Duygu'nun Çeyizi :))

Canım ben nedense o bilmem 30-40 parça olan setleri sevmiyorum,çok gereksiz oldukları kadar çokta yer kaplıyorlar.Onun yerine begendıgım bir karaf var onu ve düz şamyanya kadehleri alacagım yanına da bir su bardagı ekledim mi oldu bitti.Hem o kadar para vermeye ne gerek var ki...

Ya bende takım halinde bulsam hepsini birden almıcam zaten, ben ole renkli pek sevmem düz bir model alıcam, dediğin gibi karafı, kadehleri vs..

Ya bende takım halinde bulsam hepsini birden almıcam zaten, ben ole renkli pek sevmem düz bir model alıcam, dediğin gibi karafı, kadehleri vs..

Anladım canım evlilik yakın degilse biraz daha bekleyebilirsin,içine sinen bir model karsına çıkar belki.Benim begendıgım karaf bu mesela
$659_kucuk.jpg

Tencerelerim gelmiş en küçüğü minicik dedi annem çok begenmiş en küçüğünü :KK52:
Eve gidince bakarım artık.Mini tencerelerime :KK76:

Kızlar dün tencerelerimi gördüm çoook begendım.İnanın misafir için büyük olarak aldıgımız tencerelerden bin kat güzeller bayıldım resmen.Alacaksanız sizde hisarınkileri alın,gerçi korkmazınkileri görmedim ama eminim bunlar daha güzeldir :KK53:
$Mercury Tencere Setim-99 tl.jpg :KK69:

Kızlar dün tencerelerimi gördüm çoook begendım.İnanın misafir için büyük olarak aldıgımız tencerelerden bin kat güzeller bayıldım resmen.Alacaksanız sizde hisarınkileri alın,gerçi korkmazınkileri görmedim ama eminim bunlar daha güzeldir :KK53:
Eki Görüntüle 378287 :KK69:

Cidden çok tatlı duruyorlar cnm 99 tl ye iyi almışsın. acaba şu kupları ısınır mı ondan endişeliyim biraz :)

Cidden çok tatlı duruyorlar cnm 99 tl ye iyi almışsın. acaba şu kupları ısınır mı ondan endişeliyim biraz :)

Canım bir şeycik olmaz kulpları ince ve çok yakın değil.Olsa da önemli değil tutacakla tutarım.Ben çoook begendım,bayıldım resmen annem de öyle.Hem de parlak purlak bir şeyler yaa :))

Begendıgın için teşekkür ederim canım,yeni mi gördün çeyizlerimi :)))

yok canım aslında daha öncede baktım ama topiğin tümüne bakayım öyle yazayım istiyordum (aralarda yeni eklediklerin varsa diye)
ama iş çıkıyo kapatıyorum sürekli diye bugün yazdım daha sonra kalan sayfaları inceleyeceğim :KK16:

yok canım aslında daha öncede baktım ama topiğin tümüne bakayım öyle yazayım istiyordum (aralarda yeni eklediklerin varsa diye)
ama iş çıkıyo kapatıyorum sürekli diye bugün yazdım daha sonra kalan sayfaları inceleyeceğim :KK16:

Ben aldığım her şeyi ilk sayfaya da ekliyorum canım.Yani varım yoğum o ilk sayfada gördüklerin :KK43:

Canım sil istiyorsan mailini aldım ben ama sen zaten trendyola üyeymişsin.Başka istediğin siteler varsa göndereyim sana davetiye

Son düzenleme:
X