Duygularla oynamak niye bu denli kolay?

Siz de burada dertleşmeye çalışanlara çamur atmayın. Sevişmiş olsam seviştim beni kullandı gözden düşünce beni postaladı derdim. namazında niyazında bir insanım flört illetine bir kere düşmüşüm bu günahtan kurtulmak için ciddi devam edelim dedim adama. Adam da anlıyorum seni dedi devam ettik. Yok fb yok sevişme kafaya bak. Herkes sevişmiyor. Sevişen kendine sevişsin beni ilgilendirmiyor. Benim konum bu beğenmedin mi eksile kardeş. Burada derdimi paylaştım sadece. Kendimi kimseye kakalamaım. Niye benimle evlenmedi diye ağlamadım size. Bir insan niye duygularla oynar ki dedim?
Ya Allah aşkına tekmeyi yedikten sonra sinirini buradaki kadınlardan çıkartmaya çalışmayın artık sitede adet oldu bu olay. Git sana tekmeyi vurana carla.

Bence sizin her yazılanı baltalama sorununuz var. Siz ve bir üye dışında kimse seviştiniz mi fb miydiniz yazmadı. Sizin aklınız +18'e ve fantezilere çalışıyor gibi.
herkesin aklına aynı şey geldi emin olun ben ayıp olmasın diye yazmadım ama başta evlilik istemedik takılmalık ilişkiydi yazınca cinsellik yaşamışsınız gibi algılanıyor. Herkes öyle anladı. Çünkü “takılmak” kelimesinin argodaki kullanımı bu. Hatta adamın tamam ciddi ilişki yaşayalım diye kabul etme sebebinin de cinsel ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu düşündük. Kızıyosunuz ama cidden böyle anlaşıldı.

Sizinki sevgililik değil hatta arkadaşlık bile değil. Mesajbuddy gibi bir şeymiş. Duygusal bağ yok, dışarda gezip tozma yok, tensel bir yakınlık yok. Sadece mesajlaşıyormuşsunuz. En azından dışarda vakit geçirseniz arkadaşmışsınız diyecem ama arkadaş gibi bile değil. En azından biraz beraber sosyalleşip evlilik konusu açsaydınız keşke

Dışarıda vakit geçirdik. Yedik içtik. Ama kalkıp da dur beraber bir yerlere gidelim gezelim gibi bir derdi olmadı. insan sevdiği kişiyle geleceğe yönelik yatırım yapar ya hani o durum olmadı.

Dışarıda vakit geçirdik. Yedik içtik. Ama kalkıp da dur beraber bir yerlere gidelim gezelim gibi bir derdi olmadı. insan sevdiği kişiyle geleceğe yönelik yatırım yapar ya hani o durum olmadı.
Anladım. Sizinki çok başka bir durummuş. Yani aslında kendiniz tanışmışsınız ama biraz görücü usulü görüşmeler gibi olmuş. Sohbetinizden hoşlanmıştır veya ilginiz hoşuna gitmiştir veya ne bileyim boşluktadır. Belki o sebeplerden biri nedeniyle devam etmiştir ancak duygusal bir şeyler hissetmemiştir o yüzden evlilik istememiştir.

Kafa yapını ve leş zihniyetini birkaç yorum önce belli ettin. Senin konunu ne beğenirim ne beğenmem banane? Ahın çıkar mı yazmışsın sorun buydu ama tatmin edici cevaplar alamadığın için sinirlendin önce onu bir kabul et. İlk defa bu siteden biriyle tartıştım çünkü berbat bir ağzın var yok fanteziler bilmem neler. Böyle iğrenç konuşan bir insan 5 vakit namaz kılsa ne olur? Fb olayına bu gerilme sebebin nedir bu tarz ilişki yaşayan insanlar var ve konun böyle yorumlamaya çok müsaitti. İlk yazıldığında aramızda cinsellik olmadı diyip geçebilirdin. Tekmeyi yediğin için sinirlerin bozuk her şeyi başka bir tarafından anlıyorsun.

Her fırsatta beni sevdiğini benim onu çok mutlu ettiğimi dillendiren adamdı. Neredeyse 2 yıla yakın ilişkimiz oldu. Adam sadece çabalamadı...

Tekme yemek hemcinsimin saçma sapan konuşmasından daha az üzücü. Özel hayatınızda her şey yolunda mı? İsterseniz size özel dua edeyim.

Siz de fb yaşayanlardan mısınız?

İlk tartışmanızı benimle yaşadığınızı söylemeniz de hiç inandırıcı değil inanır mısınız. Empati yoksunluğunuz 1000 km öteden anlaşılıyor.

Yapabileceğinizin en iyisi eksilemek zaten. Teşekkür ederim.Leş cümlelerinizi görmekten daha güzel.

Bu rezil konuşma tarzınla tekme yedin dememe çok takılma yavrum. Evet tekme yemişsin bir daha söyleyeyim. Kendini dua et bir an önce kalbin ve hayatın düzelsin.
Bu arada eski yorumlarınıza baktım da ben ilk değilim son da olmayacağım. Kadının düşmanı sizin gibi kadınlar demek ki.

Bu rezil konuşma tarzınla tekme yedin dememe çok takılma yavrum. Evet tekme yemişsin bir daha söyleyeyim. Kendini dua et bir an önce kalbin ve hayatın düzelsin.
Allahtan yakınlarınıza sabır diliyorum. Hissiz empati yoksunu bir insanla bir arada olmak feci yorucu.

Bu arada eski yorumlarınıza baktım da ben ilk değilim son da olmayacağım. Kadının düşmanı sizin gibi kadınlar demek ki.
Hayal görüyorsun herhalde asla kimseyle böyle seviyesiz bir muhabbetim olmadı ama insanlar da sizin gibi seviyesiz konuşmuyor ondan olmadı. Aynen geleneksel kadın düşmanına da bağlandı konu şimdi tam oldu

Hayal görüyorsun herhalde asla kimseyle böyle seviyesiz bir muhabbetim olmadı ama insanlar da sizin gibi seviyesiz konuşmuyor ondan olmadı. Aynen geleneksel kadın düşmanına da bağlandı konu şimdi tam oldu
Konumu cinselliğe çekmek isteyen seviyesiz konuşmayı siz başlattınız. Seviyeden bahsedecek son insansınız

Oooo iki mesajdan karakter analizi
Hobarey konu zinaya geldiyse ben kaçar

Adam size bir sey yapmamis ki. En bastan evlilikle ilgili fikirlerini biliyormussunuz. Adami evlililik icin manipule etmeye calisan siz olmussunuz. Bosuna kendinizi doldurmayin. Fikir ayriligi yasayip ayrilmissiniz. Adam size ah alacak bir sey yapmamis.

Konumu cinselliğe çekmek isteyen seviyesiz konuşmayı siz başlattınız. Seviyeden bahsedecek son insansınız
O kadar konuşmayı bilmiyorsun ve algıların kapalı ki konuyu sen “takılmak” diyerek cinselliğe bağladığının farkında değilsin. Kendin bu şekilde yansıttın bize ve benle beraber birçok insan böyle zannetti zaten. Sonra da nasıl böyle anlarsınız diye sinirleniyorsun. Yazıyı yazan konuyu açan sensin ya hani ondan yola çıkarak yazıldı her şey Benimle daha fazla muhattap olmazsan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…