Duygu'nun Çeyizi :))

diğerleride güzel ama pembe ve gri çok güzelmiş aldıklarını güle güle kullan markası linens galiba :26: (burdan gri gibi görünüyordu vizon rengiymiş) bende mi alsam :26:

Son düzenleme:
diğerleride güzel ama pembe ve gri çok güzelmiş aldıklarını güle güle kullan markası linens galiba :26: (burdan gri gibi görünüyordu vizon rengiymiş) bende mi alsam :26:

Evet canım markası linens.İlk resimdekinin grisini ikinci resimdekinin de pembesini aldım cnm.Begenırsem pembenin grisini de alırım belki bir gelsin de.Vizon diyor cnm ben onu almadım pembesini aldım çok şeker geldi bana pembe rengi

Son düzenleme:
Canım aldıkların çok güzel bende misafir havlusu aldım pazar günü english homedan %25 indirimliydi aldım iki] tane :)

Bu arada mesaj kutun doluymuş Gülçincim
Yazdıgım mesaj buydu :))

Vallahi aklıma geldin acaba neden girmiyor dedim.Tam o arada senden msj geldi
Almayı düşünüyorsan fırsat magazasından alabilirsin cnm ben çok begendım :)) demiştim

Bunun gül kurusu ve lila renginden birer tane aldım cnm :) Çok şirin yakından :)

Bu arada mesaj kutumu boşalttım :)

Eklentiler

• $ef29df3b-f565-4f22-9955-724b60c311dc.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 57
Bunun gül kurusu ve lila renginden birer tane aldım cnm :) Çok şirin yakından :)

Bu arada mesaj kutumu boşalttım :)

Sade ve güzelmiş.Her zaman sade şeyleri severim ben zaten :)
Ben de bir kaç tane el havlusu alırım diyorum.Aslında çok kullanmasam da hosuma gidiyorlar.Bir de banyo havlusu alıcam misafir için.Bir tane Taçtan almıstım 2 tane olsun

cANIM NASIL O KADAR UCUZA MAL ETTİN NERDEN BU ÇEK YİNE HAYIRLI OLSUN :)

Canım fikirmetre diye bir site var orada anket doldurunca çek veriyor bende doldurmustum kargo bedavayı beklıyordum bugün de kargo bedava ve bunu aldım.Başka ne alsam diye bakıyorum.Çeyiz için bişe yok :S

Canım fikirmetre diye bir site var orada anket doldurunca çek veriyor bende doldurmustum kargo bedavayı beklıyordum bugün de kargo bedava ve bunu aldım.Başka ne alsam diye bakıyorum.Çeyiz için bişe yok :S

ayy ordan benimde çekim vardı madem kargoda bedava bakıyım hemen
teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…