Tabi canım.Senam ın katkıları ile tekrar Allah razı olsun Ya VEDÜD yiyeceği içeceği herşeye hep bu zikri okudum.La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim bunu aklıma geldikçe içim daraldıkça kötü vesvese geldikçe okudum durdum.içinin ferahladığını hissediyosun zaten hemen. uyumadan öncede 21 defa okudum.21 defa Ya VEDÜD ayrıca.21 yada 7 defa kevser suresi bunları hep yaptım halada okurum..Birde bir küçük şişe suya 100 NAS 100 Felak okudum.bitmeli oldumu üzerine ilave edip üretiyorum.Gelen giden hep içer sürahimde bulunur hep arkadaşım neden sana geldiğimde bukadar çok su içiyorum ben diyor en sonunda itiraf ettim ..
Kevser suresine çok şaşırmıştım ama aile geçimsizliği için birebirmiş..Birde Kenzül Arş duası var hem türkçesinden hemde arapçasından 3 defa okudum bukadar ..Rabbim denk getirsin nerde varsa daralan sıkılan inşallah..Şekerede okuyun araştırdım büyü değil kesinlikle Dua reçetesi bunlar..Peygamber efendimiz bile zaman zaman başvurmuş bu dualara.Şifasının Allahtan olduğunu bilin yanlız.
Kevser suresine çok şaşırmıştım ama aile geçimsizliği için birebirmiş..Birde Kenzül Arş duası var hem türkçesinden hemde arapçasından 3 defa okudum bukadar ..Rabbim denk getirsin nerde varsa daralan sıkılan inşallah..Şekerede okuyun araştırdım büyü değil kesinlikle Dua reçetesi bunlar..Peygamber efendimiz bile zaman zaman başvurmuş bu dualara.Şifasının Allahtan olduğunu bilin yanlız.