• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusallığı Nerden Kapatıyoruz?

Ben önceden çok alıngandım ve zamanla hatrı sayılır bir miktarda toparladım kendimi. Fakat ciddi psikolojik sorunlarım olduğunu düşünüyorum. İntihar etmeyi çok sık düşünen biriyim, hayat çoğu zaman anlamsız zevksiz gelir, zevk alarak yaptığım şeyler azaldı şu an neredeyse yok gibi bir şey. Ailevi sorunlar vs. Üstüne bir de bu duygusallığı çekiyorum şu anda.
Sanırım antidepresanlar gerçekten uyuşturuyor insanı, bıraktığımdan beri hayattan soğudum resmen. Yarın okula gidesim yok hiç, hatta hiç gitmek istemiyorum ki ben okulu (öğrenmeyş daha doğrusu) çok seven bir insanım.

Tavsiyeler için teşekkürler ama bu yazdıklarımı yukarda dediklerini çok kolay başaramayacağımı anlatmak için yazdım. Sorunluyum galiba, şöyle bir köşede kimseye ilişmeden yaşayıp ölsem
bende hergün 7 kez Duha suresini okumalısın bu kendini iyi hissettirecek. birde ders çalışırken yada uyurken Duha ve İnşirah surelerini arapça ve türkçe meallerini dinle bence. benimde psikolojik sorunlarım var bu bana iyi geldi o yüzden söyledim bende ilaç kullanmıyorum çalıştığım için zaten ilacın beni iyileştireceğine de inanmıyorum sadece sorunun çözülene kadar olayları daha geç algılıyorsun yavaş düşünüyorsun.

b12 vit eksikliğinde saç dökülmesi olur evet birde stresten de saçın dökülür.

Canim psikolog icin illa para harcamana gerek yok. Ve annenin eger sana tavrindan korkuyosan bi sure kendinde ccesaret toplayana kadar doktore gittigini soylemezsin. Devlet hastanelerinde ucretsiz.
canım ben psikiyatra gittim devlet hastanesinde 15-20 dk beni dinledikten sonra antidepresan verdi .kadına diyorumki çalışıyorum ilaç kullanamam yine de ilaç verdi ben kullanmadım. 2. randevuyu 1 ay sonraya verdi gittim 500 soruluk bir test 1 saat falan sördü cevaplamam. neyse cevapladım 3. randevu 1 ay sonra . ona gidemedim . bu zaman zarfında Kur'an dinlemekte buldum şifayı.

canım ben psikiyatra gittim devlet hastanesinde 15-20 dk beni dinledikten sonra antidepresan verdi .kadına diyorumki çalışıyorum ilaç kullanamam yine de ilaç verdi ben kullanmadım. 2. randevuyu 1 ay sonraya verdi gittim 500 soruluk bir test 1 saat falan sördü cevaplamam. neyse cevapladım 3. randevu 1 ay sonra . ona gidemedim . bu zaman zarfında Kur'an dinlemekte buldum şifayı.
bu arada 3. randevu da test idi. 2. randevu da dr un yüzünü görmedim

Cherry hanımın bu realist yorumuna katılıyorum. asdf.
ben de b12 ve demir eksikliginden suphelenmistim ama test sonuclarim normal cikti. Surekli yorgunum, carpintilarim oluyor, tansiyonum sik sik dusuyor gozlerim karariyor falan. Ama sonuclarim normal cikti ben de sasirdim

bende hergün 7 kez Duha suresini okumalısın bu kendini iyi hissettirecek. birde ders çalışırken yada uyurken Duha ve İnşirah surelerini arapça ve türkçe meallerini dinle bence. benimde psikolojik sorunlarım var bu bana iyi geldi o yüzden söyledim bende ilaç kullanmıyorum çalıştığım için zaten ilacın beni iyileştireceğine de inanmıyorum sadece sorunun çözülene kadar olayları daha geç algılıyorsun yavaş düşünüyorsun.
cok tesekkur ederim, abdestsiz de okunur mu bunlar acaba?
Antidepresan uyusturuyor evet hic sevmiyorum ama malesef tekrae baslamak zorundayim. Kullandigim zamanlar gercekten daha iyi oluyorum olum dusunceleri kendimi degersiz bulma her seyden anlam cikarma gibi seyler azaliyordu.

Canim devlet hastanesinde psikiyatri zaten konusma yapmiyo konusmak istediginde psikologa yonlendiriyo. Bende bi sure gitmistim tabi ben farkli bi sehirde gittim orda gayet iyiydi. Heralde her yerin sistemi farkli oluyo Ama huzuru bulmanda cok guzel bisey zaten. Eger iyiysen gerisi teferruat.

Back
X