- 12 Kasım 2023
- 57
- -22
-
- Konu Sahibi sevdademirer8
Yahu banane ben namus bekçisi miyim, sadece yazdığınız öyle anlaşılıyordu. İnandırıcı gelmemesi için bir sebep yok kisanki birileriyle cinsellik yaşayın diye kafanıza silah dayadık.
yakasından düştüm merak etmeyin şehir değiştim telimi değiştimİstemiyorsa istemiyordur. Kimseyi bir seye ikna etmek için uğraşmayın. O mallığı herkes yapıyor hayatta bir kere. Sevmek istemeyen sevmiyor evlenmek istemeyen de evlenmiyor. Yaşadık karşim dibine kadar yaşadık.Adamın yakasından düş seni seveni değer vereni bul.
İyi senin adına sevindim şuan.yakasından düştüm merak etmeyin şehir değiştim telimi değiştim
Tekyorumlanasılgünahkarolurum.com fjfjfjkddkdkddmSeks.Sevişmek.Ön sevişme.Orgazm.Nirvana.Öpüşmek. Koklaşmak.
Seks seks seks sevişmek seks yapmak birliktelik fük badi.
Cinsellik.
Cinsel hayat.
fük badi demiş miydim.
Fb facebook değilmiydi yaPeki cinsellikle alakası olmayan konu sahibi fb nin ne olduğunu ilk seferde nasıl anladıyanlış anlamayın konu sahibi baya gün görmüş bir insansınız belli ki, ben bir kaç konuda daha gördüğümde fb yi facebook sanmıştım.
Ah canım, nasıl saf temiz, sanki su damlası.Fb facebook değilmiydi ya
Suyumu içip geri yatayım ben belki sabaha kadar unuturumAh canım, nasıl saf temiz, sanki su damlası.
Facebook değil fuckbuddy imiş
Helal olsun sana yusufiiyakasından düştüm merak etmeyin şehir değiştim telimi değiştim
ama öyle bir anlattın ki başta hepimiz sen seviştin sandıkSiz de burada dertleşmeye çalışanlara çamur atmayın. Sevişmiş olsam seviştim beni kullandı gözden düşünce beni postaladı derdim. namazında niyazında bir insanım flört illetine bir kere düşmüşüm bu günahtan kurtulmak için ciddi devam edelim dedim adama. Adam da anlıyorum seni dedi devam ettik. Yok fb yok sevişme kafaya bak. Herkes sevişmiyor. Sevişen kendine sevişsin beni ilgilendirmiyor. Benim konum bu beğenmedin mi eksile kardeş. Burada derdimi paylaştım sadece. Kendimi kimseye kakalamaım. Niye benimle evlenmedi diye ağlamadım size. Bir insan niye duygularla oynar ki dedim?
Konuyu yeni gördüm. Hesabinizi kapatmissiniz ama eminim yine bakacaksanizdir baska hesaptan. Ask kadini olarak yorum yapmam lazimyasiniz kac bilmiyorum ama sunu söyleyebilirim size. Eger bir erkek evlilik istemiyorum, dusunmuyorum sadece cinsellik vs vs diyorsa emin ol o adam sizinle hicbir zaman evlenmez ne yaparsaniz yapin, ne yasarsaniz yasayin. Siz ona cogu erkegin hayalindeki iliski tarzini sunmussunuz kafami agritmadan yatar kalkarim sorumluk, evlilik, nisanlilik filanda istemez ohhh mis mantagi bu. Genelde böyle iliskilerde kadinlar asik olmaya basliyor erkek kaciyor dogal olarak. Umarim tez zamanda unutsunuz.
flört illetimi?ama öyle bir anlattın ki başta hepimiz sen seviştin sandık
hiç şimdi kıvırma
ayrıca sevgililik flört vs de günah elin adamıyla geceler boyu mesajlaşmak da günah ona bakılırsa
Zaten evlilik istemediği için bitirip arkadaş kaldık. Onu hiçbir şeye zorlamadım. Hala sevgili gibi takılırken ben böylesini kaldıramıyorum ciddiyete varsan varım yoksa yokum dedim. O da varım dedi.
Belki yorumlarda bahsedilmistir, hepsini okuyamadim ama siz de farkindasiniz iste sizinle takilmaya devam edebilmek icin varım demiş. Size eziyet falan da etmiyordu buyuk ihtimalle umurunda bile degildi, sadece takılıyordu. Uzmeyin kendinizi degmez.ben sevilmediğimin farkındayım . kabullendim durumu. ama aylarca onun kavgasını gürültüsünü çektim. her konuda kendime özeleştiri yaptım. yıprandım o da farkındaydı. keşke gitseydi bir an önce de. bana eziyet etmeseydi. benim bu anlamda duygularımla oynadı. evlilik kader işidir. yazılı olmayan için onu suçlamadım ki hiçbir zaman. derdim niye benimle evlenmedi değil. niye benimle istemediği halde yanında tuttu? ikimiz de yaşımızı başımızı almış insanlarız
beklediğim yorum:)Madem bu kadar muhafazakarsın neden evlenmeyi düşünmüyorum takılalım diye ortaya çıkıyorsun. En başta sen de demişsin bunu.
Hayat tarzınla yaşadığın uymuyor adamın suçu ne?