- 12 Kasım 2023
- 57
- -22
-
- Konu Sahibi sevdademirer8
Çok haklısınız. Adamı manipüle etmeye çalıştım sonra da burada gelip ühüğğğğ benimle evlenmedi diye ağladım. Bu kadar basitim zaten. Adama defalarca kez rest çektim. İzin ver gideyim dedim defalarca. Adam seni kaybetmek istemiyorum dedi yine defalarca.Adam size bir sey yapmamis ki. En bastan evlilikle ilgili fikirlerini biliyormussunuz. Adami evlililik icin manipule etmeye calisan siz olmussunuz. Bosuna kendinizi doldurmayin. Fikir ayriligi yasayip ayrilmissiniz. Adam size ah alacak bir sey yapmamis.
Ben becerdim sen beceremedin ama. Daha kendini doğru ifade edemiyorsun. Sanıyorum çok insan tanımadığın, çok ortam görmediğin için analiz edemiyorsun pek karşına çıkan insanları. Böyle saçma sapan bir ilişki yaşaman da bu yüzden. Tavsiyem biraz sosyalleşmen yönünde.Siz de benim iki cümlemden karakter analizi yaptınız ama? Sİze uymadı mı?
Tavsiyenizi dikkate alacağım. Peki bir insanın erkek kadın fark etmeksizin duygularla oynamasına ne diyeceksiniz? Ona da cevabınız var mı?Ben becerdim sen beceremedin ama. Daha kendini doğru ifade edemiyorsun. Sanıyorum çok insan tanımadığın, çok ortam görmediğin için analiz edemiyorsun pek karşına çıkan insanları. Böyle saçma sapan bir ilişki yaşaman da bu yüzden. Tavsiyem biraz sosyalleşmen yönünde.
Onu evlilige isindirmak icin elimden geleni yaptim, yavru ceylani korkutmamaya calistim yazan siz degil misiniz? Bu ne demek? Bayagi hesap kitap plan program dahilinde adamin fikrini degistirmeye ugrasmissiniz iste.Çok haklısınız. Adamı manipüle etmeye çalıştım sonra da burada gelip ühüğğğğ benimle evlenmedi diye ağladım. Bu kadar basitim zaten. Adama defalarca kez rest çektim. İzin ver gideyim dedim defalarca. Adam seni kaybetmek istemiyorum dedi yine defalarca.
Seviştin mi dedik diye kendinden geçerek çıldıran sen köyümüze dönecek olan bizYazık kafanıza. Muhatap olmak istemiyorsanız köyünüze geri dönün.
Oynatmayın efenim duygularınızla. Ki konunuzda duygularla oynama da yok ama hadi siz öyle hissediyorsunuz diye öyle diyelim. Aklınız yok mu kendinizi, duygularınızı koruyamıyor musunuz?Tavsiyenizi dikkate alacağım. Peki bir insanın erkek kadın fark etmeksizin duygularla oynamasına ne diyeceksiniz? Ona da cevabınız var mı?
Adam zaten ciddi olalım dedi. Her seferinde evlilik lafını açsaydım benden ışık hızıyla uzaklaşacaktı.Onu evlilige isindirmak icin elimden geleni yaptim, yavru ceylani korkutmamaya calistim yazan siz degil misiniz? Bu ne demek? Bayagi hesap kitap plan program dahilinde adamin fikrini degistirmeye ugrasmissiniz iste.
Hanımefendi yazdıklarımda bana karşı kullanacağınız bir şey yok farkında mısınız? Size cevap vermemin sebebi bunu fark etmenizi sağlamak. Adam benimle ciddi bir yola girdiği için suyu iyice bulandırmamak açısında evlilik meraklısı gibi gözükmemek adına ona evlilik lafı edip durmadım. Zaten yolumuz niyetimiz belli. sürekli aynı şeyi söyleyip niye onu rahatsız edeyim.Onu evlilige isindirmak icin elimden geleni yaptim, yavru ceylani korkutmamaya calistim yazan siz degil misiniz? Bu ne demek? Bayagi hesap kitap plan program dahilinde adamin fikrini degistirmeye ugrasmissiniz iste.
Kadınlar kulübü sayesinde ben de öğrendim burada her şeyi merak etmeyin. En saf insan bile burada şeytan kesilir.Peki cinsellikle alakası olmayan konu sahibi fb nin ne olduğunu ilk seferde nasıl anladıyanlış anlamayın konu sahibi baya gün görmüş bir insansınız belli ki, ben bir kaç konuda daha gördüğümde fb yi facebook sanmıştım.
Yeni üyesiniz, kaçıncı üyeliğiniz bu?Kadınlar kulübü sayesinde ben de öğrendim burada her şeyi merak etmeyin. En saf insan bile burada şeytan kesilir.
Çünkü sizin aklınız fikriniz seks -sevişmek olmuş.Seviştin mi dedik diye kendinden geçerek çıldıran sen köyümüze dönecek olan biz
Üye olmaksızın konular okunabiliyor saygılarımla.Yeni üyesiniz, kaçıncı üyeliğiniz bu?
Bakın gerçekten samimi olarak söylüyorum, düşünün fbnin fuckbuddy olduğunu epey geç anlayan bir insan olarak ; sizin yazdıklarınız ilk başta takılmak derken seks amacıyla bir araya geldiğiniz izlenimi yaratıyor. Koca koca insanlar whatsapptan iyi geceler, günaydın demek için bir araya gelmez ki. Ciddi düşünmüyorduk evlilik istemiyorduk derken ne anlamamızı bekliyordunuz?Kadınlar kulübü sayesinde ben de öğrendim burada her şeyi merak etmeyin. En saf insan bile burada şeytan kesilir.
Güzel kardeşim sen TAKILMAK için başladık yazdın, sonrasında arkadaştık ama sevgili gibi TAKILIYORDUK yazdın. Bunlar yetmedi fuckbuddy yorumlarına hayır aramızda cinsellik yoktu demek yerine yok yeaaa öyle değildi tarzında bir yorum yaptın. Ne anlasaydık????Çünkü sizin aklınız fikriniz seks -sevişmek olmuş.
Ben yine bir bildireyim baksınlar. Saygılarımla.Üye olmaksızın konular okunabiliyor saygılarımla.
İstediğiniz gibi anlamamanızı bekliyorum. Yazdıklarımda cinsellikle ilgili tek ifade yok.Bakın gerçekten samimi olarak söylüyorum, düşünün fbnin fuckbuddy olduğunu epey geç anlayan bir insan olarak ; sizin yazdıklarınız ilk başta takılmak derken seks amacıyla bir araya geldiğiniz izlenimi yaratıyor. Koca koca insanlar whatsapptan iyi geceler, günaydın demek için bir araya gelmez ki. Ciddi düşünmüyorduk evlilik istemiyorduk derken ne anlamamızı bekliyordunuz?
Lütfen bildirin.Ben yine bir bildireyim baksınlar. Saygılarımla.