Duygu karmaşası..

Bu hikaye bana çok tanıdık geldi canım aynı duurm bendede oldu .Ama zamanla anlıyorsun ki eğer görüşürsen anlıcaksın ex sevgiliden next sevgili olmuyor.Görüşme demiyorum görüş ama inan bir zamanlar olmuyorsa şimdide olmıcaktır

anladım canımmm ya bende bilmiyorum kii ama benle konuşması sadece heycanlandırıyordur belki , belki bende barışmak isteseydim önceden de barışabilirdim.Kendimede soruyorum gerçkten istesen ne engel olur ki söylemene diyorum.Yani kesinlikle barışma konusunda adım atmam.Bu konudan eminim.ama özel msjda dediğim gibi az önce msj attım acaba dün konuştuk hemen msj attı diye düşünmüş müdür ? çok pişman oldum zatenn msj attığım için

Canım şuan sevsen de sevmesen de hayatına girip çıkmış biri sonuçta ister istemez konuşunca heyecan duyarsın bu çok normal. Sonuçta zamanında birşeyler paylaştınız. Eskiler gelir aklına. Keşke arkadaş kalmayı teklif etmeseydin , ozaman konuşmak zorunda kalmazdınız .
İnan çok sevince öyle ben çok gururluyum olmuyor çok sevseydin inan barışmak ister bişeyler yapardın. Ama sen ayrılık karşısında çok güçlüydün o yüzden ben seni çok takdir ettim.
Bu karmaşayı da zamanla atlatcaksın birini unutmak çok sevmesen bile zaman alıyor. Ben de eminim daha iyilerine layıksın sen , çünkü çok güzel bir yüreğin var

canım benim mesaj attıysan attın kafana hiç takma ama birdahada yapma yani çünkü tuhaf bi kişiliği var senin eski sevgilinin ve bence o bu kadar değeri hiç hak etmiyor değer verdikçe kendisini nimetten sayanlardan o sebeple keşke atmasaydım demeni gerektirecek bir durum hiç mi hiç göremiyorum ben ortada.. ayrıca gerçekten sevseydin hala onu tekrar elde etmek adına türlü çabalar sarfedersin ama sen onsuzda mutlusun ve dahada mutlu olacaksın yani

teşekkür ederim canımmmm yorumun içinnn hepiniz haklısınız aslında en iyisi çok fazla facebook a falan takılmamak.Bundan sonra aklımı karıştırmasına izin vermeyeceğim

evet canım çok haklısın onu düşünmemeye çalışıcam ve bir daha msj atmayacağım ve sanırım dediğin gibi başka birine değer verene kdar onunla konuştuğumda heycanlanmam norml

evet canım çok haklısın onu düşünmemeye çalışıcam ve bir daha msj atmayacağım ve sanırım dediğin gibi başka birine değer verene kdar onunla konuştuğumda heycanlanmam norml

aynen öyle canım artık ondan vazgeçtiğini ona mutlaka hissettir yani prettywitch nasıl olsa beni unutamadı tek mesajıma bakar falan diye bir düşünceye bürünmüşse artık öyle olmadığını ona iyice bildir umursamaz olduğunu

biz bu olayı farkedip biribirimizle hiç görüşmedik konuşmadık 6 ay.Sonuç ne oldu? 6 ay sonra birbirimizin içine düşüyorduk aşk itirafları canımlar hayatımın anlamısınn içip içip aramalar falan sonra ne oldu? beni faceden sildi sebebi de uzak oldugumuz için başlasak bile bu şekilde devam ettiremezmiş ben ankaradayım o istanbulda ve bunu ben anlayamazmışım uzak kalmamız gerekiyormuş ama uzak kalamayacagımızı da bildiği için yormuyormuş kendini ne benle olmaya ne de olmamaya calışmıyormuş:2: kendisi kova burcu

valla isteyenler ilişkiyi değil farklı sehirler farklı ülkelerde bile sürdürüyorlar.Bize denk gelmemiş öylesi canım ben bundan sonra daha fazla yormamaya karar verdim kendimi

valla isteyenler ilişkiyi değil farklı sehirler farklı ülkelerde bile sürdürüyorlar.Bize denk gelmemiş öylesi canım ben bundan sonra daha fazla yormamaya karar verdim kendimi

güzelim ben açık açık söyledim telefonda sen hatunlarla gezmek dolaşmak istiyorsun ben bahaneyim hadi yolun açık olsun gönlün rahat gez eğlen dedim adam şoka girdi ne alakası var diyerek birazda dobra olup gerçekleri yüzüne vur ki utansın ya saf sanıyorlar bizi aşk değil mantık diyorum her zaman aşkta ve savaşta herşey olurr hahahayy

