Duygu'nun Çeyizi :))

Artık bir şey almayacagım :)))

Fırın kabım 33 cm.45 tl indirim kullandım ve 31.88 e aldım ikisini.Sadece fırın kabı 37 tl ydi zaten servislikler bedavaya geldi :))

$Biev 33 cm fırın kabı-16-horz.jpg Eki Görüntüle 468115 Eki Görüntüle 468114

Son düzenleme:
Kendim de çeyiz hazırlığında olduğumdan sürekli bakıyorum çeyizlerini paylaşanlara ama gördüklerimin içinde en güzellerinden seninkiler güle güle kullan tatlım allah hayırlısıyla oturmayı nasip etsin..

Kendim de çeyiz hazırlığında olduğumdan sürekli bakıyorum çeyizlerini paylaşanlara ama gördüklerimin içinde en güzellerinden seninkiler güle güle kullan tatlım allah hayırlısıyla oturmayı nasip etsin..

Çok mutlu oldum böyle düşündüğünüz için,begenmeniz çok sevindirdi beni.İnşallah sizde sağlıkla mutlulukla kullanırsınız aldıklarınızı.Tekrardan teşekkür ederim.

ben ara verdim aklıma geldi bi bakayım kimler neler almış dedim belki heves gelir :))
Canım bende almıcam deyip dayanamayıp alıyodum ama bana bi şeyler olmuş hiç ilgimi çekmez oldu

ben ara verdim aklıma geldi bi bakayım kimler neler almış dedim belki heves gelir :))
Canım bende almıcam deyip dayanamayıp alıyodum ama bana bi şeyler olmuş hiç ilgimi çekmez oldu

Neden öyle oldu canım?Valla bana da biraz soğuma gelmesi lazım ama gelmiyor :)) Bende alıyorum bir şeyler kendi çapımda :))

Neden öyle oldu canım?Valla bana da biraz soğuma gelmesi lazım ama gelmiyor :)) Bende alıyorum bir şeyler kendi çapımda :))

bilmiyorum valla :) hatta kartım müsait olsun kesin alıcam dediğim Hisar tencere setini çaydanlığı ve cezve takımıyla beraber alabilecek rahatlıktayım almıyorum düşün o derece... :44:

aslında teyze olacağım diye bebek ürünlerine kaydı gönlüm sanırım bi o kampanyalara göz atmaya başladım :emir_bebek:

bilmiyorum valla :) hatta kartım müsait olsun kesin alıcam dediğim Hisar tencere setini çaydanlığı ve cezve takımıyla beraber alabilecek rahatlıktayım almıyorum düşün o derece... :44:

aslında teyze olacağım diye bebek ürünlerine kaydı gönlüm sanırım bi o kampanyalara göz atmaya başladım :emir_bebek:

Yeniden gelir hevesin merak etme canım.Acelemiz de yok aslında ama biz kampanyaları görünce dayanamıyoruz.Nedense çok almak istedigim bir şeyde olsa indirimli kampanyalı olmayınca beni cezbetmiyor :))
Teyze olacagın için de kutlarım seni.

Yeniden gelir hevesin merak etme canım.Acelemiz de yok aslında ama biz kampanyaları görünce dayanamıyoruz.Nedense çok almak istedigim bir şeyde olsa indirimli kampanyalı olmayınca beni cezbetmiyor :))
Teyze olacagın için de kutlarım seni.

aynen benimde hiç acelem yok :) ayrıca teşekkür ederim kızımız Kasım başında gelecek Allah'ın izniyle..:KK16:

Son düzenleme:
Markafoni Bernardo Kampanyasından Aldıklarım
Marin desenli ürünleri Mudo yemek takımımla uyumlu diye aldım
tabaklardan 2 küçük 1 büyük aldım ortaya servis için kullanırım dedim tüm aldıklarım 23 tl tuttu

$6926426298804_0_304x424.jpg $6926426298866_0_304x424.jpg $6926426298934_0_304x424.jpg $6926426300453_0_304x424.jpg

Bunu da Migrostan aldım fiyatı 15.9 tl

$24072012807.jpg

$Mudo-58 tl-horz.jpg $Esse çay Fincanlarım-39-horz.jpg

Son düzenleme:
Çok güzeller güle güle kullan canım yas kaç bu arada ben başlamak istiyorum herkes erken diyo

X