- 24 Şubat 2012
- 169
- 43
- Konu Sahibi duygu_onur
Kızlar Trendyol dan 20 tl lik çekle ne alsam?Bu tepsiyi alayim mi sizce?
Eki Görüntüle 384165
çok güzel gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Trendyol dan 20 tl lik çekle ne alsam?Bu tepsiyi alayim mi sizce?
Eki Görüntüle 384165
çok güzel gerçekten
Canım aldıklarını inceledim de 5-6 ayda ne çok şey almışsın. hepsi de çok güzeller. İnşallah kpss de çok iyi geçer sevdiceğinle her şey gönlünüzce olur
Güle güle kullan canım,seninki de çok güzelmiş. Topiğime cevap yazdım sorduğun soruya. Buraya da yazmıyorum :).
Teşekkür ederim cnm,ben senden önce davrandım topiğini okudum cvb bile yazdım :)))
Gördüm:).Güle güle kullanalım ikimiz de. Senden önce elime ulaşır ve nete girme imkanım olursa yorum yaparım ürün hakkında.
güle güle kullan
Porland Kaya Maya tepsim geldi kızlar,çok güzel epeyde büyük.Renkleri resimdekinden çok daha canlı.İyi ki almışım :)))
Güle güle kullan canım.
Ya bu arada resimler ilk mesajda nasıl toplanıyor. Mesaj düzenleme panelinden eklenti ekle diyorum ama izin vermiyor. Bilgi verebilir misin acaba ?
Teşekkür ederim cnm.
İlk sayfaya geliyorsun mesaj düzenleme panelini tıklıyorsun oradan insert image -from url sonra da eklemek istediğin resmin url sini oraya kopyalayıp alttaki işareti kaldırıyorsun.resmin url sini de eklediğin sayfadan alabilirsin sağ tuşu tıklayıp resmin url sini kopyala de oradan url yi al sonra dediklerimi uygula.Çok karışık gibi anlattım ama çok kolay aslında