• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duymuyor,anlamıyor,sevmiyor

Tabi canım.Senam ın katkıları ile tekrar Allah razı olsun Ya VEDÜD yiyeceği içeceği herşeye hep bu zikri okudum.La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim bunu aklıma geldikçe içim daraldıkça kötü vesvese geldikçe okudum durdum.içinin ferahladığını hissediyosun zaten hemen. uyumadan öncede 21 defa okudum.21 defa Ya VEDÜD ayrıca.21 yada 7 defa kevser suresi bunları hep yaptım halada okurum..Birde bir küçük şişe suya 100 NAS 100 Felak okudum.bitmeli oldumu üzerine ilave edip üretiyorum.Gelen giden hep içer sürahimde bulunur hep arkadaşım neden sana geldiğimde bukadar çok su içiyorum ben diyor :D en sonunda itiraf ettim ..
Kevser suresine çok şaşırmıştım ama aile geçimsizliği için birebirmiş..Birde Kenzül Arş duası var hem türkçesinden hemde arapçasından 3 defa okudum bukadar ..Rabbim denk getirsin nerde varsa daralan sıkılan inşallah..Şekerede okuyun araştırdım büyü değil kesinlikle Dua reçetesi bunlar..Peygamber efendimiz bile zaman zaman başvurmuş bu dualara.Şifasının Allahtan olduğunu bilin yanlız.

100 NAS 100 FELAK dedim ya bi nas okuyosun bi felak sonra yine nas o şekilde okunuyor..Niyetlenmeyide unutma hayırlı işler için bu dua.Tersi okunduğunda iyi gelmezmiş insana benden demesi kötü niyetli insanlar için demem .Allah dualarımızı kabul etsin

Son düzenleme:
Kötü günler geride kaldı çok şükür dua soran arkadaşlarım olmuş bu başlığın içinde var sayfalara bakın inşallah faydası olur sizede biz bebiş haberi bekliyoruz yarın nasipse alıcaz hayırlı haberleriiii :DDD

Kötü günler geride kaldı çok şükür dua soran arkadaşlarım olmuş bu başlığın içinde var sayfalara bakın inşallah faydası olur sizede biz bebiş haberi bekliyoruz yarın nasipse alıcaz hayırlı haberleriiii :DDD

canım benim allah yar ve yardımcın olsun, hayırlı haberler al inşallah. inanmak çok önemli değil mi,inanarak yaptığın herşey yoluna giriyor. bende okumak istiyorum duaların ama tam sırasıyla anlatırmısın. ya vedüd demişsin kaç kere okudun, kenşul zarz bende inanrım. bi kere mi yoksa sürekli mi, kevser süresini iyi geldiğini ilk defa duydum. nazar sürelerini de okumuşsun suya, bi kereye mahsus mu yaptın.

canım benim allah yar ve yardımcın olsun, hayırlı haberler al inşallah. inanmak çok önemli değil mi,inanarak yaptığın herşey yoluna giriyor. bende okumak istiyorum duaların ama tam sırasıyla anlatırmısın. ya vedüd demişsin kaç kere okudun, kenşul zarz bende inanrım. bi kere mi yoksa sürekli mi, kevser süresini iyi geldiğini ilk defa duydum. nazar sürelerini de okumuşsun suya, bi kereye mahsus mu yaptın.

Amin bitanem aminnn nerde varsa rabbim daraltmasın çok daraldığım bi dönemdi halıların üzerine secdeye kapanır ağlar dım yalvarırdım çok çok kötüydüm ..canım sırası yok ya niyetin önemli ben yaptığımı diyeyim sana

3 gün 1 er defa kenzül arş okudum içtiğimiz suyada üfleyiverdim sonunda

1 kereye mahsus 100 nas 100 felak okudum niyetim ile birlikte üzerimd nazar büyü varsa çöz Allahım sahibine gönder dedim.suya üfledim her okuduğumda bi birini okuyosun bi birini.
her akşam uyumadan 21 veya 7 kevser suresi , zikri 21 La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim defa bunları hala yaparım bereket huzur nazar için

