Duygu'nun Çeyizi :))

Canım cemile serisinin nesi kaldı ki başka öyle işime yarayacak?Remington da da istediğim saç kurutma makinesi indirimde değil.Seramik tavam da var :)
Ben de korkmazın sarımsak ezicisini,çırpıcısını,patates ezici ve dondurma kaşıgını aldım.Her gün birini yolluyorlar,farklı yerlerden tedarik ediliyormus hepsi.Ama ürünler çok kaliteli.Korkmaz dan devam mı etsem acaba servis gereçlerine,bilemedim.

Canım keşke bu kadar yorumlardan etkilenmeseydin :))Çünkü ben evimisterden eve elektrikli süpürge,oxo rende,kalpli tava aldım.Kendime de seramik tava setimi,rendemi,korkmaz servis gereçlerimi,kalpli tavamı,sarev kena pamuk saten nevresimimi aldım.Hepsi de hiç sorun çıkmadan elimde oldu.Zannedersem bende evimisterin şanslı müşterilerindenim :)))

hadi yaa :) neyse o zaman tekrar bakmaya başlarım çok kafama yatan bir şey olursa denerim şansımı :KK34:

Canım teşekkür ederim de nerden yaptın alışverişi :)))
Kazandıgım çekten haberim bile yok canım :KK1:

NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri .ben bugün alışveriş yaptım.gayet uygun geldi.sarev 2 yastık ve çift kişil yorgan.taç yatak örtüsü polo nevresim tak.kahvaltı tepsisi.hamam seti 300.00 TL'ye geldi.kapıda ödemeye %5 indirim.bakalım p.tesi gelecek sbırsızlanıyorum :)ha bi de taç masa örtüsü hediye :)
sence nasıl cnm ?uyguna mı almışım:18:

Son düzenleme:
Canım teşekkür ederim de nerden yaptın alışverişi :)))
Kazandıgım çekten haberim bile yok canım :KK1:

.ben bugün alışveriş yaptım.gayet uygun geldi.sarev 2 yastık ve çift kişil yorgan.taç yatak örtüsü polo nevresim tak.kahvaltı tepsisi.hamam seti 300.00 TL'ye geldi.kapıda ödemeye %5 indirim.bakalım p.tesi gelecek sbırsızlanıyorum :)ha bi de taç masa örtüsü hediye :)
sence nasıl cnm ?uyguna mı almışım:18: NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri

NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri .ben bugün alışveriş yaptım.gayet uygun geldi.sarev 2 yastık ve çift kişil yorgan.taç yatak örtüsü polo nevresim tak.kahvaltı tepsisi.hamam seti 300.00 TL'ye geldi.kapıda ödemeye %5 indirim.bakalım p.tesi gelecek sbırsızlanıyorum :)ha bi de taç masa örtüsü hediye :)
sence nasıl cnm ?uyguna mı almışım:18:

Canım sonradan anladım nereden alışveriş yaptıgını.Bence gayet uygun yani bayagı şeyini de halletmiş oldun böylelikle.Kötü ürünlerde yok içinde.Pazartesi geldiğinde yorumlarını paylaş canım bizimle.O siteden alışveriş yapan herkes çok memnun seninde öyle olacagını düşünüyorum.Aldıklarını mutlulukla kullanırsın inşallah

Canım sonradan anladım nereden alışveriş yaptıgını.Bence gayet uygun yani bayagı şeyini de halletmiş oldun böylelikle.Kötü ürünlerde yok içinde.Pazartesi geldiğinde yorumlarını paylaş canım bizimle.O siteden alışveriş yapan herkes çok memnun seninde öyle olacagını düşünüyorum.Aldıklarını mutlulukla kullanırsın inşallah

US Polo ift Kilik Ranforce Nevresim Takm - Redfield | Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
Ta Emily Hamam Seti Karamel-Kahve | Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
U.S. Polo Kahvalt Tepsisi | Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
Ta Yatak rts ift Kiilik - Janus Pembe | Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
Sarev ift Kiilik % 100 Microfiber Beyaz Yorgan | Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
Sarev Microfiber Boncuk Silikon Yastk (50 x 70 cm) | Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
bunlar cnm. 285,00 TL'geldi bu arada :)
yorumlarını bekliyom cnm :)

US Polo ift Kilik Ranforce Nevresim Takm - Redfield | Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
Ta Emily Hamam Seti Karamel-Kahve | Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
U.S. Polo Kahvalt Tepsisi | Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
Ta Yatak rts ift Kiilik - Janus Pembe | Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
Sarev ift Kiilik % 100 Microfiber Beyaz Yorgan | Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
Sarev Microfiber Boncuk Silikon Yastk (50 x 70 cm) | Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
bunlar cnm. 285,00 TL'geldi bu arada :)
yorumlarınızı bekliyom cnm :)

Kızlar çay bardaklarım ve fincanlarım geldi resmen bayıldım çok güzeller,kırılmadan bana ulaştırdıgı için Güzel bir fırsat sitesine de ayrıca teşekkürler.İçine de çok hoş bir hediye kolye koymuslar :21:

$Koleksiyon Kahve Fincanı-63.jpg $Koleksiyon Çay Bardağı-32 tl.jpg

Son düzenleme:
güle güle kullan canım çok şık gerçekten :)

Canım teşekkür ederim gerçekten çok begendim.

Güle güle kullan canım bardaklarını bende çok beğeniyorum listemde var ama bakalım ne zaman benim olacaklar :KK70::KK24:

Şulecim ben de çok uzun süredir begenıyordum ve siteyi ilk defa gezerken kampanyasını gördüm ve hemen aldım.Aldığım kahve fincanları koleksiyonun kendi sitesinde 132 tlydi ben 63 tl ye aldım.

Kızlar şu şehirfırsatında satılan süspüsten çek almıstım dün alacağım şeyi seçmiştim şimdi fiyatları pahalandırdılar,daha dogrusu indirimlerini geri çekmişler.Alacagım şey buydu
$GF000137-300x300.jpg
o zaman 7.90 a alacaktım şimdi 19.9 a alacagım o yüzden vazgeçtim gibi
Bunlardan hangisini al dersiniz peki?

$GF000148-160x160.jpg $GF000141-160x160.jpg $GF000144-160x160.jpg $GF000145-160x160.jpg $GF000147-160x160.jpg $GF000140-300x300.jpg $GF000143-300x300.jpg $GF000142-300x300.jpg

Son düzenleme:
Kızlar şu şehirfırsatında satılan süspüsten çek almıstım dün alacağım şeyi seçmiştim şimdi fiyatları pahalandırdılar,daha dogrusu indirimlerini geri çekmişler.Alacagım şey buydu
Eki Görüntüle 381673
o zaman 7.90 a alacaktım şimdi 19.9 a alacagım o yüzden vazgeçtim gibi
Bunlardan hangisini al dersiniz peki?

Canım ben de bu dikil kutusunu beğenmiştim ama çek almadım. Bence ilk 4 güzel. bu arada hala davet gelmedi anlayamadım :)

Canım ben de bu dikil kutusunu beğenmiştim ama çek almadım. Bence ilk 4 güzel. bu arada hala davet gelmedi anlayamadım :)

Canım bosver sen üye ol zaten 100 tl ve üzerinde kullanılıyormus ben ordan o kadarlık bir şey almam zaten :))
Yine de düşüncen için çok teşekkür ederim Gülçincim

X