-
- Konu Sahibi sevdademirer8
Ya Allah aşkına tekmeyi yedikten sonra sinirini buradaki kadınlardan çıkartmaya çalışmayın artık sitede adet oldu bu olay. Git sana tekmeyi vurana carla.Allah akıl noksanlığı vermesin. Çok üzücü bu yaşadığınız.
Ya Allah aşkına tekmeyi yedikten sonra sinirini buradaki kadınlardan çıkartmaya çalışmayın artık sitede adet oldu bu olay. Git sana tekmeyi vurana carla.
herkesin aklına aynı şey geldi emin olunBence sizin her yazılanı baltalama sorununuz var. Siz ve bir üye dışında kimse seviştiniz mi fb miydiniz yazmadı. Sizin aklınız +18'e ve fantezilere çalışıyor gibi.
herkesin aklına aynı şey geldi emin olunben ayıp olmasın diye yazmadım ama başta evlilik istemedik takılmalık ilişkiydi yazınca cinsellik yaşamışsınız gibi algılanıyor. Herkes öyle anladı. Çünkü “takılmak” kelimesinin argodaki kullanımı bu. Hatta adamın tamam ciddi ilişki yaşayalım diye kabul etme sebebinin de cinsel ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu düşündük. Kızıyosunuz ama cidden böyle anlaşıldı.
Sizinki sevgililik değil hatta arkadaşlık bile değil. Mesajbuddy gibi bir şeymiş. Duygusal bağ yok, dışarda gezip tozma yok, tensel bir yakınlık yok. Sadece mesajlaşıyormuşsunuz. En azından dışarda vakit geçirseniz arkadaşmışsınız diyecem ama arkadaş gibi bile değil. En azından biraz beraber sosyalleşip evlilil konusu açsaydınız keşke
Anladım. Sizinki çok başka bir durummuş. Yani aslında kendiniz tanışmışsınız ama biraz görücü usulü görüşmeler gibi olmuş. Sohbetinizden hoşlanmıştır veya ilginiz hoşuna gitmiştir veya ne bileyim boşluktadır. Belki o sebeplerden biri nedeniyle devam etmiştir ancak duygusal bir şeyler hissetmemiştir o yüzden evlilik istememiştir.Dışarıda vakit geçirdik. Yedik içtik. Ama kalkıp da dur beraber bir yerlere gidelim gezelim gibi bir derdi olmadı. insan sevdiği kişiyle geleceğe yönelik yatırım yapar ya hani o durum olmadı.
Kafa yapını ve leş zihniyetini birkaç yorum önce belli ettin. Senin konunu ne beğenirim ne beğenmem banane? Ahın çıkar mı yazmışsın sorun buydu ama tatmin edici cevaplar alamadığın için sinirlendin önce onu bir kabul et. İlk defa bu siteden biriyle tartıştım çünkü berbat bir ağzın var yok fanteziler bilmem neler. Böyle iğrenç konuşan bir insan 5 vakit namaz kılsa ne olur? Fb olayına bu gerilme sebebin nedir bu tarz ilişki yaşayan insanlar var ve konun böyle yorumlamaya çok müsaitti. İlk yazıldığında aramızda cinsellik olmadı diyip geçebilirdin. Tekmeyi yediğin için sinirlerin bozuk her şeyi başka bir tarafından anlıyorsun.Siz de burada dertleşmeye çalışanlara çamur atmayın. Sevişmiş olsam seviştim beni kullandı gözden düşünce beni postaladı derdim. namazında niyazında bir insanım flört illetine bir kere düşmüşüm bu günahtan kurtulmak için ciddi devam edelim dedim adama. Adam da anlıyorum seni dedi devam ettik. Yok fb yok sevişme kafaya bak. Herkes sevişmiyor. Sevişen kendine sevişsin beni ilgilendirmiyor. Benim konum bu beğenmedin mi eksile kardeş. Burada derdimi paylaştım sadece. Kendimi kimseye kakalamaım. Niye benimle evlenmedi diye ağlamadım size. Bir insan niye duygularla oynar ki dedim?
Her fırsatta beni sevdiğini benim onu çok mutlu ettiğimi dillendiren adamdı. Neredeyse 2 yıla yakın ilişkimiz oldu. Adam sadece çabalamadı...Anladım. Sizinki çok başka bir durummuş. Yani aslında kendiniz tanışmışsınız ama biraz görücü usulü görüşmeler gibi olmuş. Sohbetinizden hoşlanmıştır veya ilginiz hoşuna gitmiştir veya ne bileyim boşluktadır. Belki o sebeplerden biri nedeniyle devam etmiştir ancak duygusal bir şeyler hissetmemiştir o yüzden evlilik istememiştir.
