• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal erkek ??

Mavihalka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
4
0
1
35
Selamlar
Benim liseden bir arkadaşımla sene başında karşılaşma durumum oldu o gün telefonlaştık samimiyetimiz artarak devam etti sonra benden hoşlandığını ciddi düşünebileceğini söyledi
Sorun şu ki çok duygusal bir adam
Bense tam tersi kütük bir insanımdır
Bana geçmişinde üzücü bir olayı anlattı ve anlatırken ağladı.
Olabilir dedim oda insan yani
Bana acaba dedirten olay az önce oldu
Benim ablamın kızı var
Akşam üstü bize geldiler
Ben yeğenimle oynarken o aradı
Bebeği duyunca görüntülü aradı
Çok duygulu davrandı gözleri doldu sesi titredi
Siz ne güzelsiniz ömür boyu izlesem böyle dedi
Ve sonunda yine ağladı tutamadı
Çocuklara özlemi var çevresinde bebek yok hiç
Bebekle fotoğraf çekip atmamı telefonuna kaydedeceğini söyledi
Ekran kağıdı yapmış
Ben mi altında buzağı arıyorum normal mi anlayamadım
Birde çok fazla romantik dilinden aşkımlar sevgilimler düşmüyor
Sürekli arayıp duruyor konuşmadan uyumuyor
Bu arada ilişkimiz karşılaştıktan 4 ay sonra başladı yani nisan ayında
Yorum yaparsanız çok mutlu olurum

Duygusal bir erkekle birlikte olan bayanlar, deneyimi olanlar böyle biriyle güzel bir ilişki olur mu? Sonradan değişiyorlar mı??

duygusal olması iyide ota b.ka ağlamak nedir.
hadi geçmişindeki olaydan duygulanmış ağlamış.
bebek görünce neden ağladı ki.
erkekler ağlamaz düşüncesinde olmadım hiç ama bu da fazla gibi.

Simdi diyenler olurki ne var erkeklerinde duygulari vardir. Hayir erkek guclu yapida olmali. Bir sıkınti karsisinda beraber aglamayalim dimi ama.

Yengeç Burcu mu duygusallığjndan değil onlar da böyle aileye çocuklara aşırı aşırı düşkün olurlar.

Konuya gelecek olursam duygusallığını sadecs uskın çevresine Gösteren dışarda güçlü duruşa sahip erkeklere şahsen daha saygı duyuyorum. Duygusallık iyidir onlarda merhamet ve vicdan olguları daha yüksek olur

Ben 3. Ağlamayı görmeden bir şey demezdim, normaldir olabilir diye bakardım ama şu bebek biraz garip kaçmış tabi

Dışarıya karşı bana olduğu gibi değil yani tanımasanız çok güçlü adam dersiniz bide heybetli biraz

Ben 3. Ağlamayı görmeden bir şey demezdim, normaldir olabilir diye bakardım ama şu bebek biraz garip kaçmış tabi
30 yaşında liseden beri ailesinden uzakta yaşıyor akrabası da yok denecek kadar az annesinin bir kardeşi var babasının hiç yok
Baba olmayı çok istiyormuş bizi öyle görünce ikimizin bebeği olsa eve geldiğimde de sizi böyle görsem falan dedi
Bilmiyorum normal mi desem haksızlık mı olur

Ay ben gülerim :-)
Ne o öyle ota bota ağlayan erkekte hiç çekici gelmez yahu.
Erkek dediğin azcık güçlü, soğukkanlı olacak.
Tabi bu durum senin için sorun teşkil etmiyorsa kalbinden geçeni yap.
Bi tanı bakalım belki hassas bir dönemden geçiyordur ondan böyledir.

Bence de hemen kesip atma ama psikolojik sorunları olabilir.

İlk ağladığı olayın bebeklerle ilgisi var mı peki? Yoksa hiçbir kan bağının olmadığı bir bebeğe bu kadar ağlaması...bilemedim...

Bazı psikologlara göre erkeklerin çok duygusal olması normal değil. Hormonal bozukluk olabilir. Yani bir erkeğin kadın kadar duygusal olması garip.
Düşünün kadınlar bile adetken, hamileyken vs. normalde vermeyecekleri tepkileri verebiliyor hormonlar yüzünden.

bence çok tatlı ya :) erkekler neden ağlamasınmış, ince ruhlu biriymiş gibi geldi bana, ne güzel.
darısı benim odun ötesi, meşe kütüğü sevgilimin başına. :(

Empati yaptım.

Aşırı duygusal bir insanım. Bebek reklamı, yıllar önce bir dizide, filmde çalmış bir şarkı vs vs bir damlada olsa gözümden yaş gelir, yada sesim titrer.
Olabilir, erkek diye ağlamaz, ağlamamalı demem.

Amaaa; samimiyet çok önemli.

O an öyle bir hareket yapar ki "ıyy bu ne be" dersin.

Ya da kalbine dokunur o duygusallık, için titrer.

Hayırlısı olsun.

Empati yaptım.

Aşırı duygusal bir insanım. Bebek reklamı, yıllar önce bir dizide, filmde çalmış bir şarkı vs vs bir damlada olsa gözümden yaş gelir, yada sesim titrer.
Olabilir, erkek diye ağlamaz, ağlamamalı demem.

Amaaa; samimiyet çok önemli.

O an öyle bir hareket yapar ki "ıyy bu ne be" dersin.

Ya da kalbine dokunur o duygusallık, için titrer.

Hayırlısı olsun.
İkimizin bebeği olmasını hayal etmiş bebekle ilgisi yok ağlamasının aslında benim kucağımda görmek beni anne olarak düşünmek gibi şeyler söyledi bebek gördüğünde ağlamıyor öyle söyleyeyim

İkimizin bebeği olmasını hayal etmiş bebekle ilgisi yok ağlamasının aslında benim kucağımda görmek beni anne olarak düşünmek gibi şeyler söyledi bebek gördüğünde ağlamıyor öyle söyleyeyim

Kendimden örnek verdim ben zaten. :)

Hani ilkokulda düşerdik de dizimiz kanardı; en yakın arkadaşımız koşarak gelirdi ve nee olduu diye bağırırdı. :)

Sınıfa çıkınca gözümüzde yaş, yanımızda tatlı arkadaşımız dururken sınıfa göz attığımızda göz ucuyla,

Sinsi birinin bakışını görürdük.

Düştü de ne oldu sankii hıhh gibi bir şekilde bakardı. :))
Öyle bir bakış var mı onun gözlerinde.
Sevgilinizin bakışlarına bakın. Ne diyor bakalım o gözler :)

duygusalik böyle birseymiydi ya. Bana göre duygusalik öyle bebek görünce aglamak falan degil. Bu duygusalik degil baska birsey. birde yasi 30mus ben okuyunca 20 falan sandim. Tamam erkeklerde aglarda sanirim arkadasinin ruhsal sagligi pek iyi degil gibi bilemedim

Back
X