Ya Vedüd içim daraldıkça okudum sayı yok kimi kitaplarda sayı var ama içim daraldıkça kötü vesvese geldikçe hep onu dedim içimden..(ben kendi kendime kavga ederken buluyodum kendimi eşimle dalıp gidiyorum kendime bir geliyodum ter içindeyiim başımda ağrı..eşime diyodum son zaman bende senle kavga ediyorum hep diyo farkında olmadan oluyo bunlar,istemiyoduk birbirimizi işkence gibiydi birimiz istese öbürümüz yan çiziyodu,ne desem terse alıyo sen hiçbirşeyi haketmiyorsun sadece çocuğumun annesisin derdi,başımda hep ağrı vardı ilaçlar geçirmez olmuştu ..itiraf etti kurtulunca o evden ; kafasızlık etmişim ben diye çok ilginç demi)

üşenme hiç tatlım yer gök dua ile elinden geleni yap duanı daeksik etme yap oku suya şekere hepsini bir kere ye mahsus üret dur onu.hayırlı haberlerini bana da yaz emii çook meraktayım Allahım denk getirsin kalbini temiz tutmaya bak inanamıcaksın..(eğer şüphelendiğin biri varsa içirme o sudan şekerden alma üstünden şerleri kalsın ölece ben öyle yapıyorum şüphelendiğim kişiye yedirmiyorum o sudan da vermiyorum ..Rahata erdik valla inş sende erersin canım benim

Son düzenleme:
Amin bitanem aminnn nerde varsa rabbim daraltmasın çok daraldığım bi dönemdi halıların üzerine secdeye kapanır ağlar dım yalvarırdım çok çok kötüydüm ..canım sırası yok ya niyetin önemli ben yaptığımı diyeyim sana

1 kereye mahsus 100 nas 100 felak okudum niyetim ile birlikte üzerimd nazar büyü varsa çöz Allahım sahibine gönder dedim.suya üfledim her okuduğumda bi birini okuyosun bi birini.
her akşam uyumadan 21 veya 7 kevser suresi , zikri 21 La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim defa bunları hala yaparım bereket huzur nazar için

Ya Vedüd içim daraldıkça okudum sayı yok kimi kitaplarda sayı var ama içim daraldıkça kötü vesvese geldikçe hep onu dedim içimden..(ben kendi kendime kavga ederken buluyodum kendimi eşimle dalıp gidiyorum kendime bir geliyodum ter içindeyiim başımda ağrı..eşime diyodum son zaman bende senle kavga ediyorum hep diyo farkında olmadan oluyo bunlar,istemiyoduk birbirimizi işkence gibiydi birimiz istese öbürümüz yan çiziyodu,ne desem terse alıyo sen hiçbirşeyi haketmiyorsun sadece çocuğumun annesisin derdi,başımda hep ağrı vardı ilaçlar geçirmez olmuştu ..itiraf etti kurtulunca o evden ; kafasızlık etmişim ben diye çok ilginç demi)

üşenme hiç tatlım yer gök dua ile elinden geleni yap duanı daeksik etme yap oku suya şekere hepsini bir kere ye mahsus üret dur onu.hayırlı haberlerini bana da yaz emii çook meraktayım Allahım denk getirsin kalbini temiz tutmaya bak inanamıcaksın..(eğer şüphelendiğin biri varsa içirme o sudan şekerden alma üstünden şerleri kalsın ölece ben öyle yapıyorum şüphelendiğim kişiye yedirmiyorum o sudan da vermiyorum ..Rahata erdik valla inş sende erersin canım benim

çok sevindim senin adına dilerim bundan sora hep rahat yüzü gülesin. dua etcem senin içinde.

Senam verdiğin duaları okudum üzerine daha başka şeylerde okudum ne gördüysem ne duyduysam Rabbime şükürler olsun ilk evlendiğimiz yıla döndük hayretler içindeyim okadar değiştiki tarifi mümkün değil yüzüme bakmayan adam öpmeden evden çıkmıyor canım cicim ayyyyyyyyyy Allahım bu günleri göreceğim aklıma gelmezdi ..Acaba geçici bişeymi diye baya bi buraya yazmadım yok değil evi taşıdık sınırları zorladım bi sürü şey istedim hiç sesi çıkmadı aldı hepsini ..Ne istersen sölyle sen bana durumum el verdiğince ayarlamaya çalışırım diyo düşüünüün bi süt başında ortalık ayağa kalkıyoduu .Çevremdekiler bile inanamıyolar bebek bile düşünüyoruz .Dualarım hala sıkıntı içinde olanlar için.Allahım daralttı ama yüzümede güldü hiç düzelmez umutsuz vaka boşan bundan başka kurtulamazsın diyenler bile gördüklerine şaşırıyolar.Çok şükür Rabbime.Ama dualardan ama çektiğim sıkıntılardan acıdı yaradanım sizlerede yardım etsin huzur dolu yuvalarınız olsun inşallah hepinizin arkadaşlarım.:54::54::54::nazar::nazar:

canım benim ya ne kadar sevindim anlatamam bak her kese deme nazar olur rabbim esirgesin ama öyle sevindim ki anlatamam canım rabbimiz ne kadar büyük değil mi bizlere nasılda merhamet buyurdu hamdolsun inşallah daha iyi olursunuz nazarlara dikkat et canım allaha emanet ol

