Duygu'nun Çeyizi :))

Canım taşlı aldıgın Hisarı kesinlikle günlük kullanma,zaten onu makinaya atamayacaksın sürekli elinde de yıkaman çok zor olacagı için onu kullanmayı düşünme bile :)
Senin şimdi o Hisardan başka çatalın kaşığın yok mu?

valla buraya yorum yaptım mı hatırlamıyorum inş yapmamışımdır
ben çok gıcığımdır, kolay kolay bişi beğenmem hatta annem gıcık oldugumu bildiğinden bana sormadan evime bişi alamıyo ama senin çeyizine bayıldımmmm..güle güle güzel günlerde kullan inş.

Aynen kuzum Hisarın taşları garantili dediler ama yine de günlük olmaz gibi şimdi bir de günlük çatal kaşık derdi çıktı başıma modeline bayılmasaydım da düz sadesini alırdım hem günlük hem misafirlik sırf misafir için çatal kaşıpa karşıydım ben :)

Yok canım yapmamıstın :)))
Zor beğenen birinin aldıklarımı begenmesi ne güzel :))Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...

Canım ben hala misafir için olana karar veremedim,senin aldıgını çok begeniyorum ondan mı alsam diye düşünüyorum ama çok pahalı ve dolap bekleyecek.Zannedersem daha mantıklı davranıp daha uygun ve kullanışlı bir şey alsam iyi olacak.Ama bende çok kararsızım bu konuda.Sürekli bakıyorum ama yok yine de bunu alcam tamam diyemiyorum.Eğer günlük kullanmak için çatal bıçak vs. yoksa al canım ihtiyaç çünkü,yemeği neyle yiyeceksiniz :)) Biliyorum çok borca girdin ama bu gereksiz bir şey değil öyle olsa alma derdim

günnur canım hisarı günlükmü kullancan ayy olmaz o misafirlik canım

duygu gel beraber milano alalım canım bende günnurnkini beğeniyorum gerçi yada jumbo 9100, birde makineye giren modelelr istiyorum o yüzden hisardan misafirlik milanoy bernardo yada korkmazdanda günlük hattaha hisarında bazı modelleri günlük olcak yapıda

günnur canım sırf bende sıkışmıyım die böyle alıyorum iyi ediyoruzdur inşallah tencerelere giremedim hala çelik kapaklı istiyorum

hisarın bahama çeyiz setini alsam cam kapak ama ben çok sakarım kızlar 2 tanede korkmazın alfa seti vardı sanki çelik kapaklı ondan alsam 2 tencere öyle kullanırmıyım off kafam karışık hisarın içidneki düdüklüyü değidle tefal düdüklü istiyorum çeyiz seti mantıksız gelmeye başladı parça parça alıncada çok pahalı oluyorr ama kullanmıcağım şelerle yer işgal edeceğime tek tek pahalı almak mantıklıdır herhalde

Alıcam galiba ama Hisarı da eşimle güzel akşam yemeklerimizde kullanacağım çünkü ben yemek takımımı kesinlikle günlük de kullanacağım işte çatal kaşıpa nasıl bu kadar para kıydım ben de farkında değilim :)) Çok beğenmiş ve Jumboda düz takımlar bile 1300 demiş kendimi gaza getirmiş ve bunları almıştım :)) Dediğin gibi günlük olarak alayım onu zaten 24 parça çok da uygun fiyatı. Taşlı çatal kaşıkla kahvaltı fikri komik geliyor çünkü :)

Bir ara da ikeaya gidip çekmece içleri için düzenleyici almam lazım gerçi topu topu 4 çekmecem var ama olsunn kepçelerimi ne yapsam duvara mu assam karar veremedim çekmece içlerini rahatlatmak için. Henüz evim tamamen yerleşmediği için çok karasız kalıyorum hayırlısıyla yerleşse de sonra neyim eksik neyim fazla tespit edeceğim. Sen bu şekilde mantıklı alışverişler yaparak en iyisini yapıyorsun. Ben pişman değilim çünkü çalıştığımı kıyafete falan yatırmamı engelledi o dönemler çeyiz bilinci oluşmasını sağladı yavaş yavaş bu deneyimimi kardeşimde kullanacağım o benden 1 yaş küçük ve seneye nişanlanabilir. Bana diyorki vereceğim kredi kartımı nasıl alırsan al karışmam sana güvenim sonsuz diyor :)))

Canım milano hoşuma gidiyor gitmesine ama çatalı aşırı uzun insanın agzını kaplar yemek yerken agzıma batar benim

Çeyiz seti ben en başta düşünmüştüm sonra mantıksız gelmeye başladı.Dediğin gibi kullanmayacagın şeye boşuna para vermek yerine az al bırak daha pahalı olsun en azından hep begendıgın ve kullanacagın şeyleri alırsın.Kullanmayacagın şey dolapta durup yer işgal edecek ki ben çok kalabalık evleri sevmem hiç.
Annemle kardeşimde Floridayı begendı bende acaba onu mu alsam diye düşünmye başladım.Önceden mambada aklımda vardı.Bak düşünürken bile bir yıgın alternatif geliyor aklıma yaa.
Düdüklü tencere ben Fissler istiyorum modeli daha hoşuma gidiyor bnm

r10 için bugün son gün mü? ben de bir şeyler alayım istiyorum bu kampanya bitmeden ama ne? :)
bievin şu hayvanlı düdüklü çaydanlıklarını önerirmisiniz mesela çok şevımlıler ama kullanışsız mı olur?

