Duygu'nun Çeyizi :))

sayfalarınızı bastan sona inceledim cok guzel seyler secmisiniz daha guzellerinin de sizin olması dileğiyle mutlulukla kullanın

sayfalarınızı bastan sona inceledim cok guzel seyler secmisiniz daha guzellerinin de sizin olması dileğiyle mutlulukla kullanın

Beğenmenize çok sevindim,çok teşekkür ederim.Hepimiz binbir hevesle alıyoruz inşallah mutlulukla da kullanırız.Güzel dilekleriniz için tekrardan teşekkürler

Limango Fame Kitchen kampanyasından aldığım silikon çırpıcım,maşam ve çelik süzgecim geldi,çok kaliteliler.Limangoda bu markanın kampanyası hep oluyor.Almak isteyen olursa aklınızda bulunsun

Günaydın kızlar :))
Evimister hediye çekimle ne alsam diye düşünüyorum fikri olan var mı?

Canım cemile serisinin aldığımız takımın devamı vardı o olabilir. Korkmaz natura seramik aldım dün 2 tava hemen kargoya vermişler :)). Yorgan almıştım 1 alana 1 bedava. Remington da %40 indirim var. 3 lü patates soğan sepetleri de şirin :) Benim aklıma gelenler bunlar :)))

şu evimister sitesiyle ilgili ilk okuduğum yorumlardan (yanlış ürün geldi başka marka benzer ürün geldi vb.)
korktum alışveriş yapmayacağım site olarak yer etti aklımda...
hediye çekimide kullanmadım :44:

Canım cemile serisinin nesi kaldı ki başka öyle işime yarayacak?Remington da da istediğim saç kurutma makinesi indirimde değil.Seramik tavam da var :)
Ben de korkmazın sarımsak ezicisini,çırpıcısını,patates ezici ve dondurma kaşıgını aldım.Her gün birini yolluyorlar,farklı yerlerden tedarik ediliyormus hepsi.Ama ürünler çok kaliteli.Korkmaz dan devam mı etsem acaba servis gereçlerine,bilemedim.

Canım keşke bu kadar yorumlardan etkilenmeseydin :))Çünkü ben evimisterden eve elektrikli süpürge,oxo rende,kalpli tava aldım.Kendime de seramik tava setimi,rendemi,korkmaz servis gereçlerimi,kalpli tavamı,sarev kena pamuk saten nevresimimi aldım.Hepsi de hiç sorun çıkmadan elimde oldu.Zannedersem bende evimisterin şanslı müşterilerindenim :)))

Canım pasta tabağını alıp, kahvaltı tabağı gibi kullanabilirsin mesela, sanırım kahvaltılığını almıştın sen, peçeteliğini alabirsin, çay tabağını alabilirsin kahvaltı seti olmuş olur. Yada brabantia var 3 lü pencereli 85 tl ye düşmüş zaten 25 tl çekle 60 tl oluyor. Bunu bende mi alsam acaba? Bence iyi fırsat

Canım bende çok uğraştım ama çözümsüz bırakmıyorlar ürünler bazen geç geliyor falan ama geliyor :)))

Canım pasta tabaklarını ben aldım yaa :)) Çay tabakları gereksiz geldi bana zaten aldıgım çay bardaklarının genelde tabakları da oluyor.
Brabantiaların ben aslında oradan baharatlıgını alacaktım ama kalmadı,şu anlıkta kavanozlara 60 tl vermek istemiyorum.O kavanozların ben 4 lüsünü begeniyorum belki onu alırım ya da almam çünkü benim hisar kavanozlarım da var.Ona henüz karar vermiş değilim.Verda markasının kızartma tencereleri var ondan mı alsam diyorum ben kızartmayı o tencerelerde yaparım çünkü,fritöz felan almayacagım

aaa onları görmemişim ben canım sen bilirsin benim aklıma bunlar geldi. Korkmaz çaydanlık aldım eve ondan da memnunuz, o da aklında olsun. Korkmaza devam edebilirsin, verda fritöz fikri de iyi. Yada biraz daha bekleyip günün fırsatı ürünlerini bekleyebilirsin baya indirimli oluyor.

EVİMAXESS bu kod da %20 indirim sağlıyor. Fiyatı 100 ün üstünde bir şey alırsan bunu da kullanabilirsin cnm :)))

Bende de 25 tl lik çek var cnm.50 tl ve üzerinde geçerli.Bende 50 tl lik bir şey alıp 25 tl ödeyeyim diyorum.Çek yarın son.Fikirlerin için teşekkür ederim.Karar verebilirsem alırım artık bir şey :))

Bugün güzelbirfırsat sitesinden aldıgım bardaklarımda gelecek inş kırılmadan sağsalim gelirler.Gelince nasıl olduklarını paylaşırım )

Bende de 25 tl lik çek var cnm.50 tl ve üzerinde geçerli.Bende 50 tl lik bir şey alıp 25 tl ödeyeyim diyorum.Çek yarın son.Fikirlerin için teşekkür ederim.Karar verebilirsem alırım artık bir şey :))

Çek neden yarın son 22 Nisan yazıyor cnm anlayamadım.

duygu alışverişimi yaptım cnm hediye kaznmışsın 20 TL lik güle güle kullan :) özellikle sordum vallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…