Duygu'nun Çeyizi :))

Güle güle kullan canım valla böyle ucuz ucuz alıyorsun ya hayranım sana:)
Canım çok teşekkür ederim çoğu şeyi uyguna almaya çalışıyorum.Sanırım bugunku alısverısım de çok uyguna geldi.Aslında yanında ikili çorapla 13 tl ödedim çoraplar 7.9 tl idi ama ben yine de bunu 10 tl çorapları 3 tl olarak saydım :)

Çok mutlu günlerde kullanın inşallah.

Çokk teşekkür ederim inşallah

Remington marka olarak amerikan malı ve çok kaliteli babyliss ten daha iyi, bende fön ve kurutma makinesi var kullanıyoruz süper bir ürün :)

canım çok güzel güle güle kullan morhipo çek verdi bana remigton ürünlerinde kullanmak için ama alsammı almasammı bende düşünmüştüm

Remington marka olarak amerikan malı ve çok kaliteli babyliss ten daha iyi, bende fön ve kurutma makinesi var kullanıyoruz süper bir ürün :)

Bende saç kurutma makinesiyle bunu aldım kaliteli oldugunu dusundugum için aldım bende.Saç maşası da çok uygun oldugu için kaçırmak istemedim açıkcası

canım çok güzel güle güle kullan morhipo çek verdi bana remigton ürünlerinde kullanmak için ama alsammı almasammı bende düşünmüştüm

Saol canım bana da Gülçin söyledi ben aldım sende al dedi bende aldım.Fiyatı çok uyguna geliyor sende düşünebilirsin.Ya da ihtiyacın olan başka remington ürünü alabilirsin

Canım herşeyine bayıldım gerçekten çok güzel özenle seçilmiş hele nevresim tekstil grubu tam benlik güle güle kullanın Allah mesut etsin

Canım herşeyine bayıldım gerçekten çok güzel özenle seçilmiş hele nevresim tekstil grubu tam benlik güle güle kullanın Allah mesut etsin
Çok teşekkür ederim canım begenmene inan çok sevindim.Hepsini begenerek alıyorum vaktim de var hem indirimli hem istedigim gibi oluyorlar.Daha iyileri de sana nasip olsun inşallah
maşallah canım ya hepsi birbirinden güzel hele taş bardak altlarına bayıldım
Teşekkür ederim canım begenmeniz mutlu ediyor beni.Taş bardak altlıklarını bende cok begenmıstım normalde 30 tl idi ama ben 4 tl ye almıstım kuponla :)

ya bu bardak altları tepe home un magazasında mı satılıyor dygcum? ben neden denk gelmiorum yaaa cupcakeli o benim olmalıı

Hayır canım markafoniye geliyor bu bardak altlıkları.Ben aldım ama onları yollamadılar yeniden geldiginde alacagım diger modeli yolladılar onu cok begendım.Cup cake li olanlardan da alacagım markafoniye sürekli geliyor sana da haber veririm geldiginde

ay cok sevinirimm canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…