Duygu'nun Çeyizi :))

canım sen nasıl aldın 6.caddeden nevresimi kargo ve ürünün yarısı bedava diyor ama sipari tutarı 106 tl diyr düşmedi kampanyayı ben mi yanlış anladım aca sen çeklerinle falan mı aldın

Duygucum Jua ve Minimal nevresimlerin çok güzel. Kazançlı alışveriş olmuş senin için:)

Minimal'in o nevresimini seviyorum geçen hatta bi dizide görmüştüm arkadaşımda otururken refleks olarak aaa minimal dedim kız da güldü

Güzel günlerde kullan inşallah canım.

Canım benim çok teşekkür ederim begenmene çok sevindim.Bende çok begenıyorum minimal nevresimi.Jua daha gelmedi gelince onu da begenırım heralde beyaz sonucta.
Aynen bende televizyonda hangi nevresimi görsem markasını söylüyorum alışkanlık oldu heralde :))
İnşallah hepimiz aldıklarımızı mutlu mesut kullanırız.

canım güle güle kullan uyguna almıştın oldun nevresimini. minimal olanı nerden aldın canım? o modeli bende çok beğeniyorum ama 5tane nevresim takımım var bide englısh homedan almak isteiğim var bikaç tane ordan alıcam çok olmasın

Canım teşekkür ederim.Minimalı yeni almadım canım sadece düzenlemek için resmini koydum diğer beyazı dün aldım altıncı cadde sitesinden.Benim de 5 tane felan oldu ama birini saymıyorum 4 tane var sayılır 4 ü de pamuk saten oldu.2 tane daha almayı düşünüyorum biri koyu renk olacak ama diğerini düşünmedim :))

Aynen canım, bir ara nevresim görmekten nevrim dönmüştü Ara verdim nevresime.
Jua gayet iyi zaten huzurla uyuyun içinde nevresiminizin
Amin tatlım, musmutlu kullanalım inşallah. :109:

Aynen canım, bir ara nevresim görmekten nevrim dönmüştü Ara verdim nevresime.
Jua gayet iyi zaten huzurla uyuyun içinde nevresiminizin
Amin tatlım, musmutlu kullanalım inşallah. :109:

İnşallah mışıl mışıl uyuruz canım :) Valla ben deliksiz uyurum,az uyusam da uykum geldiğinde kimse tutamaz beni :)) Sabahta erkenden hortlarım.Beyaz nevresimi çok seviyorum tertemiz ohhh mis gibi

Gülçinciğim bnm mesaim doldu canım şimdi çıkıyorum kaldıgımız yerdn yarın devam ederiz.Msn den ekledim ben seni cnm face te varsa ordan da eklerim rahat rahat konusuruz.öptüm şekerim

canım yeni aldığın çeyizlerin hayırlı olsun. valla o beyaz nevresimi bende alıcaktım ama ben karar verene kadar bitmişti. neyse senin kısmetinmiş güle güle kullan

canım yeni aldığın çeyizlerin hayırlı olsun. valla o beyaz nevresimi bende alıcaktım ama ben karar verene kadar bitmişti. neyse senin kısmetinmiş güle güle kullan
Ben de çok kararsızımdır ama onu hemen almak istedim kart bilgilerimi yazdım tıkladım gitti.50 tl ye jua ve pamuk saten bulabilecegımı sanmıyorum hem de beyaz nevresim istiyordum iyi oldu.Keşke sende alsaydın canım
Canim galiba iki indirim birlestirilemiyormus ben de o yuzden fyonk ceklerini kullanayim dedim
Evet canım iki çek birleşmiyor,sende ev babetinden almıssın güle güle kullan

kampanyanın uzaması ve beyaz nevresimin tekrardan var gözükmesi sayesinde dün bende aldım çok mutluyum burdaki çoğu kişi aynı nevresimden almış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…