Tekme yemek hemcinsimin saçma sapan konuşmasından daha az üzücü. Özel hayatınızda her şey yolunda mı? İsterseniz size özel dua edeyim.Kafa yapını ve leş zihniyetini birkaç yorum önce belli ettin. Senin konunu ne beğenirim ne beğenmem banane? Ahın çıkar mı yazmışsın sorun buydu ama tatmin edici cevaplar alamadığın için sinirlendin önce onu bir kabul et. İlk defa bu siteden biriyle tartıştım çünkü berbat bir ağzın var yok fanteziler bilmem neler. Böyle iğrenç konuşan bir insan 5 vakit namaz kılsa ne olur? Fb olayına bu gerilme sebebin nedir bu tarz ilişki yaşayan insanlar var ve konun böyle yorumlamaya çok müsaitti. İlk yazıldığında aramızda cinsellik olmadı diyip geçebilirdin. Tekmeyi yediğin için sinirlerin bozuk her şeyi başka bir tarafından anlıyorsun.
Siz de fb yaşayanlardan mısınız?Kafa yapını ve leş zihniyetini birkaç yorum önce belli ettin. Senin konunu ne beğenirim ne beğenmem banane? Ahın çıkar mı yazmışsın sorun buydu ama tatmin edici cevaplar alamadığın için sinirlendin önce onu bir kabul et. İlk defa bu siteden biriyle tartıştım çünkü berbat bir ağzın var yok fanteziler bilmem neler. Böyle iğrenç konuşan bir insan 5 vakit namaz kılsa ne olur? Fb olayına bu gerilme sebebin nedir bu tarz ilişki yaşayan insanlar var ve konun böyle yorumlamaya çok müsaitti. İlk yazıldığında aramızda cinsellik olmadı diyip geçebilirdin. Tekmeyi yediğin için sinirlerin bozuk her şeyi başka bir tarafından anlıyorsun.
İlk tartışmanızı benimle yaşadığınızı söylemeniz de hiç inandırıcı değil inanır mısınız. Empati yoksunluğunuz 1000 km öteden anlaşılıyor.Kafa yapını ve leş zihniyetini birkaç yorum önce belli ettin. Senin konunu ne beğenirim ne beğenmem banane? Ahın çıkar mı yazmışsın sorun buydu ama tatmin edici cevaplar alamadığın için sinirlendin önce onu bir kabul et. İlk defa bu siteden biriyle tartıştım çünkü berbat bir ağzın var yok fanteziler bilmem neler. Böyle iğrenç konuşan bir insan 5 vakit namaz kılsa ne olur? Fb olayına bu gerilme sebebin nedir bu tarz ilişki yaşayan insanlar var ve konun böyle yorumlamaya çok müsaitti. İlk yazıldığında aramızda cinsellik olmadı diyip geçebilirdin. Tekmeyi yediğin için sinirlerin bozuk her şeyi başka bir tarafından anlıyorsun.
Bu rezil konuşma tarzınla tekme yedin dememe çok takılma yavrum. Evet tekme yemişsin bir daha söyleyeyim. Kendini dua et bir an önce kalbin ve hayatın düzelsin.Siz de fb yaşayanlardan mısınız?
Kafa yapını ve leş zihniyetini birkaç yorum önce belli ettin. Senin konunu ne beğenirim ne beğenmem banane? Ahın çıkar mı yazmışsın sorun buydu ama tatmin edici cevaplar alamadığın için sinirlendin önce onu bir kabul et. İlk defa bu siteden biriyle tartıştım çünkü berbat bir ağzın var yok fanteziler bilmem neler. Böyle iğrenç konuşan bir insan 5 vakit namaz kılsa ne olur? Fb olayına bu gerilme sebebin nedir bu tarz ilişki yaşayan insanlar var ve konun böyle yorumlamaya çok müsaitti. İlk yazıldığında aramızda cinsellik olmadı diyip geçebilirdin. Tekmeyi yediğin için sinirlerin bozuk her şeyi başka bir tarafından anlıyorsun.
Bu arada eski yorumlarınıza baktım da ben ilk değilim son da olmayacağım. Kadının düşmanı sizin gibi kadınlar demek ki.Bu rezil konuşma tarzınla tekme yedin dememe çok takılma yavrum. Evet tekme yemişsin bir daha söyleyeyim. Kendini dua et bir an önce kalbin ve hayatın düzelsin.
Allahtan yakınlarınıza sabır diliyorum. Hissiz empati yoksunu bir insanla bir arada olmak feci yorucu.Bu rezil konuşma tarzınla tekme yedin dememe çok takılma yavrum. Evet tekme yemişsin bir daha söyleyeyim. Kendini dua et bir an önce kalbin ve hayatın düzelsin.
Hayal görüyorsun herhalde asla kimseyle böyle seviyesiz bir muhabbetim olmadıBu arada eski yorumlarınıza baktım da ben ilk değilim son da olmayacağım. Kadının düşmanı sizin gibi kadınlar demek ki.
