Duygularla oynamak niye bu denli kolay?

Zaten evlilik istemediği için bitirip arkadaş kaldık. Onu hiçbir şeye zorlamadım. Hala sevgili gibi takılırken ben böylesini kaldıramıyorum ciddiyete varsan varım yoksa yokum dedim. O da varım dedi.
Ortak bir karar almış, evliliğin gündeme girmeyeceği bir ilişkiye başlamışsınız. Sonra sizin fikriniz değişmiş, ayrılmışsınız. Yine ortak bir karar alıp ciddi bir ilişkiye başlamışsınız. Karşı taraf fikrini değiştirmiş, ayrılmışsınız. Belli ki uzun vadeli yaşam planında ortak paydada buluşamıyorsunuz. Umarım beklentilerinizin uyuştuğu biri çıkar karşınıza.

Ne demeliydim gel benim duygularımla daha fazla oyna sonra da ben seninle evlenmek istemiyorum zaten deyip beni istediğin zaman şutla mı?

Niçin olgun bir kadın gibi hatalarınızı kabul edip önünüze bakmak yerine faturayı başka erkeklere kesiyorsunuz. Ayrıca kendinizi ilişkilere kapatırsanız, sadece kendiniz cezalandırırsınız, eski sevgilinde hayatını yaşar.

Hayır yaptığı hiçbir şey ondan çıkmaz çünkü asıl hatalı olan sensin. Adam baştan söylediği halde ısrarla yapışmışsın yakasına gerek var mı gerçekten? Fb gibi takıldınız galiba sonradan ciddiyet istedin baştan hatalı bir ilişki üzgünüm.

Artık evlilik fikri eskiden olduğu gibi çok korkunç geliyor. Kendimi birine açamayacak kadar yorgun düştüm.

Hayır hiçbir erkeğe fatura kesmiyorum. Bu hayatta çok iyi erkekler var ve hep var olacak. Ben sadece bir üzücü durumda kendi kabuğuna çekilen ve kendini kolay kolay açamayan biriyim.

Ne demeliydim gel benim duygularımla daha fazla oyna sonra da ben seninle evlenmek istemiyorum zaten deyip beni istediğin zaman şutla mı?
Hayır. Evlilik düşünmediği belli olan bir adamla evliliği gündeme getirmemeliydiniz zaten en başta. Ha bakış açınız duygularınız değişmiş olabilir, anlıyorum ama adamınkiler değişmemiş ki. Değişmediğini de söylemiş ayrılmışsınız. Arkadaş kalıp sevgili gibi takılmak ne onu bilmiyorum. Yok bu beni kesmedi illa da ciddi ilişki isterim diye tutturan yine siz olmuşsunuz. Sizin zorlamanızla, ittirmenizle bişeyler yaşanmış sürekli. Adam da he demiş devam etmiş keyfine.

Siz en başta duygularınız değiştiğinde herifi karşınıza alıp benim duygularım değişti, senin değişmemiş olabilir bunu anlıyorum ama ben bu şekilde devam edemem deyip kesin olarak bitirseydiniz herif de ulan kadına bak resti çekti helal olsun güçlü, esaslı kadınmış deyip belki de size karşı istediğiniz doğrultuda şeyler hissetmeye başlayacaktı. Ama siz resmen hayatımda kal ne olursan ol yine kal moduna girmişsiniz son raddeye gelene kadar.

Niye sevgililer fb gibi mi takılıyor? Sevgili gibiydik dedim. Yoksa fb derdim. Fb'de duyguya yer olmadığını herkes kadar ben de biliyorum.

Ben her durumda rest çektim. Hayatımda lay lay lom istemiyorum dedim defalarca kez. Tamam seni kaybetmek istemiyorum diyen o oldu.

