- 14 Eylül 2012
- 747
- 17
-
- Konu Sahibi duygu_onur
- #1.041
Ne güzell bunlar Duygucuk
İyi günlerde kullan
Tepehome da porlandda Kaya Maya serisine aşık oldum bende
Onları istiyoruuuummmm
Bu aralar çok fazla şey aldım ama,azıcık ara vermem gerek
çok şirinlerr güle güle kullan :)
Canım çok teşekkür ederim çoğu şeyi uyguna almaya çalışıyorum.Sanırım bugunku alısverısım de çok uyguna geldi.Aslında yanında ikili çorapla 13 tl ödedim çoraplar 7.9 tl idi ama ben yine de bunu 10 tl çorapları 3 tl olarak saydım :)Güle güle kullan canım valla böyle ucuz ucuz alıyorsun ya hayranım sana:)
Çok mutlu günlerde kullanın inşallah.
Remington marka olarak amerikan malı ve çok kaliteli babyliss ten daha iyi, bende fön ve kurutma makinesi var kullanıyoruz süper bir ürün :)
canım çok güzel güle güle kullan morhipo çek verdi bana remigton ürünlerinde kullanmak için ama alsammı almasammı bende düşünmüştüm
English Home dan 20 tl çekle aldıklarım.
İkisine 15 tl ödedim
Oyun masa örtüm ve minik saksım
Eki Görüntüle 555601 Eki Görüntüle 555602
English home işte herşeyi ayrı güzel :) mutlulukla kullan :)
Çok teşekkür ederim canım begenmene inan çok sevindim.Hepsini begenerek alıyorum vaktim de var hem indirimli hem istedigim gibi oluyorlar.Daha iyileri de sana nasip olsun inşallahCanım herşeyine bayıldım gerçekten çok güzel özenle seçilmiş hele nevresim tekstil grubu tam benlik güle güle kullanın Allah mesut etsin
Teşekkür ederim canım begenmeniz mutlu ediyor beni.Taş bardak altlıklarını bende cok begenmıstım normalde 30 tl idi ama ben 4 tl ye almıstım kuponla :)maşallah canım ya hepsi birbirinden güzel hele taş bardak altlarına bayıldım
Bugünkü markafoni alışverişim
Korkmazdan Aldıklarım
5.3 lt Fırın Kabım ve Peynir Rendem
Eki Görüntüle 535451 Eki Görüntüle 535452
Tepe Home dan Aldıklarım
Banyo Askım ve 8 adet Çay Tabağım
Eki Görüntüle 535453 Eki Görüntüle 535454 Eki Görüntüle 535455
Bütün aldıklarım 48.95 tl tuttu
ya bu bardak altları tepe home un magazasında mı satılıyor dygcum? ben neden denk gelmiorum yaaa cupcakeli o benim olmalıı
Hayır canım markafoniye geliyor bu bardak altlıkları.Ben aldım ama onları yollamadılar yeniden geldiginde alacagım diger modeli yolladılar onu cok begendım.Cup cake li olanlardan da alacagım markafoniye sürekli geliyor sana da haber veririm geldiginde