Duygu'nun Çeyizi :))

hisarın kendi sitesinde daha pahalı oluyor illa o model diyorsan daha uygun fiyata bulabilirsin züccaciyelere filan bak istersen hem inceleme şansında olur

hisarın kendi sitesinde daha pahalı oluyor illa o model diyorsan daha uygun fiyata bulabilirsin züccaciyelere filan bak istersen hem inceleme şansında olur

Canım hisarın sitesinde 189 tl işte.Ben 99 tl ye buldum fırsatmagazasında.Daha dogrusu ben sorunca eklediler siteye

uygunsa al o zaman sonuçta hisar bende optima modelini beğeniyorum ama sitesinde yok belki sesimi duyar da uygun bi fiyat ile ekler

Bu çay fincanlarını Esse den almıştım.2 li satılıyordu ben 2 kutu aldım ve 4 adet oldu

Son düzenleme:
Biraz önce aldığım Hisar günlük tencerelerim.Çok sevdim onları
Eki Görüntüle 376277

Cnm çok güzeller güle güle kullan, bende mutfağımın büyük eşyalarını bitirdim sayılır yaa, bi tek bardak takımlarımı bulamıorum, aylardır oraya buraya bakıorum ama halaa arayış içindeyim, senin beğendiğin var mı bardak takımı hiç?

Teşekkür ederim canım,begenmene sevindim.Ben bir anda çok şey aldım ben bile şaşırdım aldıklarıma ama çok ucuza alıyorum her şeyi.Çay setini felan aldın mı canım misafir için mi bardak arıyorsun,yoksa şu komple sürahili bardaklı olan setlerden mi?

Tabi ki paylaşırım canım.Bu ay bayagı şey aldım bir kaç ay almasam da olur.Sonra yine alırım artık.Damlaya damlaya göl oldu maşallah

Son düzenleme:

Çay setini aldım cnm hisar ın, 6 kişilik takım fiyatına 12 kişiliğini aldım hem de :)) Ben de kampanyaları falan takip edip uygun ne bulursam ona göre alıyorum. Benim mutfağım nerdeyse bitti, robotlarına varana kadar aldım. Komple sürahili bardaklı olan setlerden bakıorum ama artık bu setler de fazla kalmadı, kalanlar da pek güzel değil açıkçası...
Güral porselen de güzel şeyler olacağını düşünüyorum, bu haftasonu yine arayışa kaldığım yerden devam edeceğim. En kötü ihtimal gidip IKEA'dan takım yapıcam galiba :))

Canım ben nedense o bilmem 30-40 parça olan setleri sevmiyorum,çok gereksiz oldukları kadar çokta yer kaplıyorlar.Onun yerine begendıgım bir karaf var onu ve düz şamyanya kadehleri alacagım yanına da bir su bardagı ekledim mi oldu bitti.Hem o kadar para vermeye ne gerek var ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…