Ben her durumda rest çektim. Hayatımda lay lay lom istemiyorum dedim defalarca kez. Tamam seni kaybetmek istemiyorum diyen o oldu.
Tamam biz hepimiz bu kadar insan yanılıyoruz, yanlış açıdan bakıyoruz siz en doğrusunuz çok haklısınız. O allahın cezası herif de kor ateşlere düşsün, mutsuzluktan ciğeri kurusun

Niye sevgililer fb gibi mi takılıyor? Sevgili gibiydik dedim. Yoksa fb derdim. Fb'de duyguya yer olmadığını herkes kadar ben de biliyorum.
“Gibiydik” ortada bir ilişki yok, adamda duygu yok, ama sevgili gibi takılıyorsunuz bu sence de biraz fb ilişkisine benzemiyor mu? Adını farklı koyabilirsin ama dışardan anlaşılan bu çünkü “benimle gezmeye bile çıkmıyorsun” demişsin. Paylaşımlarınız bu kadar azken bence sevgili gibi bile değilmişsiniz. Beraber duygusal paylaşımınız olur karşılıklı, her şeyi sonuna kadar yaşarsınız, gezer tozar ama adını koymazsanız o zaman sevgili gibiydik denir.

Hayır hiçbir erkeğe fatura kesmiyorum. Bu hayatta çok iyi erkekler var ve hep var olacak. Ben sadece bir üzücü durumda kendi kabuğuna çekilen ve kendini kolay kolay açamayan biriyim.

Çok fazla içine çekilmek iyi bir şey değildir. Zaten o yüzden bu hale gelmişsiniz.
Acınızı bir süre yaşayın sonra önünüze bakın. Sonra karşınıza biri çıkarsa yeniden bir ilişki ye başlayın. çivi çiviyi her zaman söker.

Tamam biz hepimiz bu kadar insan yanılıyoruz, yanlış açıdan bakıyoruz siz en doğrusunuz çok haklısınız. O allahın cezası herif de kor ateşlere düşsün, mutsuzluktan ciğeri kurusun
Hanımefendi benim hatam üstteki yorumlarda yazıldı zaten .Belli ki en başta ciddi düşünmeyen bir erkekle başlamak ve evlilik kelimesini ilk dillendiren olmak. Burada karşıdakine kötü yorumlar yazıp yıldırmak niyetinde olanlardan birisiniz galiba. Ben farkındayım hatalarımın.

Düzgün okuduğunuzu zannetmiyorum. Biz ilişkiye tekrar başladık ve ciddi niyetle başladık. Ben öyle zannediyordum niyeti aynıymış adamın. Bu süreçte gezmedik tozmadık hiçbir şey yapmadık .

Kötü yorum yapmadım aslında ama anlamak istemeyeni zorlamak pek tarzım değil. Baktım yerinizde sayıyorsunuz ben de sizin istediğiniz gibi bir yorum yaptım. Ahım çıkar mı demişsiniz, ben de sizin yerinize ah ettim işte.

İlişkiye başlama niyetiniz takılma amaçlıymış sonradan siz duygular besleyip ondan ciddi karşılık beklemissiniz. Niyetinizi yaşamıssınız ilişkinin sonunda böyle olucağı belliymiş. Adamın en büyük yanlışı sizin rest çekmenize rağmen tamam seni kaybetmek istemiyorum ciddi konuşalım olur diye sizi cepte görmek istemesi olmuş bir nevi sizi oyalamış. Bir gün yaptıkları ondan çıkar mı bunu rabbimden başka kimse bilemez ama bu insanın karekteri belli insanlarla gönül eğlendirmek bugün sana bunu yapan yarın başka kızada aynısını yapar.

Kusura bakma ama Adam zaten evlilik düşünmüyormuş hatta farkındasın ki korkutmamak adına açmamışsın konuyu. Kimse senin duygularınla oynamamış sen bile isteye içinde olmuşsun bu durumun. İlk ayrılıktan sonra geri dönmemeliydin.

Siz ah etmeyin. Blanc12 nickli kişi nasıl yapıcı yorumlarda bulunuyor okuyun ve biraz ders alın.

Evet ilk sevgilisine yapmış, bana da yaptı aynısını. Halbuki ben lütfen duygularımla oynama dedim ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…