saf sanıyorlar ama değiliz ipler her zman bizim elimzde kızlar canım senin durumun için arkadaşlarırn birçok yorumuna hak veriyorum. ben çok merak ediyorum acaba facebook'unu dondursan nolcak napcak sende mantıktan sonra aşk mı diosun? aslında facebook şşifresine takılma hiç bişeyde yapmamış hem. ben bile sevgilime verdiğim zaman arada değiştirirdim şifresini can sıkınıtısı bunun çok değişik açıklamaları olabiliir kötü anlamda bakma sakın. ilk adımı sen at nolcak ki tam ayrılık sayıllmaz sizinki.

Daha önceden yaptım dondurdum dondurduktan bir kaç gün sonra msj attı bana nasılsın vs. tarzında uzun zaman önce yapmıştım bnu.Simdi tekrar yapmak istemiyorum ayrıca dün akşam msj attım ben ona cvp vermedi.Önemseseydi hadi diyelimki akşam uyudu vs. bahanesi vardı bugün koskaca gün geçti cvp atmadı.Ya ben anladım onla yapmam yani kim böyle biriyle yapabilir ki?
Hem bir gün önce kendisi yazıyor facebooktan ben 1 gün sonra msj atıyorum cvp vermiyor.Tutarsız hep tutarsız yani ben umudumu kestim yani bence ''biz'' hiçbirşeyi hak etmiyoruz beraberken.En hayatıma yön vermem sanırım.Sanırım o öyle yapıyor.Ara sıra ego için kendini hatırlatıyor herhalde

dondurma kısmında kendine pay çıkarmak istemiş merakından sormuş acaba hala benmiyim diye merakından sormuş ama beklediği cevabı kendince alamamış. yapma artık zaten gerek yok zaten. belki mesaj hakkı yoktu bişey olmuştur. bazen iinsanın canı burnunda olabiliyor. ki hani sadece arkadaşsanız bunun sınırlarını çiziyor olabilirde. tutarsız çünkü daha ne olduğunu anlayamamış oturtamamış bundan kaçıyor olabilirde:S erkeklerin egosundan nefret ediyorum o egoları için yapıolar zaten herşeyi aslında. hayatınA yön ver en güzeli ama önce şu durumu bir netliğe kazandırmak lazım:S

evet ama bu durumu netliğe kazandırmak için daha fazla benim yapabileceğim birşey yok gibi gözüküyor hani en son msj attım cvp vermedi üstüne tekrar msj atamam hiç bir kuvvette attıramaz zatn.Ya beni sevseydi eğer yada hani geri dönme isteği olsaydı onun bn msj attım ya birşekilde döner o msja facebooktan cvp yazabilirdi sms im bitmiş vs. diye ki bitti mi oda belli değil belki canı cvp yazmak istemedi.Açıkcası benim ondan bir beklentim kalmadı içimde ona karşı eskisi gibi duygular yok ama dediğim gibi bana yazdığında heycanlanıyorum vs. netlik kazanması içinde gidip beni seviyor musun diye sormam saçma olur yani :26:

ya aslında sana yazar birkaç gün içinde yada facebooktan sana ulaşacaktır. bunu biliyor. aslında o da gayet saygılı mantıklı davranmaya çalışıyor. zaman içinde çözülür herşey sen haklısınkesinlikle yazabilirdi. ama erkeklerde vardır bu sevgilim değilsen arkadaşım olacaksan sana sonrada yazarım mantığı. bak yazcak eminim.ya beklentim kalmadı deme bunlar dikkat edilmesi gereken şeyler ama bunları ona sen hatırlatabilirsin kırıldığını anlatabilirsin.diyebilirsin insan bir mesaj yazar filan buda bir adımdır aslında. çünkü yaptıklarından dolayı duygular kalmayabiliyor. bence hazır şu aşamada istediğin gibi elde edebilirsin sadece ufacık şeyleri görmezsen heyecanın duyguya yerini vermesini istemez misin? onunla konuşma ihtiyacı duyman arkadaşlık bile aslında ondan vazgeçemediğini gösterir. netlik için bunu ancak sen düşünebilirsin hayır canım gidip diyemezsin ama onu düzeltmeye çalışarak başlayabilrsin...

faceye hatunlarla içkili mekanlarda resimler yüklüyor hevesini alsın kürkçü dükkanıyım nasılsa sürünmeye başlar aşktan bıkmışım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…