Duygu'nun Çeyizi :))

Teşekkür ederim canım.Yaşım 24.Benim yaşımda evlenen çok insan var ama ben acele etmek istemiyorum yavaş yavaşta çeyiz yapıyorum işte.Tüm gördüklerini çok kısa sürede aldım.Sen kaç yaşındasın?[/QUOTE]

18 bitti 19 :)

Teşekkür ederim canım.Yaşım 24.Benim yaşımda evlenen çok insan var ama ben acele etmek istemiyorum yavaş yavaşta çeyiz yapıyorum işte.Tüm gördüklerini çok kısa sürede aldım.Sen kaç yaşındasın?

18 bitti 19 :)[/QUOTE]

Canım bence de daha küçüksün.Senin yaşında benim aklımda çeyiz diye bir kelime bile yoktu :)))

6 tabak 20 cm
6 çay bardağı takım
4 kupa
1 tuzluk biberlik alıyorum cnm tutar şuan 81,80-20 = 61,80 tl olacak.

Doğru cnm öyle yapayım o zaman farklı kupalar alırım doldurmayayım kupayla. Kahve fincanı mı çay fincanımı alsam peki ya :KK43:
Canım kahve fincanını napcan yaa.Sonucta biz kahvaltı takımı yapıyoruz ve çay fincanı olmalı yanında.Yumurtalıkta alabilirsin sen kullanmasan da misafirlerin kullanır.He bir de 25 cm lik tabaktan al bir tane ortaya omlet felan koyarsın :)))

Canım kahve fincanını napcan yaa.Sonucta biz kahvaltı takımı yapıyoruz ve çay fincanı olmalı yanında.Yumurtalıkta alabilirsin sen kullanmasan da misafirlerin kullanır.He bir de 25 cm lik tabaktan al bir tane ortaya omlet felan koyarsın :)))

Çay fincanı alayım, 25 likten de iki tane mi alsam ki bir tane az gibi geldi sen kaç tane almıştın?

Çay fincanı alayım, 25 likten de iki tane mi alsam ki bir tane az gibi geldi sen kaç tane almıştın?

Ben 1 tane almıstım ama amacım sırf yemek takımım için ortaya bir şeyler koyarım diyeydi.Şimdi işler değişti.Canım sen bilirsin ne için kullanırsın ona göre al istersen

Ben 1 tane almıstım ama amacım sırf yemek takımım için ortaya bir şeyler koyarım diyeydi.Şimdi işler değişti.Canım sen bilirsin ne için kullanırsın ona göre al istersen

Her ihtimale karşı ben 2 tane de ondan aldım toplam 67,97 tl ye geliyor iyi midir?

6 tabak 20 cm
2 tabak 25 cm
1 kupa 2 li
6 çay fincan takım
1 tuzluk biberlik

bende 50 tl ye tam tamına 50 tl ye oluşturdum

6 kişilik tabak
6 kişilik çay fincanı
6 kişilik yumurta
tuzluk ve biberlik iyide olduuu

saolunnn kızlarr

Kızlar çok, çok ucuza halletiniz kahvaltı setini üstelik Bernardo :) Ben size ne diyim, harikasınız vallahi :)

Güle güle kullanın, çok güzel oldu setleriniz. :nazar:

X