Duygularım paramparça 😞

Başka biri olmadığına Emin misiniz 70 yaşındaki adam bile açık kıyafeti görünce gözü pır dönüyor kaldı ki eşiniz yani, başka biri mi var acaba

Biri beni rujlu rujlu opmek istese, ben de kafamı yana alırdım.
Ruj sürdüm dememiş makyaj yaptım demiş. Far, allık, fondöten.. olabilir. Şeffaf bir lipstick olabilir ya da düşündüğünüz gibi renkli bir ruj olabilir. Öpüşebilir ama sonra silebilir. Konu sahibi eşi için süsleniyor, dikkatini çekmiyor, yakınlık görmüyor. Diğer başlıktaki yorgan meselesi değil ama bu ciddi anlamda onur kırıcı bir davranış. Bütün kadınlar dünyadaki tek kadın oymuş gibi sevilmeyi hak eder 🌹 Sizin için çok üzüldüm E_geli_ E_geli_ 😕

Ruj sürdüm dememiş makyaj yaptım demiş. Far, allık, fondöten.. olabilir. Şeffaf bir lipstick olabilir ya da düşündüğünüz gibi renkli bir ruj olabilir. Öpüşebilir ama sonra silebilir. Konu sahibi eşi için süsleniyor, dikkatini çekmiyor, yakınlık görmüyor. Diğer başlıktaki yorgan meselesi değil ama bu ciddi anlamda onur kırıcı bir davranış. Bütün kadınlar dünyadaki tek kadın oymuş gibi sevilmeyi hak eder 🌹 Sizin için çok üzüldüm E_geli_ E_geli_ 😕
Benım ıcın dua ette bigun sevıleyım, bu sevilmemek benı kahrettı. Boyle ıcı kapkara bırı oldum ciktim. Insallah opmek ıcın egıldıgımde saga kayacak kadar sevilirim
Benım ıcın uzulmene cok sevındım 🎈❤️

bence erkek olsun , kadın olsun farketmez .. birbirini öpmek istemiyorsa aşk,şehvet bitmiştir.
altında şundan mı bunda mı diye bahaneler aramamak lazım.
çünkü birbirine aşık insanlar dokunmak, öpmek ,sarılmak ister..gerisi fasa fiso

Ben o kadar hazirlanicam gidip opmek icin uzanicam beyfendi yuzunu cevircek ha? Valla cevirdigi gibi cevrilen yuzune bi tane cakarim bide yer cakar (tamam siddete karsiyim😏)

Bazı insanların kini ömür boyu bitmez bu adam da o tipten galiba, çınagar çıkarsan kafanı duvarlara vursan kar etmez, iğrenç bir inatları vardır, yaşanmaz onlarla. Kin tuttuğu günden sonraki tek amacı sana hayatı zehir etmek olur. Ben olsam bu adamla yaşamam. Aldatıyor mudur onu bilemem.

Yalnız konuda kalın giyin üşütürsün cümlesi göremedim ben, konu düzenlenmiş mi?

Bazı insanların kini ömür boyu bitmez bu adam da o tipten galiba, çınagar çıkarsan kafanı duvarlara vursan kar etmez, iğrenç bir inatları vardır, yaşanmaz onlarla. Kin tuttuğu günden sonraki tek amacı sana hayatı zehir etmek olur. Ben olsam bu adamla yaşamam. Aldatıyor mudur onu bilemem.

Konu düzenlenmiş o zaman canım gece ilk okudugumda gördüm ben🤭

Bence de önce konuşmaya calis.ben seni çok özlüyorum de sen beni istemiyo musun diye esini kıvama getirmeye calis.
Seni seviyorum denemesi sarılıp opmemesi normal değil ablacım.isteksizlik desen sağlık yaş psikolojik falan anlamaya çalışırız.ama bana değişik geldi.
Banada normal gelmiyor ama kimseye diyemiyorum mesela birine anlatsam saçmalama eşin şöyle iyi böyle iyi bı ton şey söylerler ama işte o evde yaşayan benim

Banada normal gelmiyor ama kimseye diyemiyorum mesela birine anlatsam saçmalama eşin şöyle iyi böyle iyi bı ton şey söylerler ama işte o evde yaşayan benim
Karı koca hayatinizi kimse bilemez o yüzden anlayamazlar.esiniz hep mi böyleydi.evlilik başından beri yoksa sonradan mı oldu.bebek vs oldu değişti mi.

Çok doğru yazmissiniz düzelme hiç yok olmayacakta biliyorum ama ben ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

Uzun zaman sonra makyaj yaptım üzerime elbise falan giydim odaya geldim eşimin yanına oturdum sonra gel seni öpeyim dedim kafasını yana aldı hiç gelmio beni övmez bir kere öptüğünü bilmem sarilmaz normal zamanlarda sadece yatakta sarılmışligi var ne bilim seviyorum demez hiç ilgisi yok 7 senelik evliyim gerçekten bıktım usandım
Uzun zaman demişsiniz.. 7 yıldır ilk kez mi süslendiniz.. Sizden kaynaklı bir soğukluk mu vardı..?? Diğer türlü böyle bir öküzlüğü nasıl yapmış şaşarım çünkü.. 🥴🥴

Uzun zaman demişsiniz.. 7 yıldır ilk kez mi süslendiniz.. Sizden kaynaklı bir soğukluk mu vardı..?? Diğer türlü böyle bir öküzlüğü nasıl yapmış şaşarım çünkü.. 🥴🥴
Yok sürekli böyleydi bende suslenmeyi falan bıraktım artık böyle olunca işte dün bı içimden geldi oda olmadi

Yok sürekli böyleydi bende suslenmeyi falan bıraktım artık böyle olunca işte dün bı içimden geldi oda olmadi
7 yıldır nasıl katlandınız bu öküzcüğe 😞😞 Nedir bu kadınların bu öküzlerden çektiği..

Sebebini biliyor musunuz peki?? Konuşunca ne diyor size??

X