• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Canım ben cuma günleri tartılıyorum Twilightta cuma tartılacakmış Gözde de cumaları tartılıyor bir tek Sen ve Çilem farklı günlerde tartılıyorsunuz bildiğim kadarıyla isterseniz sizde cumaya çekin günlerinizi cuma akşamı hepiniz bildirirsiniz hatta isterseniz ilk sayfaya not düşeriz zaten az kişiyiz sorun olmaz onu düzenlemek:44:

tmm tatlım ozman
ben yemek pişireyim bi an önce ee malum 18.30u geçmiyorum

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,,eylüle kadar çıtır olmalıyımmmm:15:
duygucum arkadaşının yaptığı gerçekten çok çirkin olmuş yaaa,,yardımlaşmak kadar güzeli var mıdır
ben cuma sabah bildirim yaparım kızlar çünkü cuma öğleden sonra köye gidecez pazartesi yada salı döncez,,tablo şeklinde düzenleme işi güzel paylaşıma başladığımız kilo yu hafta hafta olduğumuz kilolar şeklinde hoş olur,,tabi ilk sayfada düzenlemek zor olmazsa duygucum senin için:7:(senın adını duygu olsun canım:16:)

bugün yediklerimi yazmadım
sabah:1 dılım kızarmış ekmek
biraz peynir
nescafe
öğlen:2 yumurtadan yapılmış omlet
1 dılım ekmek
akşam:yoğurt

Twilightcım hepimizin derdi ayrı ama tek ortak yanımız yakın zamanda çıtır olmak:1:

Tamam benim adım duygu olsun:1::1:

O zaman siz bana başlangıç tarihlerinizi söyleyin

Kişi
Başlangıç tarihi
Kilosu

Tarih
Şu anki kilo

Şeklinde yazayım ilk sayfaya:26:

inşallah tatlım zaten çıtır olmadan bırakmam sizi ..benim başlangıç tarihim daha önce ama burdaki başlangıcımızı alalım bence ne dersin?
twillight
başlangıç kilo 65.6
1.hafta 64.6
2.hafta
gibi ne dersin tatlım benimki öneri sen bilisin yinede nasıl kolayına giderse:34:

canım msjını okumamışım senin yazdığın şeklinde düzenliyim
başlangıç tarih:28.04.2011
başlangıç kilo:65.6

tarih:05.05.2011
kilo:64.6

Karakter sınırı varmış sanırım bilmiyorum ama ilk mesajım zaten uzun olduğu için izin vermez belki diye öyle yazayım dedim canım ama onu da deneyebiliriz başlangıç tarihinden bugüne kadar ne kadar verdiğimizi yazabiliriz diye düşündüm:44:

Sen başlangıç tarihini hatırlıyorsan söyler misin canım öyle bir deneyeyim bakalım başarabilecek miyim?:1:
Zaten hepimiz çıtır olunca konuyu kapattıralım:1: Bir daha ihtiyacımız olmasın:1:

Teşekkür ederiz Yağmur umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın bir an önce, ama doğum yapmışsın eğer emziriyorsan lütfen bebeğinin sütüne zarar vermeyecek şekilde diyet yap:3:

inşallah canım,bebeğim 1 yaşında sadece gece ağlarsa emiyor süt geliyor mu bilmiyorum ama emzik niyetine emiyor işte:))

tünaydın kızlarrrr nerelerdesiniz kahvatımı yaptım
1 bardak portakal suyu
1 kızarmış ekmek
peynir
yeşillik:68:

Selam kızlar yine herkes kayıplarda:4:
Kilo takvimlerinizi bekliyoruuuuum:52::52:

Twilight kahvaltın güzel olmuş ama akşam meyveni azalt hatta mümkünse yeme portakal suyu içmişsin çünkü:56:

Ben de sabah süt içtim
Öğlen vaktim yoktu Eti nin yulaflı bisküvisinden yedim

Şimdi de soda içiyorum:26:

herkese slm :71: dun gene gelemedim artik benim kusuruma bakmazsiniz. twilight insallah hersey gonlunce olur senin adina cok sevindim. bu arada cuma gunu bende kilo bildirisi yapabilirim benim icin problem olmaz sadece bu haftanin 2 gununu eksik sayariz :27: gelelim bugune

sabah
bir dilim ekmek
cok az peynir

ogle
3 dilim borek yedimmmm ama buyuk dilimdi:60:
salata

aksam
yogurt
2lt su

3 dilim börek hem de büyüktü diyip gülüyor ya hiç utanması yok bu kızın:1:

Zayıfsın tabi :63: Kıskandım:63:

heeeey :)