Duygu'nun Çeyizi :))

Herşeyin çok güzel rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
Beğendiğinize mutlu oldum.Güzel dilekleriniz için de Amin diyorum,çok sağolun

Bunu da Migrostan aldım fiyatı 15.9 tl

Eki Görüntüle 471370

bi ben alamıyorum bu kupaları ya niye burda yok :KK5:

Canım aklıma sen geldin biliyor musun.Nil e sordugunu hatırlıyorum.Burda da bir tane migrosta gördüm sevgilimin de hoşuna gidince aldım bende.İnşallah sende bulursun

Çok güzeller güle güle kullan canım yas kaç bu arada ben başlamak istiyorum herkes erken diyo
Teşekkür ederim canım.Yaşım 24.Benim yaşımda evlenen çok insan var ama ben acele etmek istemiyorum yavaş yavaşta çeyiz yapıyorum işte.Tüm gördüklerini çok kısa sürede aldım.Sen kaç yaşındasın?

Son düzenleme:
Bunu da madalion dan aldım

Eki Görüntüle 471563

Düzenleme

$Hisar Optima Bambu-210-tile.jpg

Son düzenleme:
Saol canım.Sen yoğunsun pek ilgilenemiyorsun benimle,bende kafama göre takılıyorum :))

Evet cnm haklısın bugün biraz daha boşum bu arada markafoniden aldıklarım kargoya verilmiş :)) altıncı cadde den hala ses yok :KK43: Şu mandoline beni davet eder misin neler varmış bakayım bu cancananları 6 kişilik mi aldın cnm??

Evet cnm haklısın bugün biraz daha boşum bu arada markafoniden aldıklarım kargoya verilmiş :)) altıncı cadde den hala ses yok :KK43: Şu mandoline beni davet eder misin neler varmış bakayım bu cancananları 6 kişilik mi aldın cnm??

Tamam canım hemen yolluyorum sana da davet.Can cananlar 6 can 6 canan oldugu için zaten 12 kişilik bende 1 tane aldım yeter o bana.
Markafoni benimkileri de kargoya vermiş.Bayagı hızlı calısıyorlar.Altıncıcadde de bayagı geciktirdi senin ürünleri yaa,inş yollar bugün yarın

Tamam canım hemen yolluyorum sana da davet.Can cananlar 6 can 6 canan oldugu için zaten 12 kişilik bende 1 tane aldım yeter o bana.
Markafoni benimkileri de kargoya vermiş.Bayagı hızlı calısıyorlar.Altıncıcadde de bayagı geciktirdi senin ürünleri yaa,inş yollar bugün yarın

12 kişilik için fiyatı baya uygunmuş cnm çay kaşığımı peki tatlı kaşığı mı bunlar? Davetin geldi üye oluyorum şimdi sana bir katkısı olacak mı? Aynen ya ne alsam oradan geç geliyor :)

12 kişilik için fiyatı baya uygunmuş cnm çay kaşığımı peki tatlı kaşığı mı bunlar? Davetin geldi üye oluyorum şimdi sana bir katkısı olacak mı? Aynen ya ne alsam oradan geç geliyor :)

Bana bir katkısı yok canım kargo bedava oluyordu zaten oldu bana kullandım onu.Çay kaşığı canım bunlar.Tepsiler de çok ucuzmuş şimdi baktım da.

canımmmm yeni cicilerini güle güle kullan çok güzel olmuş marina serisi çok hoş mudodakine çok yakışcak

canımmmm yeni cicilerini güle güle kullan çok güzel olmuş marina serisi çok hoş mudodakine çok yakışcak

Saol canımm bende öyle düşünerek aldım hem canlandırır dedim takımı da.Bardaklara uymuyor onu da zaten yemekte kullanacak değilim.Çok güzel sofralar hazırlarım ben şimdi bunlarla :))

Gülçinnn aslında sen şu marin serisinden kahvaltı takımı yapabilirsin ben baktım da şimdi fincanlarını tabaklarını ve yumurtalıklarını 31 tl ye alabiliyorum 6 kişilik.Tabi çek kullanarak ama gayet mantıklı yani

duyguuu gülçine verdiğin fikriiiii kullansammı kiii erkek arkadaşım bu seriyi yaparsam aşırı mutlu olcak ki bende bu seriyi seviyorum :KK16:

duyguuu gülçine verdiğin fikriiiii kullansammı kiii erkek arkadaşım bu seriyi yaparsam aşırı mutlu olcak ki bende bu seriyi seviyorum :KK16:

Canım bence güzel benim erkek arkadasım da seviyor mudo takımı da o begenmıstı.Ben başka takımda alırım ama bunu da alıp günlük kullanırım.Canım indirimli almam için kırmızı kasa kodu bulmam lazım benim de.Aksama evdekilere gösterip alacagım bende

Canım bence güzel benim erkek arkadasım da seviyor mudo takımı da o begenmıstı.Ben başka takımda alırım ama bunu da alıp günlük kullanırım.Canım indirimli almam için kırmızı kasa kodu bulmam lazım benim de.Aksama evdekilere gösterip alacagım bende

canım ben şöyle düşündüm bide fincanları almayı düşünmüyorum ben fincan seviyorum çevremde tek diğer herkes ince belli seviyor bende kırmızı kasa kodu bulayım 2 3 taneeee

6 yumurta
6 servis tabağı 25 cm
marina balık servisi
marine 2 li balık servis seti gereklimi bilmiyorum servisliğim çok beyaz kahvaltılıklarım var alsammı almasammı bilemedim

bide sen naısl o kadar ucuza alcan kırmızı kasa ve r10 indirimylemi canım

Son düzenleme:
canım ben şöyle düşündüm bide fincanları almayı düşünmüyorum ben fincan seviyorum çevremde tek diğer herkes ince belli seviyor bende kırmızı kasa kodu bulayım 2 3 taneeee

6 yumurta
6 servis tabağı 25 cm
marina balık servisi
marine 2 li balık servis seti gereklimi bilmiyorum servisliğim çok beyaz kahvaltılıklarım var alsammı almasammı bilemedim

bide sen naısl o kadar ucuza alcan kırmızı kasa ve r10 indirimylemi canım

canım bence 20 cm lik yeterli gibi kahvaltı için.yumurtalıkları ve tabakları al bence.2 li balık seti neye yarar hiç bilmiyorum valla

canım bence 20 cm lik yeterli gibi kahvaltı için.yumurtalıkları ve tabakları al bence.2 li balık seti neye yarar hiç bilmiyorum valla

evet doğru diyosun yumurtalıklar tabak be tuzluk biberlik süpersin çok sevincek sevgilim onunda gönlü olsun hem ben ada kzııyım denizli şelere bayılıyorm bide o balık servisliği alırım olmadı 1 tane

bugün englısh homeden plaj havlusu alcaktım lacivert ve ekru mini mini çapalar vardı duygu çok tatlılardı yaaa

evet doğru diyosun yumurtalıklar tabak be tuzluk biberlik süpersin çok sevincek sevgilim onunda gönlü olsun hem ben ada kzııyım denizli şelere bayılıyorm bide o balık servisliği alırım olmadı 1 tane

bugün englısh homeden plaj havlusu alcaktım lacivert ve ekru mini mini çapalar vardı duygu çok tatlılardı yaaa

Al canım hep çiçekli böcekli alıyoruz ki erkekler sevmiyor o tarz şeyleri.Ben de alacagım ama bardaklara karar veremdim bende.

Alsaydn canım havluları madem begendın.Ben biraz ara vermek istiyorum alım işlerine :))

X