Duygularım paramparça 😞

Karı koca hayatinizi kimse bilemez o yüzden anlayamazlar.esiniz hep mi böyleydi.evlilik başından beri yoksa sonradan mı oldu.bebek vs oldu değişti mi.
Evlendikten sonra böyle oldu başta hiç böyle değildi ilgi alaka evlendik sonra birden ilgi bitti

Ne simarmakmis bunu bahane etme derdin baska neyse soylede bilelim diyip rest cek konusma küs
Şu an konuşmuyorum ayrı odada oturuyorum geldi sen ne yapıyorsun burda diyor oturuyorum dedim birşeyler söylendi gitti mesela şu an gelse sarilsa öpse hiç olay büyümez ama asla yapmaz

Evlendikten sonra böyle oldu başta hiç böyle değildi ilgi alaka evlendik sonra birden ilgi bitti
Durup dururken bitmesi çok saçma.hamilelikte uzaklaşma bazen oluyo.size de kızmış ama bu kadar uzun sürmemeli.baska bir kadın olma durumu var mı acaba.hissettin yada yakaladın mi.

Aileme söylesem işte kocan şöyle iyi böyle iyi diye kafamın etini yerler
Normalde çevreye karşı iyi o zaman.normal normal goruyo herkes.sadece size soğuk ilgisiz ve sizi geri çeviriyor doğru mu.
Birde çocuğunuz varmiydi

Normalde çevreye karşı iyi o zaman.normal normal goruyo herkes.sadece size soğuk ilgisiz ve sizi geri çeviriyor doğru mu.
Birde çocuğunuz varmiydi
Aynen çevrede çok iyi bana karşıda iyi hakkını yiyemem ama sadece sevgi konusunda çok kötü ilgisiz güzel sözler soyemeyen biri var bir tane oğlum var

Durup dururken bitmesi çok saçma.hamilelikte uzaklaşma bazen oluyo.size de kızmış ama bu kadar uzun sürmemeli.baska bir kadın olma durumu var mı acaba.hissettin yada yakaladın mi.
Yok telefon dokumlerine kadar inceledim ama hiçbir şey yok

İşte ilk baslarda ben çok simarmisim falan bunu söyledi tek bildiğim sadece bu 7 senede duyduğum tek cümle ..
Böyle bir saçmalık nasıl olur.. Bu şekilde evliliği devam ettirmeyi mi düşünüyorsunuz peki??

Eşinizin hayatında başka biri olmadığından da emin misiniz??

Aynen çevrede çok iyi bana karşıda iyi hakkını yiyemem ama sadece sevgi konusunda çok kötü ilgisiz güzel sözler soyemeyen biri var bir tane oğlum var
Canım benim anladığım eşin sana ya çok kızgın halen yada seni gözü görmüyor istemiyor yani.
Bı doktora falan gitti mi ürolojiye.erekte olamama erken boşalma gibi bişey yasaydiysa kendine kondurmamak için sana yanaşmıyor olabilir.
Aldatma olursa bu kadar uzaklık ilgi alaka kesilebilir.tabii bazıları aldatma anlaşılmasın diye eşlerine yakın oluyolar oda ayrı.
Telefon dokumleriyle olacak iş değil o ablacım.eger bunu hissedersen öyle düşünürsen bir derdim var forumuna bunu aç yardım eden çok olur.
Benim aklıma gelenler bunlar umarım seni üzmek istemem ama başka bişey düşünemedim ben.
Sen uzun uzun konuşup anlatamaz misin.konhsmaz mi eşin.yada evlilik terapisi kabul etmez mi acaba.

Çok doğru yazmissiniz düzelme hiç yok olmayacakta biliyorum ama ben ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Yapman gerekene sen karar vereceksin maalesef ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

İstersen karşına al konuş, ben bu şekilde yaşamak istemiyorum, evlilik bu değil, ya normalleş ya da bana git de. Ömrümü sevgisiz geçirmek için evlenmedim ben de.

Bütün evliliklerde sabırların taştığı, kızılan, kırılınan zamanlar olur önemli olan bunlara rağmen sevgiyle saygıyla devam edebilmektir. Eşten sonsuza kadar intikam alınmaz. 2 3 gün küsersin sonra oturup konuşur orta nokta bulur devam edersin. Aynı evde düşman gibi yaşamak için evlenmiyoruz

Aileme söylesem işte kocan şöyle iyi böyle iyi diye kafamın etini yerler
Adam beni sevmiyor daha ne olsun dersin.

Bir de bu şımarmaktan kastın ne, ne yaptın da şımarıklık olduğunu sen de kabul ediyorsun, aşağıladın mı alay mı ettin ne yaptın ki

Yapısı bu mu acaba sürekli böyle ilgisizmiydi.benim eşimde böyle 11 yıllık evliyiz daha yeni açılıyor düşün.bana yeni yeni danışıyor.birşeyler paylaşıyor.artık bana dönük uyuyor bu varya en çok istediğim şeydi. Eli elimde olması huzur verici 10 yıl sonra.çok yordum bende onu niye böylesin niye ilgisizsin yapamıyorum dedi.bebek gibi sıfırdan ilgiyi sevgiyi öğrettim biliyormusun.bir kadınla ne yapılır bunu konuştuk.bazı erkekler böyle ilgi istemiyor ilişki istemiyor kimse rahatsız etmesin istiyor.ama evliliğin paylaşmak olduğunuu anlattım tek tek sabırla.bir kadının ihtiyacı olduğunu görmediği takdirde neler doğabileceğini gösterdim.sende başarabilirsin onu konuşmaya ikna etmelisin.

Erkeklerin dili farkli inanin benim.esimde ayni farkli.sekillerde ifade ediyorlarmi sevgi dili diye bi kitap vardi herkesin sevgi dili farkli hem o an belki canin sıkkındır reddedilen tek kadin siz degilsiniz inanin ben kactir gidiyorum suratima bakmiyor adam bizim sorunda baskada gerci

Şu an konuşmuyorum ama konuşunca diyicegim tek şey bıktım ilgisizliğinden sevgisizliginden bundan sonra sen nasilsan bende öyleyim dicem bakalım ne olucak

Bazen farklı şekillerde ifade ediyor ama hiç mi gelmez sarilmaz hiç mi insan öpmek sarilmak istemez gerçekten anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…