- 12 Kasım 2023
- 57
- -22
-
- Konu Sahibi sevdademirer8
Sizin için zor olur boşuna başınız ağrımasın. İnsan Her şeyi yapamaz sonuçta.Siz kelimeleri verin biz cümle kurup yazalım oldu olacak...
Tamam siz ne istiyorsanız yazılı olarak bana sunun ben de ona göre yorumumu yapıp onayınıza sunayım, onaylarsanız paylaşayımSiz ah etmeyin. Blanc12 nickli kişi nasıl yapıcı yorumlarda bulunuyor okuyun ve biraz ders alın.
Ahahahah aynı şeyi yazmışız neredeyseSiz kelimeleri verin biz cümle kurup yazalım oldu olacak...
Sevgili gibiydik ne demek? Açsanıza şunu. Sevişmeye mi devam ediyordunuz?Ben zaten ona ilk kez evlilik lafını açtığımda onunla bitirdim. Resti çektim yani. Aynı kurumda olduğumuz için arkadaş kaldık ama arkadaştan öte sevgili gibiydik. Ben böyle arkadaşlığa dahi devam etmek istemiyorum deyip yine rest çektim. Her trülü yanında tutan o oldu. Bakın şu an numarama kadar değiştirdim. Şehir değiştirdim. Bu sizce onu evliliğe zorlamak mı? Ben zaten beni istemeyen adamdan her türlü gitmişim.
Siz yazılanlarla dalga geçmek mizacınızı bırakamayacak bir insanısınız. Sanırım bu huyunuzu özel hayatınızda da devam ettiriyorsunuz muhtemelen. Kimsenin size güvenip de bir derdini sıkıntısını anlatacağını dahi zannetmiyorum. Beni tanımıyorsunuz. Ne yaşadık bilmiyorsunuz değil mi? Size olanı anlattım bana kendini kakalamaya çalışmışsın demediğin kaldı.Tamam siz ne istiyorsanız yazılı olarak bana sunun ben de ona göre yorumumu yapıp onayınıza sunayım, onaylarsanız paylaşayım
Ciddi niyet olduğuna inanma kısmınız tuhaf işte. Sizin artık ciddiydik dediğiniz kısım zaten fb ilişkisine benziyor çünkü arada karşılıklı duygu yok. Sırf sizinle bir şekilde mevcut durumu sürdürmek ve geçiştirmek için tamam denmiş. Baştan kafa yapısı belli olan bir adamın hadi diyelim ki düşüncesi değişti sizin rest çekmenize gerek kalmadan o kendisi size karşı artık duyguları olduğunu ve ciddiyet istediğini söylerdi. Hadi ciddi olalım diyince tamam diyen insandan çok bir şey beklememek lazım. Erkekler işine gelince 4 ay içinde evleniyorlar. Bence erkekler konusunda çok tecrübesizsin.Düzgün okuduğunuzu zannetmiyorum. Biz ilişkiye tekrar başladık ve ciddi niyetle başladık. Ben öyle zannediyordum niyeti aynıymış adamın. Bu süreçte gezmedik tozmadık hiçbir şey yapmadık .
Hayır . Sabahtan akşama kadar mesajlaşıyorduk. Her fırsatta birbirimizi görmeye çalışıyorduk. Saatlercce telde konuşuyorduk. Bunlar iki iş arkadaşın yapacağı şeyler değil. Arada duygular olması gerekir. VE herkes zina yapmak zorunda da değil.Sevgili gibiydik ne demek? Açsanıza şunu. Sevişmeye mi devam ediyordunuz?
Karekteri buymuş demek ki adamın mecbur unutmaya çabalıcaksınız. O ilişkide yaptığınız hatalardan ders alın. Herkes bir gün yaşattığını yaşar benim buna olan inancım tam ama sizin bundan haberiniz olmaz. Ahım çıkar mı diye düşünmeden hayatınıza devam edin bırakın kimle mutlu oluyorsada olsun.Evet ilk sevgilisine yapmış, bana da yaptı aynısını. Halbuki ben lütfen duygularımla oynama dedim ona.
Kendini ifade etme sorunun var bence çünkü yazım tarzından adam sevişmek için tamam demiş gibi anlaşılıyor gerçekten. O zaman sanırım alışkanlıktan dolayı devam etti belki sohbetini seviyordu belli bir zaman sonra da seninle devam edemeyeceği için bitirmek zorunda kaldıHayır . Sabahtan akşama kadar mesajlaşıyorduk. Her fırsatta birbirimizi görmeye çalışıyorduk. Saatlercce telde konuşuyorduk. Bunlar iki iş arkadaşın yapacağı şeyler değil. Arada duygular olması gerekir. VE herkes zina yapmak zorunda da değil.
Karekteri buymuş demek ki adamın mecbur unutmaya çabalıcaksınız. O ilişkide yaptığınız hatalardan ders alın. Herkes bir gün yaşattığını yaşar benim buna olan inancım tam ama sizin bundan haberiniz olmaz. Ahım çıkar mı diye düşünmeden hayatınıza devam edin bırakın kimle mutlu oluyorsada olsun.
