Duygu'nun Çeyizi :))

güle güle kullan canım : )
bende pembesinden aldım ve gece kremi :KK52:
1 tane çek kaldı kullansammı sonraya mı saklasam bilemedim :26:

Sende güle güle giy canım,çok ucuza aldık o yüzden yazın giyer atarım dedim :))

ohh çiftter çifter ayakkabılar alınmış :KK52: sanırım çeyiz alışverişine ara verildi :KK53: iyi de olmuş birazda yaz alışverişi yapmak lazım di mi :KK9: iyi günlerde giy :KK16:

Teşekkür ederim canım çeyize ara vermek degılde sitede başka alınacak bir şey bulamadım bende bunları aldım.Yazın bu tür ayakkabılar rahat oluyor.Kardesımde giyer diye alayım dedim.Ben pembe alacaktım o kırmızı güzel dedi bende ikisini de aldım gitti.

Bunları da evimisterden çekimle aldım.Çek boşa gitmesin dedim.Hepsi 26.79 tl tuttu.Pahalı mı bilmiyorum valla :))
İlk resimdeki 6 parça hepsinden 2 şer adet var.Sondaki su bardaklarını evde kullanıyoruz çok hoşuma gidiyor.

$Pa%C5%9Fabah%C3%A7e-Pa%C5%9Fabah%C3%A7e-6_l%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-Kapakl%C4%B1-Saklama--S.jpg

Son düzenleme:
Şık ve zarif tasarımlarıyla sofranızı süsleyen Paşabahçe ürünlerinde geçerli 15 TL değerindeki hediye çeki Perabulvari.com'dan 3 TL!

Canım bunu gördün mü grupanya da? Gerçi evimisterden almışsın :)

Canım iyi almışsın bence güle güle kullan.
Teşekkür ederim cnm tereyaglıklarımız aynı oldu :)) Bak nasıl takip ediyorum seni :KK52:

Şık ve zarif tasarımlarıyla sofranızı süsleyen Paşabahçe ürünlerinde geçerli 15 TL değerindeki hediye çeki Perabulvari.com'dan 3 TL!

Canım bunu gördün mü grupanya da? Gerçi evimisterden almışsın :)

Evet canım gördüm ama oradan almaktansa bu şekilde daha mantıklı geldi.Sonucta cekin süresi dolacaktı ve ben alacak bir şey bulamadım başka

Ben sadece bu iki hamam seti var sanmıstım daha varmıs :)) İçinden güzelini seçip alıcam.Çünkü aynısı 65 tl

$cırclelilabeyaz_1.jpg $cırclelilabeyaz_3.jpg $classysomonsutlukahve_1.jpg $classysomonsutlukahve_3.jpg

Son düzenleme:
bence dalmaçyalı battaniye, kristal havlunun kalitesi nasıldır o konuda pek bir bilgim yok.bu fiyatlar nerede peki?

bence dalmaçyalı battaniye, kristal havlunun kalitesi nasıldır o konuda pek bir bilgim yok.bu fiyatlar nerede peki?

Canım kristal taç ın yan ürünü ve annemin yatak örtüsü var bu markadan gayet kaliteli.Zaten herkes yorganını felan alıyor.Ben misafir için düşünüyorum hamam setini zaten.Fiyatlar çeyizevinde şu anda indirimde

çeyizevi çekimi kullanıyım dedim ekru kahve hamam takımları güzelmiş ama kalmamış galiba sitede göremedim:KK14: yoksa hepsini sen mi aldın :26:

X