- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Hahaha beni öyle gönderirse derimOlduda adam sevişmek isteyecek yatakta
Kadın şunu demeli
Çok kalın giyindim
Sonrasını o düşünsün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha beni öyle gönderirse derimOlduda adam sevişmek isteyecek yatakta
Kadın şunu demeli
Çok kalın giyindim
Tamam iste 7 senedir olmadiysa birseyleri degistirme zamani degilmi sence adam kendinde kusur bulmaz zaten kadin itmeli burda7 senedir öpme koklama sarılma olmamış seni seviyorum da dememiş.kadin yanaşinca geri çekilmiş.adam da sorun var
Konu sahibi yazdıklarımiza cevap verirse net fikirleriniz okur.ne desek boş şuan.Tamam iste 7 senedir olmadiysa birseyleri degistirme zamani degilmi sence adam kendinde kusur bulmaz zaten kadin itmeli burda
Aynen ama yedi senede biseyler denemistir sanirimKonu sahibi yazdıklarımiza cevap verirse net fikirleriniz okur.ne desek boş şuan.
Yanı eşine kalın giy diyen adam bu laFi da hak ederHahaha beni öyle gönderirse derim
Sonrasını o düşünsün.
7 senedir bence böyle değildir. sonradan olmuş olabilirAynen ama yedi senede biseyler denemistir sanirim
Öyle diyene paçalı don da fazla komşumYanı eşine kalın giy diyen adam bu laFi da hak eder
Ne yapsın kadın paçalı don mu giysin
Deneme olduysa her iki taraf için diyorum konu sahibinin yazdığına göreAynen ama yedi senede biseyler denemistir sanirim
Ahhh komşum mutfağa gitmemek için kendimi tutuyorum valla acıktımÖyle diyene paçalı don da fazla komşum
Dönerim arkamı rahatima bakarım.
İntikam soğuk yenen sufledir
Kız sufle o değilAhhh komşum mutfağa gitmemek için kendimi tutuyorum valla acıktım
Şimdi sufle denir mi offf off
Yoo katiliyorum ben sana nefes alsin yeter gibiDeneme olduysa her iki taraf için diyorum konu sahibinin yazdığına göre
Ruhsuz hissiz aşksız tutkusuz hani nefes alsın yeter tarzı oldu mu oldu
HahahahaKız sufle o değil
Konu sahibinin derdi ne senin derdin boğazHahahaha
Biliyorum acım ya tatlıyı çağrıştırdı
Şuan derdim boğaz
Hahahahahs
Aman o bekler ama boş mide beklemezKonu sahibinin derdi ne senin derdin boğaz
Konu sahibi de gitti heralde sen git karnını doyur canımAman o bekler ama boş mide beklemez
7 yıldır bekliyor yazık ya
Ama ben bekliyemiyecem gidip bir şeyler yiyeyim bu saatte yenmez ama neyse
O kadar elbise giymiş değişiklik olsun diye kalın giyin usutursun ne demek .Biri beni rujlu rujlu benı opmek istese, bende saga cekilirdim.
Kalın giyin usutursun lafını duyacağım insana en basta giyinmem zaten. Adamın tavrı zaten ortada, ne diye ona ince gıyıneyım kı?O kadar elbise giymiş değişiklik olsun diye kalın giyin usutursun ne demek .