kızlar eskiyi okumaya üşendim kızmayın ne zamana kadar göndereceğiz nilbera değilmi
canım cuma gece son
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eskiyi okumaya üşendim kızmayın ne zamana kadar göndereceğiz nilbera değilmi
katılıyorum..ay valla bu geyşalarda da hiiiç akıl yokmuş ya. tüm suratı hergün boya. saçları her gün yap,. o saçma kıyafetleri her gün giy,o biçimsiz ayakkabıları hergün giy artı ayaklarınıda aynı şekle sok((
penguen gibi yürü........ birde bunların temizlenmesi var oraya hiiiiiç girmiyorum:))
amaaaaaaaaaaaaan hiç mi işleri yok bunların yaaaaaa.akıldan fakir zavallılar((
fantastiktede diğerlerinde de çok belli olanlar var.. eski fotolarda dail yenilerede tedbir almalı bence..su haklısın canımm fantastiktee yüzlerimiz çok boyalı oldugu için tanınmak zor ama geyşada öle olmıcakk
ay valla bu geyşalarda da hiiiç akıl yokmuş ya. tüm suratı hergün boya. saçları her gün yap,. o saçma kıyafetleri her gün giy,o biçimsiz ayakkabıları hergün giy artı ayaklarınıda aynı şekle sok((
penguen gibi yürü........ birde bunların temizlenmesi var oraya hiiiiiç girmiyorum:))
amaaaaaaaaaaaaan hiç mi işleri yok bunların yaaaaaa.akıldan fakir zavallılar((
kedimm süpersinnn :lepi:
su haklısın canımm fantastiktee yüzlerimiz çok boyalı oldugu için tanınmak zor ama geyşada öle olmıcakk
offf bi topikte daha görmüştüm bunu.yaaa bu ayaklara bakan adamın midesi kalkarkı korkar dudağı uçuklarr yaa bu ne biçim düşünce tarzıdırr:Shehe ben iiki japonyada değilim vve geyşa değilimm 39-40 numero ayaklarımı nasıl küçültceklerini bilemezleriidiii yarısını keserlerdilülülülülülükaydirigubbakcemile3.
ben bi programla netten geyşa makyajı yaptım kaydirigubbakcemile3
hahahaha sen öle san :roflol:
bugün esime hic yorum yapmadan düzenledigim fotografimi actim..
ne bu dedi.. simdide böylemi makyaj yapacaksin..hortlamis travesti gibi dedi :roflol:
dedimm bu benim :)))))))))))
ciddi olamazsin igrencsin dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar yokmu artıran 3 kişi tekmi olacak ya:sinifsinif: