Yaptığım tek şey pijamalarımi giymek makyajımı silmek olduBen o kadar hazirlanicam gidip opmek icin uzanicam beyfendi yuzunu cevircek ha? Valla cevirdigi gibi cevrilen yuzune bi tane cakarim bide yer cakar (tamam siddete karsiyim)
Sen kocanla konuştum mu senin derdin ne diyeAileme söylesem işte kocan şöyle iyi böyle iyi diye kafamın etini yerler
İşte ilk baslarda ben çok simarmisim falan bunu söyledi tek bildiğim sadece bu 7 senede duyduğum tek cümle ..7 yıldır nasıl katlandınız bu öküzcüğeNedir bu kadınların bu öküzlerden çektiği..
Sebebini biliyor musunuz peki?? Konuşunca ne diyor size??
Ne simarmakmis bunu bahane etme derdin baska neyse soylede bilelim diyip rest cek konusma küsYaptığım tek şey pijamalarımi giymek makyajımı silmek oldu
Evlendikten sonra böyle oldu başta hiç böyle değildi ilgi alaka evlendik sonra birden ilgi bittiKarı koca hayatinizi kimse bilemez o yüzden anlayamazlar.esiniz hep mi böyleydi.evlilik başından beri yoksa sonradan mı oldu.bebek vs oldu değişti mi.
Şu an konuşmuyorum ayrı odada oturuyorum geldi sen ne yapıyorsun burda diyor oturuyorum dedim birşeyler söylendi gitti mesela şu an gelse sarilsa öpse hiç olay büyümez ama asla yapmazNe simarmakmis bunu bahane etme derdin baska neyse soylede bilelim diyip rest cek konusma küs
Durup dururken bitmesi çok saçma.hamilelikte uzaklaşma bazen oluyo.size de kızmış ama bu kadar uzun sürmemeli.baska bir kadın olma durumu var mı acaba.hissettin yada yakaladın mi.Evlendikten sonra böyle oldu başta hiç böyle değildi ilgi alaka evlendik sonra birden ilgi bitti
Normalde çevreye karşı iyi o zaman.normal normal goruyo herkes.sadece size soğuk ilgisiz ve sizi geri çeviriyor doğru mu.Aileme söylesem işte kocan şöyle iyi böyle iyi diye kafamın etini yerler
Aynen çevrede çok iyi bana karşıda iyi hakkını yiyemem ama sadece sevgi konusunda çok kötü ilgisiz güzel sözler soyemeyen biri var bir tane oğlum varNormalde çevreye karşı iyi o zaman.normal normal goruyo herkes.sadece size soğuk ilgisiz ve sizi geri çeviriyor doğru mu.
Birde çocuğunuz varmiydi
Yok telefon dokumlerine kadar inceledim ama hiçbir şey yokDurup dururken bitmesi çok saçma.hamilelikte uzaklaşma bazen oluyo.size de kızmış ama bu kadar uzun sürmemeli.baska bir kadın olma durumu var mı acaba.hissettin yada yakaladın mi.
Böyle bir saçmalık nasıl olur.. Bu şekilde evliliği devam ettirmeyi mi düşünüyorsunuz peki??İşte ilk baslarda ben çok simarmisim falan bunu söyledi tek bildiğim sadece bu 7 senede duyduğum tek cümle ..
Canım benim anladığım eşin sana ya çok kızgın halen yada seni gözü görmüyor istemiyor yani.Aynen çevrede çok iyi bana karşıda iyi hakkını yiyemem ama sadece sevgi konusunda çok kötü ilgisiz güzel sözler soyemeyen biri var bir tane oğlum var
Yapman gerekene sen karar vereceksin maalesef ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.Çok doğru yazmissiniz düzelme hiç yok olmayacakta biliyorum ama ben ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Adam beni sevmiyor daha ne olsun dersin.Aileme söylesem işte kocan şöyle iyi böyle iyi diye kafamın etini yerler
Evet bundan sonra öyle yapicam bakalimBiraz geri cekilmeyi denesen belki kacan kovalanir
Erkeklerin dili farkli inanin benim.esimde ayni farkli.sekillerde ifade ediyorlarmi sevgi dili diye bi kitap vardi herkesin sevgi dili farkli hem o an belki canin sıkkındır reddedilen tek kadin siz degilsiniz inanin ben kactir gidiyorum suratima bakmiyor adam bizim sorunda baskada gerciUzun zaman sonra makyaj yaptım üzerime elbise falan giydim odaya geldim eşimin yanına oturdum sonra gel seni öpeyim dedim kafasını yana aldı hiç gelmio beni övmez bir kere öptüğünü bilmem sarilmaz normal zamanlarda sadece yatakta sarılmışligi var ne bilim seviyorum demez hiç ilgisi yok 7 senelik evliyim gerçekten bıktım usandım
Şu an konuşmuyorum ama konuşunca diyicegim tek şey bıktım ilgisizliğinden sevgisizliginden bundan sonra sen nasilsan bende öyleyim dicem bakalım ne olucakYapısı bu mu acaba sürekli böyle ilgisizmiydi.benim eşimde böyle 11 yıllık evliyiz daha yeni açılıyor düşün.bana yeni yeni danışıyor.birşeyler paylaşıyor.artık bana dönük uyuyor bu varya en çok istediğim şeydi. Eli elimde olması huzur verici 10 yıl sonra.çok yordum bende onu niye böylesin niye ilgisizsin yapamıyorum dedi.bebek gibi sıfırdan ilgiyi sevgiyi öğrettim biliyormusun.bir kadınla ne yapılır bunu konuştuk.bazı erkekler böyle ilgi istemiyor ilişki istemiyor kimse rahatsız etmesin istiyor.ama evliliğin paylaşmak olduğunuu anlattım tek tek sabırla.bir kadının ihtiyacı olduğunu görmediği takdirde neler doğabileceğini gösterdim.sende başarabilirsin onu konuşmaya ikna etmelisin.
Bazen farklı şekillerde ifade ediyor ama hiç mi gelmez sarilmaz hiç mi insan öpmek sarilmak istemez gerçekten anlamıyorumErkeklerin dili farkli inanin benim.esimde ayni farkli.sekillerde ifade ediyorlarmi sevgi dili diye bi kitap vardi herkesin sevgi dili farkli hem o an belki canin sıkkındır reddedilen tek kadin siz degilsiniz inanin ben kactir gidiyorum suratima bakmiyor adam bizim sorunda baskada gerci
KatılıyorumAmacin ne de acik acik.
Ne cezasi kimmis de ceza kesiyormus?
Bu kadar nazlanmaai bi benim mi aklima kotu seyler getirdi?
Ilgisini baskasi mi cekiyor acaba?