Duygu'nun Çeyizi :))

Evimister den aldıgım Korkmaz kepçe,kaşık ve kevgirim
3 ünü 27 tl ye aldım dün kargoya verilmiş bile :))

Canım aldıklarını inceledim de 5-6 ayda ne çok şey almışsın. hepsi de çok güzeller. İnşallah kpss de çok iyi geçer sevdiceğinle her şey gönlünüzce olur

Canım aldıklarını inceledim de 5-6 ayda ne çok şey almışsın. hepsi de çok güzeller. İnşallah kpss de çok iyi geçer sevdiceğinle her şey gönlünüzce olur

Canım benim güzel dileklerin için çook teşekkür ederim.İnşallah dediğin gibi sınavımız iyi geçer.Aldıklarımı begenmen de çok mutlu etti beni aslında 5-6 ay yazdım ama çogunu geçen ay aldım.İlk alışverişim 5-6 ay önce bir nevresimle başladı :)) Yavaş yavaş kendi bütçemle almaya çalışıyorum kendimi zorlamadan.Aldıklarımın hepsini çok uyguna aldım diyebilirim hepsini kampanyalarla alıyorum.Devamı da gelir inş cnm :))

Düzenleme.........

Eklentiler

• $Porland Kaya Maya Tepsi-13-horz.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 207
Son düzenleme:
Porland Kaya Maya tepsim geldi kızlar,çok güzel epeyde büyük.Renkleri resimdekinden çok daha canlı.İyi ki almışım :)))

Porland Kaya Maya tepsim geldi kızlar,çok güzel epeyde büyük.Renkleri resimdekinden çok daha canlı.İyi ki almışım :)))

Güle güle kullan canım.
Ya bu arada resimler ilk mesajda nasıl toplanıyor. Mesaj düzenleme panelinden eklenti ekle diyorum ama izin vermiyor. Bilgi verebilir misin acaba ?

Güle güle kullan canım.
Ya bu arada resimler ilk mesajda nasıl toplanıyor. Mesaj düzenleme panelinden eklenti ekle diyorum ama izin vermiyor. Bilgi verebilir misin acaba ?

Teşekkür ederim cnm.
İlk sayfaya geliyorsun mesaj düzenleme panelini tıklıyorsun oradan insert image -from url sonra da eklemek istediğin resmin url sini oraya kopyalayıp alttaki işareti kaldırıyorsun.resmin url sini de eklediğin sayfadan alabilirsin sağ tuşu tıklayıp resmin url sini kopyala de oradan url yi al sonra dediklerimi uygula.Çok karışık gibi anlattım ama çok kolay aslında

Sağ ol canım iyi kötü yaptım bir şeyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…