Duygu'nun Çeyizi :))

Canım balayı belli değil henüz ama Antalya düşünüyoruz Ege kıyılarında hava şartları çok elverişli olmayabilir gibi geldi. Ekledim canım bikini aldım, şort aldım, plaj babeti, elbise falan. Her şey %50 indirimde tam zamanında almışım minicik şeylere o kadar para vermek gücüme gidecekti :)

Bende bir tane mayokini begenmiştim ama almadım.Bende balayı zamanlarımda alırım güzel bir bikini :)) Güle güle kullan tatlım topikciginde gördüm bir kaçını çok güzeller.

Bende bir tane mayokini begenmiştim ama almadım.Bende balayı zamanlarımda alırım güzel bir bikini :)) Güle güle kullan tatlım topikciginde gördüm bir kaçını çok güzeller.

Çok sağol tatlım inşallah güzel bir balayımız olur denie girmeyi o kadar özeldim kii hele sevgilimle hiç gitmedik denize o yüzden çok özel olacak.

Çok sağol tatlım inşallah güzel bir balayımız olur denie girmeyi o kadar özeldim kii hele sevgilimle hiç gitmedik denize o yüzden çok özel olacak.

Tühh biz çok gittik o nedenle pek iyi olmayacak sanırım :))) Üniversitede son sınıftaykende Alanya da çok güzel bir otelde tatile gittik yanımızda sevgili olan bir çift arkadaşımız daha vardı.Samsunda da çok gittik denize.Hatta bu hafta da gitmeyi düşünüyoruz hava güzel devam ederse.
İnşallah çok güzel bir balayı olur.
Bak bu da benim begendigim mayokini.Mayokiniler nedense çok hoşuma gidiyor
$pr_01_2572_max.jpg

Tühh biz çok gittik o nedenle pek iyi olmayacak sanırım :))) Üniversitede son sınıftaykende Alanya da çok güzel bir otelde tatile gittik yanımızda sevgili olan bir çift arkadaşımız daha vardı.Samsunda da çok gittik denize.Hatta bu hafta da gitmeyi düşünüyoruz hava güzel devam ederse.
İnşallah çok güzel bir balayı olur.
Bak bu da benim begendigim mayokini.Mayokiniler nedense çok hoşuma gidiyor
Eki Görüntüle 496789

Kuzummm tabi ki sizinki de çok güzel olacak ben öğrenciyken çok istemiştim ama denk düşmedi hiç gidemedik o yüzden daha da heyecanlıyım. Balayı her haliyle güzel geçecektir. Mayokiniler de çok güzel ve daha seksi sanırım :KK17:

Kuzummm tabi ki sizinki de çok güzel olacak ben öğrenciyken çok istemiştim ama denk düşmedi hiç gidemedik o yüzden daha da heyecanlıyım. Balayı her haliyle güzel geçecektir. Mayokiniler de çok güzel ve daha seksi sanırım :KK17:

Evet çok seksi duruyor :))) Ama ben giyince nasıl durur bilemem :KK52:
İnşallah canım o günler bir gelsin de eminim bizimki de güzel geçer.Daha biz yolun başında bile değiliz :))
Bu arada baskülün fiyatına bir şey demedin.Çok mu pahalı geldi sana diyeceğim.Bu soru sana sorulmaz diye düşünüyorum.Gözü karasın çünkü begendigin şeyde paraya kıyıyorsun.:KK1:
:KK1:

Evet çok seksi duruyor :))) Ama ben giyince nasıl durur bilemem :KK52:
İnşallah canım o günler bir gelsin de eminim bizimki de güzel geçer.Daha biz yolun başında bile değiliz :))
Bu arada baskülün fiyatına bir şey demedin.Çok mu pahalı geldi sana diyeceğim.Bu soru sana sorulmaz diye düşünüyorum.Gözü karasın çünkü begendigin şeyde paraya kıyıyorsun.:KK1:
:KK1:

canım bence o kadar özellikli basküle gerek yok gibi :) Sen o çeklerle kimbilir neler alırsın. Basküle en fazla 20ye mal et derim çekin olduğu zaman.

canım bence o kadar özellikli basküle gerek yok gibi :) Sen o çeklerle kimbilir neler alırsın. Basküle en fazla 20ye mal et derim çekin olduğu zaman.

Aaa senden bunları duydum yaa :KK52::KK52:
Ya her şeyi ucuza alıyorum bir tanecikte pahalı olsa ne olur :)) Bilmem bunlar nedense benim daha hoşuma gidiyor.Kemik yağ kas ölçümü yapmak daha çekici gelmişti bana :)) Yoksa normal basküllerden alırım ucuza.Mesela bu tefalin ve bunu alırsam 12 tl ödeyecegım normal fiyatı 47 tl
$377317.jpg

Aaa senden bunları duydum yaa :KK52::KK52:
Ya her şeyi ucuza alıyorum bir tanecikte pahalı olsa ne olur :)) Bilmem bunlar nedense benim daha hoşuma gidiyor.Kemik yağ kas ölçümü yapmak daha çekici gelmişti bana :)) Yoksa normal basküllerden alırım ucuza.Mesela bu tefalin ve bunu alırsam 12 tl ödeyecegım normal fiyatı 47 tl
Eki Görüntüle 496852

Canım evlilik hazırlıklarının son aşamasına doğru insan olgunlaşıyor ister istemez ama sen daha çok hangisini beğeniyorsan onu alabilirsin aklın kalmasın niye almadım ki zaten deme :KK55:

Canım evlilik hazırlıklarının son aşamasına doğru insan olgunlaşıyor ister istemez ama sen daha çok hangisini beğeniyorsan onu alabilirsin aklın kalmasın niye almadım ki zaten deme :KK55:

Acaba olgunlaşıyor mu yoksa sıkışık oldugu için her şeyin daha uygununu almaya mı calısıyor acaba :)Sen mesela en başlarda en pahalı şeyleri düşünmeden alırken şimdi küçücük şeyi bile alsam mı diye düşünüyorsun başlarda olsan yine düşünmeden alırdın hepsini :))
Normalde ben bir basküle 90 tl vermem ama şimdi çeklerle alırsam alacagım yoksa çekim olmazsa asla böyle bir şey almayacagımı bildigimden alayim diyorum :KK66:

canım ilk paylaştığının markası nedir oda tefalmi bunlar nerden iyi yapıyorsun al canım şimdi ucuza mal ediceksin

canım al tabi hem maddi sıkışıklık hem de biraz olgunlaştık diyelim :)) Zaten çek olmasa 90 TL ye tabiki de alma derim çok aşırı beğensen de :))

canım al tabi hem maddi sıkışıklık hem de biraz olgunlaştık diyelim :)) Zaten çek olmasa 90 TL ye tabiki de alma derim çok aşırı beğensen de :))

Sen çöp kutusuna 150 tl verdin sus bakim :KK52::KK52:
Şaka bir yana haklısın canım 90 tl verilmez zaten.Ben tasarruflu biriyimdir hesabımı kitabımı bilirim :))

ayyy bende o çöp kutusundan alcam nihahahaha ütü masasındanda duygucum seninkinden alcam :))))))))))))))

al canım fakir iyidir bence

kızlar ben karar verdim küçşük ev aletlerini hantal değilde minimal şeler alcam minik ve kullanışlı

hattaha yakın zamanda beyaz eşyaları aladabiliriz:)

benimki şubat gibi işe girerse 2013 kasımında evlenebilirz arkadaşımın sevgilisi şubatta askerden geldi haziranda çalşmaya başladı seneye haziranda evlencekler ayyy inşalllah bizde üstesinden geliriz bişilerin:KK1::KK1::KK1:

duygucum senin varmı söz nişan tarihin

ayyy bende o çöp kutusundan alcam nihahahaha ütü masasındanda duygucum seninkinden alcam :))))))))))))))

kızlar ben karar verdim küçşük ev aletlerini hantal değilde minimal şeler alcam minik ve kullanışlı

benimki şubat gibi işe girerse 2013 kasımında evlenebilirz arkadaşımın sevgilisi şubatta askerden geldi haziranda çalşmaya başladı seneye haziranda evlencekler ayyy inşalllah bizde üstesinden geliriz bişilerin:KK1::KK1::KK1:

Ama o çöp kutusu kırmızııııı kiii :)) Hem de çok tatlı evet aldığım belki de en gereksiz şey o kabul ama diğerleri çok da pahalı değil :)

Canım o çöp kutusundan bende istiyorum ama biraz indirimli bulmam lazım aslında 100 tl ye buldum ama sevgilim surat yaptı bende almadım.
Bende küçük ev aletlerini küçük şeyler istiyorum ama şimdi blender alcagım ve kafam karısık.Altıncı cadde de blender setleri var ve en iyi philips gibi ama onun da parçaları çok mu fazla bilmiyorum.
Bizim daha hiç bir şey belli değil canım.Erkek arkadasım daha calısmaya başlamadı ve kasım atamalarını bekliyor inşallah bir yere atanacak.Olmadı 2. atamaya kesin gözüyle bakıyoruz.Çünkü ben Samsunda ailemin yanında yaşamak istiyorum diye sadece Samsun'u tercih etmek istiyor burada da alım sayısı çok fazla olmaycagı için belki ilk atamada olmaz diyor.İşe girdikten sonra söz felan olur ama ben 2014 ten erken evlenmeyi düşünmüyorum.Erkek arkadasıma kalırsa 2013 te evlenelim diyor ama ben acele etmek istemiyorum.

Ama o çöp kutusu kırmızııııı kiii :)) Hem de çok tatlı evet aldığım belki de en gereksiz şey o kabul ama diğerleri çok da pahalı değil :)

Kırmızı olsun beş kuruş pahalı olsun mantıgıyla haklısın :))) Al canım feda olsun çalıştın kazandın aldın kim ne diyebilir :))
Ya bende istiyorum ondan ama keşke 3 lt felan olsa da tezgah üstüne konsa.Çünkü ben her gün bulaşık yıkandıktan sonra çöpleri atıyorum koku oluyor hem de çöp evde kalınca hoşuma gitmiyor

canım vallla kırmızı diye alacam bende çok çok beğeniyorum onu çok istiyorum günnurcum inşallah alırım

duygu canım erkek arkadaşın haklı atamaları beklemekte senide düşünüyor sonuçta samsunda yaşamak istemişssin canım ama bu hızla 2013 te evlenirsiniz vallla ben blendır setini alamıyorum daha bide hazneli minik mikser alcam o yüzden blendır seti almayadabilirim tek blendır olabilir

tarih belli olmadığı için elektirikleri alamıyorum anca beyaz eşyayı alırım oda üst modelleri çıkınca değiştirme olayı olduğu için

artık ne alsam diyorum kendimce ne alabilirim tencere yemek takımları için kenarada çeyiz parası ayırdı annem beyaz eşyalarıda onalr alcak durup birikimemmi yönelsem ki

acaba bende seyahat ütüsümü alsam ki çeyizime bilemedim 10 tl kodum vardı trendyoldaki arzum kampanaysından

duygu canım ütü masası senin ütü masan değil dimi

$arzum-ar647-trip-partner-seyahat106351.jpg

Son düzenleme:
X