Duygu'nun Çeyizi :))

Al canım hep çiçekli böcekli alıyoruz ki erkekler sevmiyor o tarz şeyleri.Ben de alacagım ama bardaklara karar veremdim bende.

Alsaydn canım havluları madem begendın.Ben biraz ara vermek istiyorum alım işlerine :))

ben ağustos ve eylülde hiçbişi alamıcam canım zaten sevgilimde askere gidiyorr ben gezmemde artık o yüzden alabildiğimi aldım hisarları porselenleri annemle girişcez

ağustos eylülde hep üdğündü takıydı uğraşcam o yüzden zorunlu ara veriyorum bide ayda 500 600 kenara atmaya çalşyorm belim bükülmesin

ben derim ki fincanalrı almaa

mudodakiyle beraber 12 kişimi olcak seninkilerr

ben ağustos ve eylülde hiçbişi alamıcam canım zaten sevgilimde askere gidiyorr ben gezmemde artık o yüzden alabildiğimi aldım hisarları porselenleri annemle girişcez

ağustos eylülde hep üdğündü takıydı uğraşcam o yüzden zorunlu ara veriyorum bide ayda 500 600 kenara atmaya çalşyorm belim bükülmesin

ben derim ki fincanalrı almaa

mudodakiyle beraber 12 kişimi olcak seninkilerr

Asker yolu beklemek çok zor Allah şimdiden ikinize de yardım etsin.Ben geçen sene atlattım çok şükür.Mudodakini karıstırmıyorum canım ben bunu kahvaltı için kullanmak için alacagım.Mudodakilerle de yeri gelir kullanırım.Mudo takımım 4 kişilik benim.Fincanlar olmadan da kahvaltı takımı havasında olmaz gibi geliyor bana

Asker yolu beklemek çok zor Allah şimdiden ikinize de yardım etsin.Ben geçen sene atlattım çok şükür.Mudodakini karıstırmıyorum canım ben bunu kahvaltı için kullanmak için alacagım.Mudodakilerle de yeri gelir kullanırım.Mudo takımım 4 kişilik benim.Fincanlar olmadan da kahvaltı takımı havasında olmaz gibi geliyor bana

canım askerlik zor ama ben 3 ay görmeden dayanabildim 6 ay gitse bile 1.5 ayda bir gider gelirim uzak yakın farketmyor telefonla konuşamıcaz diye sorun ediyorum

bilmiyorum canım günlük gibi kullanabilirim fincandan bol birşeyim olmucak o kadar yerimde olmucak o yüzden ficnansız alcam anneciğimde kullanamazdı fincanları yepis yeni bir ben seviyorum fincan ama durmalıyım artık

alcam büyük bir ihtimal akşama kalırsalar

bide 20 cm küçük değilmidir istanbul serisini biliyormusun aynı onun gibi tabakları yada klask kek pasta tabağyla aynı ebat 20 acaba ben abartyormuyum 25 diyrek yahu sonuçta 6 kişi ve ne kadar çeşit olcak 50 çeşit olmucak kahvaltı ve o tabak dolsa yeter ay duygu saol yaa

Son düzenleme:
canım askerlik zor ama ben 3 ay görmeden dayanabildim 6 ay gitse bile 1.5 ayda bir gider gelirim uzak yakın farketmyor telefonla konuşamıcaz diye sorun ediyorum

bilmiyorum canım günlük gibi kullanabilirim fincandan bol birşeyim olmucak o kadar yerimde olmucak o yüzden ficnansız alcam anneciğimde kullanamazdı fincanları yepis yeni bir ben seviyorum fincan ama durmalıyım artık

alcam büyük bir ihtimal akşama kalırsalar

Canım uzak kalmak çok farklı asker psikolojisiyle ugrasmak çok çok farklı.Zamanı gelince anlarsın demek istediklerimi.İnş iyi bir yere çıkar askerliği.Benim erkek arkadasım İstanbulda yaptı ama çok zorlandı.Neyse :))

Bende aksama evde karar verecegım daha dogrusu kırmızı kasa kodu bulunca :))Ya da olmadı yine kellogs almam gerekecek

