Duygu'nun Çeyizi :))

Kardeşime yurtta kullanması için bu nevresimi aldım bir de kendime işyerinde kullanmak için bel yastıgı aldım.Yine markafoniden :)
35 tl indirimle ikisi 24.88 tl tuttu :KK66:

$2001234563062_0_304x424_1.jpg $2001234593892_0_304x424_1.jpg

canım r10 lamı aldın hayırlı olsun kardeşin nerede okuyor başarılar diliyorum kendisine nevresimini çok sevecektir eminim :)

Evet canım R10+kırmızı kasa ile aldım.Kardeşim bunu önceden begenmişti ama bulamamıstık sitelerde.Dün sordum alayim mi dedim istedi bende aldım.Çok açık renk istemiyor çabuk kirlenmesin diye.Yanında da kendime sırt yastıgı aldım 50 tl yi tamamlamak için.Kardeşim İzmir de İktisat okuyor canım.Teşekkür ederm güzel dileklerin için

Son düzenleme:
Aklımda hep Morhpy Richards vardı ama dün sevgililimle bunu begendık indirimdeydi aldık :)
Boyutunun küçük olması,içinin paslanmaz çelik olması ve tabi ki kırmızı olması benim için yeterli oldu :))

Kenwood su ısıtıcım.
$fissler-solea-tencere-seti-4-par82471.jpg

Özledim seni :KK16::KK16: Güle güle kullanırsın inşallah :))

Canım benim bende seni özledim.:KK16: :KK69:
Su ısıtıcımı da aldım daha nolur bana :)))
Bu su ısıtıcı cok tatlı hem de küçücük tezgahta yer kaplamaz diye hosuma gitti,inşallah güle güle kullanırım canımm.Sen napıyorsun bakim??
Bugün markafonide sarev var.Sence alacak bir şey var mı?

Canım benim bende seni özledim.:KK16: :KK69:
Su ısıtıcımı da aldım daha nolur bana :)))
Bu su ısıtıcı cok tatlı hem de küçücük tezgahta yer kaplamaz diye hosuma gitti,inşallah güle güle kullanırım canımm.Sen napıyorsun bakim??
Bugün markafonide sarev var.Sence alacak bir şey var mı?

İyi yapmışsın cnm çok şirin gerçektende r10 devam ediyor mu bu ay limit kalmadı artık daha birşey almamam lazım.

İyi yapmışsın cnm çok şirin gerçektende r10 devam ediyor mu bu ay limit kalmadı artık daha birşey almamam lazım.

R10 u hiç bilmiyorum ama bitmiş olması lazım.Benim ay sonuna kadar geçerli 30 tl indirimim var ya onu kullanacagım ama sarevden bir şey alır mıyım bilmiyorum,belki yorgan olabilir dedim.Pikede düşünüyordum ama hiç begenmedım satısta olanları

tatlım 10 dk dolmadgı ıcın yazamadım .. ne kadara aldın sen kaya maya bardaklarını ?
bıde newresımını netten mı sıparıs ettın ?

tatlım 10 dk dolmadgı ıcın yazamadım .. ne kadara aldın sen kaya maya bardaklarını ?
bıde newresımını netten mı sıparıs ettın ?

Evet nevresimi netten aldım daha gelmedi,kardesıme hediye aldım zaten kendime almadım :)
Ben tepsim için kaya maya demiştim.Sen hangi bardaklardan bahsettin canım?

Evet nevresimi netten aldım daha gelmedi,kardesıme hediye aldım zaten kendime almadım :)
Ben tepsim için kaya maya demiştim.Sen hangi bardaklardan bahsettin canım?

tepsının yanındakı bardakları canım 2 tane hanı ..
kargo ucretıde oluyormu acaba markofonıden bnde sıparıs etmek ıstıyorum

tepsının yanındakı bardakları canım 2 tane hanı ..
kargo ucretıde oluyormu acaba markofonıden bnde sıparıs etmek ıstıyorum

Canım kusura bakma bir an aklımdan gitti onlar,şimdi ilk sayfama bakınca aklıma geldi sana yazacaktım sen yazmıssın.Onları migrostan aldım canım 15.9 tl fiyatı.Daha 1 felan oldu alalı.Migroslarda bulabilirsin belki
nevresimin hem çok güzel hem de çok ince bi hareket olmuş canım
benim kardeşimde yurtta kalaack da bende ona alayım bari,iyi akıl etmişsin valla
İlk gittiginde sarevden pamuk saten almıstım ona.Abla sürekli onu kullanıyorum bir tane daha alsan dedi bende bunu aldım ona.Feda olsun kardeşlerimize :)

Canım kusura bakma bir an aklımdan gitti onlar,şimdi ilk sayfama bakınca aklıma geldi sana yazacaktım sen yazmıssın.Onları migrostan aldım canım 15.9 tl fiyatı.Daha 1 felan oldu alalı.Migroslarda bulabilirsin belki

İlk gittiginde sarevden pamuk saten almıstım ona.Abla sürekli onu kullanıyorum bir tane daha alsan dedi bende bunu aldım ona.Feda olsun kardeşlerimize :)

benimkinin ilk gidişi olacak da bende bi nevresim bide bornoz takımı alayım diyorum bulabilirsem:KK28:
şuan altıncıcaddede bi bornoz seti beğendim güzel bi nevresim olsaydı avea indirimiyle alacaktım
ama nevresim beğenemedim pek:KK14:

X