Konumu cinselliğe çekmek isteyen seviyesiz konuşmayı siz başlattınız. Seviyeden bahsedecek son insansınızHayal görüyorsun herhalde asla kimseyle böyle seviyesiz bir muhabbetim olmadıama insanlar da sizin gibi seviyesiz konuşmuyor ondan olmadı. Aynen geleneksel kadın düşmanına da bağlandı konu şimdi tam oldu
Oooo iki mesajdan karakter analiziSiz yazılanlarla dalga geçmek mizacınızı bırakamayacak bir insanısınız. Sanırım bu huyunuzu özel hayatınızda da devam ettiriyorsunuz muhtemelen. Kimsenin size güvenip de bir derdini sıkıntısını anlatacağını dahi zannetmiyorum. Beni tanımıyorsunuz. Ne yaşadık bilmiyorsunuz değil mi? Size olanı anlattım bana kendini kakalamaya çalışmışsın demediğin kaldı.
Hobarey konu zinaya geldiyse ben kaçarHayır . Sabahtan akşama kadar mesajlaşıyorduk. Her fırsatta birbirimizi görmeye çalışıyorduk. Saatlercce telde konuşuyorduk. Bunlar iki iş arkadaşın yapacağı şeyler değil. Arada duygular olması gerekir. VE herkes zina yapmak zorunda da değil.
Adam size bir sey yapmamis ki. En bastan evlilikle ilgili fikirlerini biliyormussunuz. Adami evlililik icin manipule etmeye calisan siz olmussunuz. Bosuna kendinizi doldurmayin. Fikir ayriligi yasayip ayrilmissiniz. Adam size ah alacak bir sey yapmamis.Merhabalar. derdimi buraya akıl almak için değil de birilerine anlatıp rahatlamak maksatlı yazmaktayım. Eski sevgilimle bir kamu kurumunda çalışırken tanıştık. İlişkiye başlama niyetimiz bir ciddiyet olmaksızın takılma amaçlıydı. O da ben de küçükken yaralar almışız ve evlilikten ölümüne korkan insanlardık ve bunu ilişkinin başında konuştuk ve anlaşıp sevgili olduk. Neredeyse 1 sene kadar sonra ben onu iyice benimsediğimde onu evlilik isteyecek kadar çok sevdiğimi fark ettim ve bu durumu ona açtım. O evlilik lafını duyar duymaz ne yapacağını şaşırdı ve karşımda öyle zavallı bir şeye dönüştü ki anlatamam. Biz ayrıldık ama arkadaş kaldık. Ama aslında hala sevgili gibi takıldık. Sadece ismini koymuyorduk. Ben ona rest çektim ya ciddi olalım ileriye dönük bir ilişki yaşayalım ya da bu arkadaşlığı bitirelim dedim. O da seni kaybetmek istemiyorum tmm ciddi konuşalım dedi.
Bu süreçte ben onu evliliğe ısındırmak için elimden geleni yaptım.Alttan çok aldım. Yavru ceylanı ürkütmemek için evlilik konusunu açmadım. Ama ne geleceğinde yer edinebiliyordum ne de hayallerinde .Hayal adı üstünde yalandan da olsa sallarsın bir şeyler. O bile yoktu. Aylar sonra ben artık iyice bunalmış halde ona benimle hiçbir şey yapmıyorsun. Ne bir gezmek olsun ne başka bir şey. İleriye dönük hayallerinde bile yokum. Beraber geleceği bile konuşamıyoruz. Allah aşkına ben neyim senin için diye bağırdım çağırdım. Bana söylediği ben evlenmeyi düşünmüyorum senden soğudum demek oldu. Peki bunca zaman niye söylemedin dediğimde sadece suçladı? Bana bu reva mıydı? Yine bitirdik.Ben o şehirden ayrıldım.Numaramı değiştim. İletişimimizi kopardık. Ben evlilik konusunu ona açalı neredeyse sene oldu. Benim evlenmek istediğimi ve onu buna zorlamayacağımı o isterse yanında olacağımı adı gibi bilmesine rağmen beni aylarca yanında tuttu. Bir insanın duygularıyla hayalleriyle böyle oyuncak gibi oynamak hak mı? O belki şimdi başka kızlarla gönül eğlendiriyordur varsın eğlensin. Ama bir gün bu yaptıkları ondan çıkar mı? Bu arada eski sevgilisinden de hanımefendi evlenmek istediği için ayrılmış. okuduğunuz için sağolun.
O kadar konuşmayı bilmiyorsun ve algıların kapalı ki konuyu sen “takılmak” diyerek cinselliğe bağladığının farkında değilsin. Kendin bu şekilde yansıttın bize ve benle beraber birçok insan böyle zannetti zaten. Sonra da nasıl böyle anlarsınız diye sinirleniyorsun. Yazıyı yazan konuyu açan sensin ya hani ondan yola çıkarak yazıldı her şeyKonumu cinselliğe çekmek isteyen seviyesiz konuşmayı siz başlattınız. Seviyeden bahsedecek son insansınız
Siz de benim iki cümlemden karakter analizi yaptınız ama? Sİze uymadı mı?Oooo iki mesajdan karakter analizi
Hobarey konu zinaya geldiyse ben kaçar