Canım uzak kalmak çok farklı asker psikolojisiyle ugrasmak çok çok farklı.Zamanı gelince anlarsın demek istediklerimi.İnş iyi bir yere çıkar askerliği.Benim erkek arkadasım İstanbulda yaptı ama çok zorlandı.Neyse :))

Bende aksama evde karar verecegım daha dogrusu kırmızı kasa kodu bulunca :))Ya da olmadı yine kellogs almam gerekecek

:KK1::KK1::KK1::KK1:aklımdan kelogs almak geçiyordu tamda sen yazdın kuzum

doğru diyorsun yaşamadan bilemicem inşallah iyi yere çıkarda rahatça atlatırzzzz canım

Kızlar ben şöyle almayı öneriyorum;

hesaplarsak;
6 tane 20 cm 29,94 tl
1 tuzluk biberlik 8,99 tl,
6 çay fincan seti 38,99 (aslında biz kupada içeriz kararsızım bu konuda)
4 adet kupa 23,98 tl

Tam 101,90 tutuyor 50 lira indirimle 51,90 tl ye gelecek süper fiyat cidden :)) canım ben yumurtalık almayacağım kullanmayız onu çünkü :)))

Diğer bernardodan da şekerliği alırım ohhh miss gibi kahvaltı takımı işte değil mi ama :))

Son düzenleme:
Kızlar ben şöyle almayı öneriyorum;

hesaplarsak;
6 tane 20 cm 29,94 tl
1 tuzluk biberlik 8,99 tl,
6 çay fincan seti 38,99 (aslında biz kupada içeriz kararsızım bu konuda)
4 adet kupa 23,98 tl

Tam 101,90 tutuyor 50 lira indirimle 51,90 tl ye gelecek süper fiyat cidden :)) canım ben yumurtalık almayacağım kullanmayız onu çünkü :)))

Diğer bernardodan da şekerliği alırım ohhh miss gibi kahvaltı takımı işte değil mi ama :))

Ama iki hesaptan almak gerekecek ve ikiye bölünmüyor 50 50 diye onu düşünemedim ben çek bulmak lazım :KK43:( Duygucum yardım :)) Yap bir doğum günü hediyesi ne yapabiliriz :))

Ama iki hesaptan almak gerekecek ve ikiye bölünmüyor 50 50 diye onu düşünemedim ben çek bulmak lazım :KK43:( Duygucum yardım :)) Yap bir doğum günü hediyesi ne yapabiliriz :))

Canım hep birlikte kod satın alacagız başka çaremiz yok.Ben elimdekini de vermiştim çünkü Ekin arkadasa.Şimdi yana yana arıyorum.Hep birlikte alalım kaç tane lazımsa.Adamla pazarlık edeyim :))

ben en olmadı kupa yada fincan arasında kararsız kalcam ama fincan almıcam jardinde açelyada ve klasik yemek takımında fincanlar olcak zatn sonra evde yer bulamıcam o kadar çok kupa olcak ki çeyizimde sonra üzülürüm kullanamazsam

nasıl alıyorsun duygu kırmızı kasa kodlarını nasıl alabiliryoruz ne kadara alıyoruz canım

bernardoda fiks kahvaltı tabakları 20 cm ayy kızlar iyikide varsınız nasıl aç gözlüyüm 25 alcaktım

bende kod istiyoruum alabilirmiyiz acebaa

yapabiliyorum kime havale yapcam mail atarmısın mail adresimi biliyomusun canım bir sisteme gireyim bakayım

Canım sen nerden havale yapabiliyorsun onu söyle bende adamdan bilgilerini isteyecegım o kodu verince bende sana mesajla yollarım.Kaç tane kod istiyorsun canım tanesi 5 tl ymiş

Canım sen nerden havale yapabiliyorsun onu söyle bende adamdan bilgilerini isteyecegım o kodu verince bende sana mesajla yollarım.Kaç tane kod istiyorsun canım tanesi 5 tl ymiş

ben 1 tane istiyorum bide r10 var yeter herhalde

şimdi ben vakıf interaktif hesabmdan yapcam canm vakıfbankasından yani

Son düzenleme:
X