kedi:
yok yok ben eniysi yarısmacılara oy verem :hulya:
bitanem tşk ederim opuyorumnanaktan
bir kaç örnek buldum. belki yardımcı olur. gerçek geyşaların resimleri...
denemelere devam canım benim opuyorumnanaktanBen dün yaptım çok hoş oldu yani benim hoşuma gittii masum bi yüz çıktı karşıma ammaaa foto çekimlerinde hiçte göründüğü gibi çıkmadı onun için bir daha yapmam gerekicek bu gece... yada başka bi zaman ..
bedenende katılsan bitanem opuyorumnanaktanRuhen katılacağım yarışmaya...
Bende GEYŞA RUHU varda...kaydirigubbakcemile2:hulya::1ninca:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok iyi resimlermiş.bence yarışmaya katılacak bayanlar saça da önem vermeliler.
bir kaç örnek buldum. belki yardımcı olur. gerçek geyşaların resimleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?