Cnm bastan sona her yazini okudum ve sabrina hayran kaldim gercekten. Okudukca ve sayfa ilerledikce ALLAH'im insaALLAH hayirli bir kapi ac kardesime diyordum ve sonunun boyle mutlu bitmesi beni gercekten cok sevindirdi.

Esinin birden bire degismesi ne buyuk bir mucize. Elhamdulillah...

Bende cok inaniyorum zikirlere dualara. Bosanmak cozum degil sabrin sonu selamet ALLAH'in izniyle.

Rabbim dualarini kabul etmis cok sukur. Benim yuvamda hic bir sorunum yok ama esimin kendi ailesine inanilmaz toz kondurmuyor yani hic kimse 4/4'lu degil elbette benimde onlara karsi hatalarim olmustur ama onlarinda bana karsi cok hatalari oldu ozelliklede esimin kiz kardesinin.

Esim hic bir zaman beni korumadi hep susturdu ve bu bizim en buyuk sorunumuz oluyor :(

Bende insaALLAH tavsiyelerine uyacagim. Ya Vedûd'un anlami zaten cok guzel. Kalbimde eger kotuluk varsada rabbim zikirlerim sayesinde onuda yok eder. Hata bendeysede zikirlerim sayesinde arinirim huzura ererim insaALLAH.

Sen zikirlere basladikdan kac zaman sonra faydasini gordun? ALLAH'im insaALLAH bana ve butun darda olan kardeslerime tez zamanda yardimci olur.

Paylasimin icin ALLAH razi olsun.

Cnm bastan sona her yazini okudum ve sabrina hayran kaldim gercekten. Okudukca ve sayfa ilerledikce ALLAH'im insaALLAH hayirli bir kapi ac kardesime diyordum ve sonunun boyle mutlu bitmesi beni gercekten cok sevindirdi.

Esinin birden bire degismesi ne buyuk bir mucize. Elhamdulillah...

Bende cok inaniyorum zikirlere dualara. Bosanmak cozum degil sabrin sonu selamet ALLAH'in izniyle.

Rabbim dualarini kabul etmis cok sukur. Benim yuvamda hic bir sorunum yok ama esimin kendi ailesine inanilmaz toz kondurmuyor yani hic kimse 4/4'lu degil elbette benimde onlara karsi hatalarim olmustur ama onlarinda bana karsi cok hatalari oldu ozelliklede esimin kiz kardesinin.

Esim hic bir zaman beni korumadi hep susturdu ve bu bizim en buyuk sorunumuz oluyor :(

Bende insaALLAH tavsiyelerine uyacagim. Ya Vedûd'un anlami zaten cok guzel. Kalbimde eger kotuluk varsada rabbim zikirlerim sayesinde onuda yok eder. Hata bendeysede zikirlerim sayesinde arinirim huzura ererim insaALLAH.

Sen zikirlere basladikdan kac zaman sonra faydasini gordun? ALLAH'im insaALLAH bana ve butun darda olan kardeslerime tez zamanda yardimci olur.

Paylasimin icin ALLAH razi olsun.

Canım benim sizlerden Allah razı olsun düşmez kalkmaz bir Allah .İnsanız her hali görüyoruz sabretmeyi Dualardan aldığım destekle başardım bitanem.Allaha sığınmakla meyvesini de aldım çok çok çok şükür .Rabbim nerde varsada yardım etsin.İnsanlar burada ki sıkıntımı okuyup daha sonraki konulara bakıp mağdurum mağdurum diyodun diye ezmeye bile kalkmış biliyormusun nasıl üzüldüm .Bu konuyu ben daraldığım için açtım kimseden ekmek para dilenmedim derdimi döktüm sadece ama alay konusu olmuşum haberim yok o yüzden senin açtığın konu varsa oradan devam edelim buraya yazı yazmak istemiyorum artık..anlarsın umarım beni elimden ne gelirse yardımcı olmayada çalışılırım arkadaşım.

Back