Biz müslüman insanlarız. Hadi en azından ben. Siz sevişiyorsunuz diye sırf sevgili gibi dediğim için sevişiyoruz anlamını nasıl çıkardınız? Ben hiç deliler gibi sevişiyoruz yazmadım .Kendini ifade etme sorunun var bence çünkü yazım tarzından adam sevişmek için tamam demiş gibi anlaşılıyor gerçekten. O zaman sanırım alışkanlıktan dolayı devam etti belki sohbetini seviyordu belli bir zaman sonra da seninle devam edemeyeceği için bitirmek zorunda kaldı
Bence sizin her yazılanı baltalama sorununuz var. Siz ve bir üye dışında kimse seviştiniz mi fb miydiniz yazmadı. Sizin aklınız +18'e ve fantezilere çalışıyor gibi.Kendini ifade etme sorunun var bence çünkü yazım tarzından adam sevişmek için tamam demiş gibi anlaşılıyor gerçekten. O zaman sanırım alışkanlıktan dolayı devam etti belki sohbetini seviyordu belli bir zaman sonra da seninle devam edemeyeceği için bitirmek zorunda kaldı
Hiçbir zaman o bitirmedi ki. Kalkıp da bir kere bile bitirme cesaretini göstermedi. Bu kız benimle hayal kuruyor ben bu haksızlığı ona yapamam ayrılayım demedi. Sohbetimi seviyorsa sohbetini seviyorum ama seninle gelecek hayallerim yok demedi. Derdim de artık bunlar değil. Derdim bir insanın duygularıyla oynamak kadın ya da erkek için olsun niye kolay bu denli?Kendini ifade etme sorunun var bence çünkü yazım tarzından adam sevişmek için tamam demiş gibi anlaşılıyor gerçekten. O zaman sanırım alışkanlıktan dolayı devam etti belki sohbetini seviyordu belli bir zaman sonra da seninle devam edemeyeceği için bitirmek zorunda kaldı
Benim seviştiğim kanısına nereden vardınBiz müslüman insanlarız. Hadi en azından ben. Siz sevişiyorsunuz diye sırf sevgili gibi dediğim için sevişiyoruz anlamını nasıl çıkardınız? Ben hiç deliler gibi sevişiyoruz yazmadım .
Zaten erkekleri tanımıyorum ki. Bu benim ilk ilişkimdi.Ciddi niyet olduğuna inanma kısmınız tuhaf işte. Sizin artık ciddiydik dediğiniz kısım zaten fb ilişkisine benziyor çünkü arada karşılıklı duygu yok. Sırf sizinle bir şekilde mevcut durumu sürdürmek ve geçiştirmek için tamam denmiş. Baştan kafa yapısı belli olan bir adamın hadi diyelim ki düşüncesi değişti sizin rest çekmenize gerek kalmadan o kendisi size karşı artık duyguları olduğunu ve ciddiyet istediğini söylerdi. Hadi ciddi olalım diyince tamam diyen insandan çok bir şey beklememek lazım. Erkekler işine gelince 4 ay içinde evleniyorlar. Bence erkekler konusunda çok tecrübesizsin.
Allah akıl noksanlığı vermesin. Çok üzücü bu yaşadığınız.Benim seviştiğim kanısına nereden vardınKendim evlilik öncesi cinselliğe karşı olmakla beraber sevişen insanları da asla yargılamam herkesin kendi hayatıdır ben müslümanım bilmem ne diye saçmalamam. Ama sen belli ki yargılıyorsun yazık.
Sevişmemen de hiç inandırıcı gelmedi kusura bakmaadam ciddi düşünmüyor, seni sevmiyor ama 7/24 ergen gibi mesajlaşmak için mi sevgili olmuş senle eminim öyledirrr
Senin bu kafa yapısı ve bu üslupla bir erkeğin senle ciddi düşüneceğini çok zannetmiyorum çok terbiyesizsin.Bence sizin her yazılanı baltalama sorununuz var. Siz ve bir üye dışında kimse seviştiniz mi fb miydiniz yazmadı. Sizin aklınız +18'e ve fantezilere çalışıyor gibi.
Boşver sen kendini düşün. Anlıyorum seni henüz çok taze olduğu için yaşadıklarını sindiremiyorsun. Bende geçtim bu aşamalardan yaşamayan zaten anlamaz ama bir yandanda gerçekci olmak lazım böyle insanların hayatından çıkma nedeni vardır. Oda hayattan bir ders almandır çoğu insan sevgililik konusunda bu şeyleri yaşıyor. Böyle böyle erkekleri tanıyıp doğru insanı bulucaz.İlla ahım çıksın derdinde değilim. Ama bir daha başka bir kızın duygularıyla oynayamasın. Ben yaşadım başkası bu hüznü yaşamasın derdim o.
Zaten sıkıntı da o değil mi? 7/24 mesajlaş ama evlilik lafını açınca da ama ben evlilik istemiyorum de. Bunu yapan erkek mi normal mi? Saatlerini seninle geçiriyor ama evlilik lafını duyduğu an bir şeyler oluyor?Benim seviştiğim kanısına nereden vardınKendim evlilik öncesi cinselliğe karşı olmakla beraber sevişen insanları da asla yargılamam herkesin kendi hayatıdır ben müslümanım bilmem ne diye saçmalamam. Ama sen belli ki yargılıyorsun yazık.
Sevişmemen de hiç inandırıcı gelmedi kusura bakmaadam ciddi düşünmüyor, seni sevmiyor ama 7/24 ergen gibi mesajlaşmak için mi sevgili olmuş senle eminim öyledirrr