Canım kesinlikle özel akşam yemeklerinde kullan ama her gün her gün kullanma yani :)) Kahvaltıda da Hisarları kullanırsan adın görmemişe çıkar benden söylemesi
Kepçeleri felan duvara as bence ben öyle yapacagım onun içinde asmalı aldım.Hem daha kullanıslı oluyor hem de dediğin gibi çekmecen sana kalır.
Bende önceden almakla iyi yapıyorum sanki.Şimdi seni gördükçe yaptıgımın işe yarar bir şey oldugunu daha iyi anladım.
Erkek arkadasım 88 puan aldı eğer atanırsam önümüzdeki yaza evlenelim diyor bende olmaz diyorum.Bizim de ne olacagımız belli değil ama bakalım :))
Bu topiği görmesem eminim daha hiç bir şey almamıs olurdum,nedense bu topiği gördükten sonra sürekli bir şeyler alıyorum.Kıyafetler ilgimi çekmiyor artık magazalarda gidip hep tabak çanak bakıyorum.Delirdim heralde :)))

17 si son yazıyor ama gece 12 de mi biter yoksa yarın gece 12 de mi biter inan hiç bilmiyorum.
Bievin çaydanlıkları bana sadece sevimli geliyor ama onu ne için kullanacaksın ki?Sende demişsin sevimli ama bana göre gereksiz bir şey.Şimdi çogu şeyi görsellik için alıp yarın kullanmamak var.Bence başka ihtiyaç olan şeyler al canm

arkadaşlarla veya eşinle oturup yapacağın küçük çay vakitlerinde kullanılabilir aslında rahatlıkla. .
bir şey alayım diyorum ama bulamıyourm çok da karasızım..
25 lira iyi bir fırsat daha doğru düzgün çeyizimde hiçbir şey yok bir şey ekleyemiyorum ama
ne olacak halim bilmem

Canım ama onun üstünde çaydanlıgı yok ki.Sadece alt kısmı var.Benim de hoşuma gidiyor sadece onunla yapabilecegim şeyi çaydanlıkla da yapabilirim diye düşünüp almadım sonucta koymaya yer arıyoruz evde de her şeyi.Ben geçen Biev kampanyasından açılır kapanır tepsi,pasta servislikleri,fırın kabı,un eleği felan almıstım.Sende çeyizinde eksik olan ihtiyaç şeyleri al.Sonradan bitirdiğinde ihtiyacın olmayanları alırsın :)))

sağol canım bir bakayım . .o sadece altı değil bildiğim kadıyla içinde demlik kısmı var canım ..
tezgahımda sevimli bir görüntüsü olur en kötü ben severim orjinal şeyleri çünkü :) gönlüm kayıyor ama bakalım.. :)

Canım inan demlik gibi bir şeyi oldugunu hiç bilmiyorum.Sen çok begenmıssın bence al içinde kalmasın.Hem de çok uygun fiyatı,bu kadar begenmısken kaçırma.

Tek tek satılanlardan daha ucuza mal oluyor kaptım bir r10 kargo kodu gözlüyorum şuanda onu da kaparsam hemen alacağım bir tane de bıçak alınca ikisi 28 TL ye gelecek annemlere veririm şuanki öğrenci evimizde pek bıçak yok zaten :) AAyy zaten taşlı çatral kaşıklarla düşünemiyorum kahvaltıları :) Ben zaten taşsızını alacaktım üretim hatası yaptı Hisar çay setini de hediye etti ve ben önceden çay seti almış olunca iki çay setim oldu :) Konsol var da yemek takımıyla çatal kaşıkları koyacağım ,oraya :)

Canım çok uygun bence al gitsin.Demin Gülçin'e kod aldım ve günde bir tane alınıyor yoksa sana da alırdım.
İki çay seti de bayagı fazla olmus.Kullanacaksın artık yapacak bir şey yok :))

herkes en başta öyle oluyo başta kazık yiyoruz akıllanıyoruz sonra ucuz ucuz alıyoruz

yaşasın indirimmmmmmmmmmmmmmmm

herkes en başta öyle oluyo başta kazık yiyoruz akıllanıyoruz sonra ucuz ucuz alıyoruz

yaşasın indirimmmmmmmmmmmmmmmm
Canım kazıklandıgım pek bir şey yok aslında.En pahalı aldıgım işte o nevresim.Yoksa her şeyimi çok ucuza aldım.

Ben denedim şimdi almayı saniyede bitti yaa alamadım

Canım bende bakacagım ama dediğim gibi bana vermiyor yeniden.Gülçin'e aldım sabah aslında neden hemen bitiyr anlamadım.Akşama kadar daha çok var belki alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…